Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Кастрюля 6.1 л German Family круглая из нержавеющей стали, универсальная нержавеющая кастрюля с стеклянной термостойкой крышкой и толстым дном для газовой, электрической и индукционной плиты Красная в горошек GF-2033

Код:  419126112
Оценка пользователей 4.43/5
  • анатолий с***

Дякую за обслуживание и за красивую кастрюлю.хочу ещё до 3 л

• Продавец  ShemUA

Вітаємо) Дуже раді Вам сподобалась каструлька! Якщо хочете таку саму в горошок - то ось посилання на 2,7 л ссылка

• Продавец  ShemUA

А за цим посиланням можете подивитись які у нас ще каструльки є) ссылка

• Світлана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA

Каструля дуже сподобалась: якісна, гарна, зручна. Потовщене дно, на внутрішній поверхні є шкала літражу. Обслуговування теж на рівні, - швидко зв'язалися, вчасно відвантажили товар, якість і ціна товару відповідають заявленим.

Достоинства:
    Потовщене дно, цікавий дизайн, шкала літражу, приємна ціна.
    Недостатки:
    Не виявили.
    • Продавец  ShemUA

Дуже вдячні Вам за відгук, раді що все сподобалось)

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA

Нещодавно придбала каструлю. Дуже задоволена своєю покупкою. І ціна не дуже висока.

Недостатки:
    Поки не має
    • Продавец  ShemUA

Дякуємо Вам за відгук і бажаємо приємного користування)

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA

Каструля шикарна, мені саме подобається, що в неї товсте дно , я її брала для копчення, то навіть слідів не лишається на поверхні, рекомендую

• Продавец  ShemUA

Дуже вдячні Вам за відгук і бажаємо приємного користування)

• Жанна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA

Дизайн ГАРНИЙ, якість також достатньо добра , без претензій.
    Рекомендую

Достоинства:
    Дно нормальне , не тонке
    Недостатки:
    Поки НЕ виявили, немає
    • Продавец  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук та рекомендацію! Раді, що каструля сподобалась і виправдала очікування по якості.

• Вадим Ч***

Все Файно

Дякуємо за ваш відгук!)

• Юлия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA

Гроші на вітер, два рази приготувала, с першого разу на дні залишились маленькі крапки, с другого усе дно пішло різнокольоровими плямами ( не користуюсь металевими приборами)

• Продавец  ShemUA

Доброго дня, виникнення крапок та різнокольорових плям на дні може бути пов’язане з природною реакцією нержавіючої сталі на високі температури або контакт із солями та мінералами у воді.

Для усунення таких плям рекомендуємо спробувати очистити дно розчином оцту або лимонної кислоти. Такі засоби зазвичай добре справляються з подібними слідами і не пошкоджують поверхню.

Якщо проблема зберігається, будь ласка, зверніться до нас у приватні повідомлення.