- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Придбаний на подарунок. Задоволена я і людина, яка отримала в якості подарунка. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Оперативно опрацювали замовлення. Якість - відмінна! Опис на 100 відсотків відповідає отриманому товару. Якісно виконаний столик, гарно відшліфованний, професійно виконані стики деталей.
- Ілля В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже гарний та зручний столик.
- Достоинства:
- - Ціна
- Компактність
- Зручність (легко ставити і багато всього можна розмістити)
- Стійкість (навіть якщо ставити на ліжко, треба немало сил докласти щоб перевернути столик) - Недостатки:
- Татулашвілі М***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже гарний столік. Якісний. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Не знайшла
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дякую за чудовий столик.
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дякую, дуже гарний і зручний столик!
- Достоинства:
- Зручність, якість, ціна
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Заказала винный столик,ответили быстро,пришёл заказ тоже быстро.
Столик соответствует картинке, очень качественный,прочный и недорогой.
Можно ножки не раскладывать,тоже устойчивый, очень довольна такой нужной вещью, спасибо.- Недостатки:
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Все на висоті
- Достоинства:
- Відповідає заявоеному
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Гарний столик, покупкою задоволена. Виглядає як на фото. Ніжки складаються, що зручно для зберігання і користування. Отвір під пляшку достатньо великий для будь-якого виду спиртного напою.
- Достоинства:
- Гарне співвідношення ціна-якість.
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец LikePrix
- Наталья Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Чудовий столик, прийшов швидко, виконаний якісно, подруга, якій дарувала, задоволена
- Продавец LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Надія З***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Гарний столик, зручний. Та один мінус, отвір розрахований щоб там за бажання також розміщувати пляшку вина, але тоді столик може перехилятися від ваги вина і стає хитким. Тому у такої конструкції краще лише ставити пляшку по центру
- Достоинства:
- Зручний для подачі тарілки разом з вином
- Недостатки:
- Може перехилятися якщо ставити пляшку на ніжку столику через круглий отвір
- Алина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Замовила столик на подарунок) столик сподобався) Був стінки в маслі, недокінця просох, але це не страшно) А так столик дуже гарний)
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Столик був в маслі, але це не страшно, просохне)
- Продавец LikePrix
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Замовили в подарунок друзям, лишились задоволеними. Якість як на картинці, рекомендую
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Візуальний красивий і практичний стіл
- Достоинства:
- Зручний, красивий
- Кіц З***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Чудовий столик, брали на подарунок
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Купувала на подарунок. Дуже гарний та якісний столик Відправили все швидко Дуже дякую
- Достоинства:
- Якісний,гарний
- Виталий З***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Гарний столiк, швидка доставка,
Дякую!!!- Продавец LikePrix
- Влада Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Гарний та зручний столик для пікніка, стійкий
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Столик виготовлений якісно, функціонально. Дякую продавцю за швидку доставку.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Гарна якість, швидка доставка! Виглядає круто! Дякую!
- Достоинства:
- Відправили в день замовлення, дуже швидко!
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец LikePrix