- Илья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project
Не погані. Але після 20 тренувань почали трохи рватись. Або раніше не побачив дефект
- Продавец Fighter Project
Доброго дня, Ілья. Скажіть будь ласка в якому місці почали рватися бинти? По можливості відправте фото.
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project
Ціна доволі не погана. Можна купити і ви не пожалкуєте.
- Инна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project
босерські бинти дуже зручні та якісні. Можна без проблем купити для тренувань.
Мені рекомендували для тренувань ці, з цитатою "ціна - якість"
Чудові та не дорогі. Все якісно та швидко.
Я задоволена замовленням. Вони доволі якісні, виглядаюсь доволі стильно та вартують своїх грошей
Досить не погана по якості капа, вона точно коштує кожноі копієчки
Пошиті якісно, мене влашував і дизайн, користуюсь кожне тренування. Ціна - адекватна - Жанна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project
- МаратОтзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project
Чудові та не дорогі. Все якісно та швидко.
- АнатолийОтзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project
Мені рекомендували для тренувань ці, з цитатою "ціна - якість"
- Продавец Fighter Project
Анатоліє, дякуємо за Ваш відгук. У бинтах дійсно „ціна - якість". Ми особисто контролюємо якість амуніції. Успіхів на тренуваннях!
- Алёна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project
босерські бинти дуже зручні та якісні. Можна без проблем купити для тренувань.
- Продавец Fighter Project
Олено, дякуємо за Ваш відгук. Ми особисто слідкуємо за якістю продукції. Успіхів на тренуваннях!
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project
Для початку бинти чудові, дуже еластичні, приємні. Для новачка супер. Щоб потренуватися та перш ніж брати більш дорогі зрозуміти чи точно воно вам тре))
- Достоинства:
- Еластичні
- Недостатки:
- Замало бавовни у складі, тому поганенько збирають вологу
- Продавец Fighter Project
Є інші, більш дорогі моделі бинтів, де у складі є більше бавовни. Наступного разу, обов'язково вказуйте це при замовленні. Дякуємо за Ваш вибір та замовлення у нашому магазині!