- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Все супер! Дуже красивий набір
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Очень красивые стаканы, толстое стекло
- Достоинства:
- Практически не видно шва
- ВикторіяОтзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Дуже гарно виглядають, з товстого скла
- Достоинства:
- Вигляд
- Недостатки:
- Важкі
- Щербак А***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Подрузі дуже сподобався подарунок, хоч би не спилась
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Келихи чудові, гарна якість. Швидка доставка і відповідальне пакування. Замовляла 3 набори однакових. На подарунок- супер, всі задоволені.
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Безумно красивые бокалы
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Дуже красивезні келихи
- Яна А***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Гарний вигляд і холоша якість, я дуже задоволена
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Istoriya_Posydy. Цвет: Прозрачный
Давно хотіла саме такі. Дуже естетичні
- Достоинства:
- Красиві
- Продавец Istoriya_Posydy
Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Istoriya_Posydy. Цвет: Прозрачный
З них смачно пити вінішко та шампусік
- Достоинства:
- Гарні келишки
- Продавец Istoriya_Posydy
Дякуємо за ваше замовлення і довіру!
Сподіваємось, вам усе сподобалось. Гарного користування!
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Istoriya_Posydy. Цвет: Прозрачный
Гарні келихи. Доволі великий об'єм. Можна шампанське пити, а можна як креманку використати(салатика нарізати). Купувала на подарунок. Всім сподобалось
- Достоинства:
- Гарна ціна
Дякуємо за ваш відгук!
Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені якістю товару та консультацією менеджера.
Завжди раді допомогти вам з вибором і чекатимемо знову!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Паровозик
Сподобалися
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: LadiiO. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Чудові келихи. Дякую!
- Тетяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Дуже гарні келихи, швидка доставка, запаковані дуже добре, все ціленьке.
Дякуємо за відгук!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Бокали гарні на святковий стіл це ДОБРЕ
- Достоинства:
- Скло
Дякуємо за відгук!
- Альона Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Супер набір . Якісне скло вигляд бомбезний. Такий самий купила в магазині дороще .
Дякуємо за відгук!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: KNOTWEED SHOP. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Товар прийшов в повній цілісності. Надійно упаковані кожні бокали окремо. Дякую за швидку відправку. Всім рекомендую до придбання.
- Надежда С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Хорошие бокалы,стекло прочное
- Достоинства:
- Красивые, прочные
- Недостатки:
- Не нашла
Добрий день! Дякуємо за відгук!
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
БРАЛА НА ПОДАРУНОК, ДІВЧИНІ СПОДОБАЛОСЬ!!!
Дякуємо за відгук!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Келихи взагалі непогані. Кожний окремо і вся коробка була запакована стрейч-плівкою. На Новій пошті розпаковувати і перевіряти кожен не дуже зручно. Перевірив лише наявність. А коли повністю розпакував, то виявилося, що один тріснутий. Щоб це довести треба відіслати "тисячу" фото і сканів. Із за 140 грн. не дуже хочеться робить собі нерви.
- Достоинства:
- Гарні, красиві келихи
- Недостатки:
- Один з чотирьох битий
Дякуємо за відгук! Шкода, що трапилась так ситуація. Кожен клієнт має можливість перевірити товар, надається така послуга при отриманні, щоб в разі потреби відмовитись одразу або зафіксувати при отримані будь-які пошкодження. які відбулись під час транспортування.
- Оксана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Дуже зручні та красиві
Дякуємо за відгук!
- Валерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Гарні, стильні келихи.
- Достоинства:
- Стильні
- Недостатки:
- Товсте скло
Дякуємо за відгук!
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Twist Home. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Забрали сьогодні келихи .
Дуже сумно ,що мені не передзвонили та не сказали ,що келихи будуть взагалі без пакування.Хоча товар був сплачений карткою одразу в он-лайні . - Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Вері найс))
- людмила ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Istoriya_Posydy. Цвет: Прозрачный
Сподобались.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Istoriya_Posydy. Цвет: Прозрачный
Чудові келихи, нічим не гірші ніж у інших продавців за більшу ціну, такі ж самі як у ресторані недавно бачив
- Достоинства:
- Вартує своїх грошей
- ТЕТЯНА З***Отзыв от покупателя. Продавец: Istoriya_Posydy. Цвет: Прозрачный
Бокали неймовірно естетичні! Пити з них одне задоволення! Купляла на подарунок! Нова їх власниця у захваті! Дякую продавцю за гарну ціну і швидку доставку!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Келихи то любов! Якість супер - рекомендую, кожного разу як дістаю з коробки- прям кайф
Дякуємо за відгук!
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Келихи чудові, брала на подарунок подрузі. Дуже стильні та що не маловажливо місткі. Використовує не тільки для напоїв, але і для десертів. Швидка доставка.
Дякуємо за відгук!
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Чудові
Дякуємо за відгук!
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Замовляли на весілля
Все супер- Представник постачальника
Дякуємо за відгук!
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
На картинці вони зовсім інші. Звичайне скло, ще й таке враження, що склеєні із 2х половинок. Такі "шви" з обох боків усіх келихів.
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Дуже гарні)
Дякуємо за відгук!
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Istoriya_Posydy. Цвет: Прозрачный
Дуже задоволена бокалами, такі й собі хотіла! Замовила собі і сестрі на подарунок! Бокали важкі, стінки товсті, в раковині під час миття не цокнуться! Виглядають дуже статно! Дуже задоволена! Бокали - топ! Дуже дякую продавцеві за швидку відправку після замовлення! А ще кожен бокал продавець упакував в окрему плівку з пухирцями для скла)))
- Достоинства:
- Товсте скло, гарні бокали, швидка відправка
- Продавец Istoriya_Posydy
Дуже дякуюємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням
- Лілія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Дуже сподобались, дякую.
- Достоинства:
- Гарні боками, вміскні
- Юля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 260
Чудові келихи на свої гроші
- Достоинства:
- Сучасні
- Недостатки:
- Товсте скло