Отзывы покупателей о USB тестер тока напряжения емкости KEWEISI KWS-V30 QC3.0 / 4-30V / 195W / 6.5A Black
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
На протязі трьох місяців купив 3 штуки.Протестував на двох павербанках і чотирьох зарядних пристроях під нагрузкою 1 і 2 ампери.По напрузі показники майже однакові,по току в один ампер 3-4 сотих, два ампери 6-8 сотих.Дякую,все мені сподобалося
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Дякую прийшло швидко, все працює
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки що не має
- Продавец RGSM
- Леонід С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Рекомендую.
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец RGSM
- Дмитро Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Вітаю.
Усі функції відповідають дійсністю, фіксується усі потрібні параметри- Достоинства:
- Ціна і якість товару.
- Недостатки:
- ———
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!