- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
В користуванні була не багато, разів 5-7 пиле норм, висновок за три місяці - здох один аккумулятор і другий на підході, не зручний кейс, нічого в ньому не фіксуеться, НЕ рекомендую
- Достоинства:
- Пиле більш менш
- Недостатки:
- Не якісні аккумулятори зовсім, кейс просто жах
- Продавец Dagaz-shop
Дякуємо Олександр за зворотній звʼязок. АКБ бажано заряджати до повного заряду та потім працювати поки він не сяде .
Кейс розрахований для транспортування та зберігання. В ньому не фіксуються нічого , так як пилка в зібраному стані не поміщається в нього !
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Доставка швидка, замовлення відповідає дійсності, побачимо, як в роботі. Дякую
- Продавец Dagaz-shop
Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дуже оперативна доставка. На вигляд чудова пилка. Сподіваюсь прослужить довго. Продавцю респект за оперативність!
- Зоя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дуже гарна річ,як для чоловіків так і для жінок. В саду незамінна.Посилка прийшла швидко, обслуговування на висоті!!!!!
- Валентина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
На вигляд норм. Пилка. Побачимо як працює в роботі.
- Достоинства:
- Хороша ціна
- Недостатки:
- Поки що не виявили
- Продавец Dagaz-shop
Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Доставка швидка, товар відповідає дійсності)
Окремо хочу виділити роботу менеджера, мала технічні проблеми з банком, не мала змоги відправити квитанцію, мою оплату знайшли і підтвердили) гарного Вам продажу
P.S сусід поклав оком на пилку, тож певно скоро будемо замовляти ще- Достоинства:
- Не великі габарити, на дачу просто ідеально
- Задоволений п***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дуже задоволені, підходить навіть для жінок. Раджу для дачі, як знахідка.
- Достоинства:
- пилка легка, потужна, аккумулятор тримає довго
- Недостатки:
- поки не виявили
- Продавец Dagaz-shop
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Товар відповідає дійсності.
- Достоинства:
- Швидкість від замовлення до отримання
- Продавец Dagaz-shop
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Пилка відповідає опису, достатньо добре обрізає дерева в невеличкому садку, я би добавила, що не очікувала від неї такої хорошої роботи,добре, що є запасний акумулятор, можна зробити більше роботи. Рекомендую
- Достоинства:
- Невелика, не дуже тяжка
- Недостатки:
- Не одразу розібрались, як вчепити цепку
- Продавец Dagaz-shop
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Все ок
- Достоинства:
- Быстрая доставка. Все в наличии
- Недостатки:
- Новая почта за доставку дорого
- Продавец Dagaz-shop
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Гарний сервіс швидко відповіли. Прийшов весь комплекс, все ціле, вже спробувала все добре працює.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Швидкий зворотній зв'язок та оперативна доставка. Якість приладу покаже час.
- Продавец Dagaz-shop
Дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- мирослав ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Товар гарний,все як написано,продавець молодець,за 1 день вислав і на другий день посилка вже прийшла до Львова,продавця рекомендую,дякую
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Затестили пилку-це просто знахідка для присадибної ділянки. Легка як у вазі, так і в користуванні. Відразу купуйте масло до неї, маленьку баночку і все. Користуємося з задоволенням і всім щиро радимо.
- Достоинства:
- Легка, акумулятор тримає довго
- Недостатки:
- Нема інструкції на укр мові
- Продавец Dagaz-shop
Ольга , дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- ДінаОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Отримала пилу швидко. Всі комплектуючі присутні. Працює. Поки подобається. В роботі ще не перевіряла.
- Достоинства:
- На перший погляд якісна
- Недостатки:
- Поки не побачила
- Продавец Dagaz-shop
Діна, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Мега швидко, обслуговування супер, купляв батькові все як в описі, прийшло в повній комплектації, продавець супер, рекомендую!!!
- Достоинства:
- прийшло в повній комплектації, гарна якість
- Продавец Dagaz-shop
Дмитро , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Ковтюх В***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Все чітко та вчасно. Товар відповідає опису.
- Продавец Dagaz-shop
Віктор, дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу.
Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Доброштан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
- Достоинства:
- Быстро связались и быстро отправили Работает ,пользоваться удобно Комплектация согласно описанию
- Продавец Dagaz-shop
Світлана , дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.