Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о USB тестер тока напряжения емкости KEWEISI KWS-V30 QC3.0 / 4-30V / 195W / 6.5A White

Код :  419056608
Оценка пользователей 4.5/5
  • Леонід С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Придбав один. Потім ще. Зараз маю 3 прибора. Не шкодую, а рекомендую.

Достоинства:
    Чудові тестери
    Недостатки:
    Майже нема. Різниця в показах сотки.
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Поставив заряджати павер на 50000, розрядив його до 1% та зарядив до 100%, показало менше. Можливо я щось не зрозумів чи працює неправильно

Недостатки:
    Показує не правильний об'єм
    • Продавец  RGSM

Добрий день! USB-тестер показує фактично передану ємність під час заряджання, а не номінальну ємність, зазначену виробником павербанка. У павербанків на 50 000 мА·год реальні показники завжди нижчі через втрати при перетворенні напруги, роботу контролера, якість кабелю та зарядного адаптера. Тому менші значення не свідчать про несправність тестера.
      Для коректного вимірювання важливо враховувати, яким адаптером і кабелем виконувалась зарядка та в якому режимі (5V / QC).

• Роман К***

Працює!

• Геннадій С***

Все добре

Достоинства:
    Прийшло вчасно

• Сынжирян С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Чудовий тестер, все добре вимірює. Дізнався залишки ємності свого телефону та навушників. Щоб не читати дані доверху ногами треба перегорнути блок живлення.

Достоинства:
    Все чітко вимірює, читабельний дисплей, підтримка стандартів швидкої зарядки, легкий у використанні.
    Недостатки:
    Не помітив.
    • Продавец  RGSM

• Віталій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Все влаштовує тестер працює, відповідає всім характеристикам заявленим.

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємось побачити Вас знову!