Отзывы покупателей о Бинты боксерские для бокса повязки боксерский бинт повязка Another Boxer на руку для мма бокс боксов кикбоксинга тайского бокса бойцовские эластичные под боксерские перчатки профессиональные спортивные хлопок нейлон 5 метров Черные 2_5_5m_1

Оценка пользователей 4.75/5
  • Илья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project

Не погані. Але після 20 тренувань почали трохи рватись. Або раніше не побачив дефект

• Продавец  Fighter Project

Доброго дня, Ілья. Скажіть будь ласка в якому місці почали рватися бинти? По можливості відправте фото.

• Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project

Ціна доволі не погана. Можна купити і ви не пожалкуєте.

• Инна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project

босерські бинти дуже зручні та якісні. Можна без проблем купити для тренувань.
    Мені рекомендували для тренувань ці, з цитатою "ціна - якість"
    Чудові та не дорогі. Все якісно та швидко.
    Я задоволена замовленням. Вони доволі якісні, виглядаюсь доволі стильно та вартують своїх грошей
    Досить не погана по якості капа, вона точно коштує кожноі копієчки
    Пошиті якісно, мене влашував і дизайн, користуюсь кожне тренування. Ціна - адекватна

• Жанна Б***

• Марат
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project

Чудові та не дорогі. Все якісно та швидко.

• Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project

Мені рекомендували для тренувань ці, з цитатою "ціна - якість"

• Продавец  Fighter Project

Анатоліє, дякуємо за Ваш відгук. У бинтах дійсно „ціна - якість". Ми особисто контролюємо якість амуніції. Успіхів на тренуваннях!

• Алёна Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project

босерські бинти дуже зручні та якісні. Можна без проблем купити для тренувань.

• Продавец  Fighter Project

Олено, дякуємо за Ваш відгук. Ми особисто слідкуємо за якістю продукції. Успіхів на тренуваннях!

• Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project

Для початку бинти чудові, дуже еластичні, приємні. Для новачка супер. Щоб потренуватися та перш ніж брати більш дорогі зрозуміти чи точно воно вам тре))

Достоинства:
    Еластичні
    Недостатки:
    Замало бавовни у складі, тому поганенько збирають вологу
    • Продавец  Fighter Project

Є інші, більш дорогі моделі бинтів, де у складі є більше бавовни. Наступного разу, обов'язково вказуйте це при замовленні. Дякуємо за Ваш вибір та замовлення у нашому магазині!