Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Нож для шинковки овощей и фруктов многофункциональный нержавеющая сталь Empire Red

Код:  420722436
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Оранжевый

Шинкує тоненько, леза гострі. Але метал занадто тоненький одразу зігнувся біля ручки. Нажаль вистачило на дві капустини.

Достоинства:
    Леза гострі
    Недостатки:
    Дуже м'який метал, зразу зігнувся біля рукоятки
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за Ваш відгук.

Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Водночас хочемо зазначити, що шинкорізка розрахована на стандартне використання без надмірного тиску, оскільки тонке лезо забезпечує саме акуратну та тонку нарізку.

Якщо під час використання виникла деформація біля ручки, це може свідчити про підвищене навантаження або індивідуальну особливість конкретного виробу.

На момент залишення відгуку товар був у межах гарантійного терміну (3 місяці), а також діяли 14 днів на обмін/повернення. У разі звернення ми могли б перевірити товар та запропонувати обмін або інше рішення.

Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти у вирішенні подібних ситуацій.

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Красный

Чудовий

• Інна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Оранжевый

Отримала ніж швидко, надійно запакований. Ніж саме такий, як хотіла. Дякую за гарний сервіс.

Достоинства:
    Швидко

• Евгений Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый

Якість чудова, ніж гострий та ріже дуже добре!

• Інесса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый

Ніж погнувся після кількох разів використання для нарізання капусти. Метал дуже м'який, якість ножа низька. Не рекомендую. Цікаво, чи можлива заміна товару на більш якісний?

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Низька якість, м'який метал леза ножа, який погнувся від капусти. Коли цей ніж призначений для її нарізання
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! На товар №429553511 в Вас є повноцінна гарантія та термін обміну/повернення. Тобто можлива як відправка заміни замовленого товару, так і його повернення із подальшим поверненням грошей за замовлення. Наш менеджер вже надав Вам відповідну інформацію та ми в свою чергу очікуємо на інформацію від Вас задля повернення грошей.

• Валентина Б***

Користуюсь з задоволенням

Достоинства:
    Ніж -сокиру для шаткування капусти багатофункціональна з нержавіючої сталі Empire Green придбала вперше. До того користувалась теркою для шаткування капусти. Ніж зручний, леза гострі, товар якісний. Використовую також і для нарізання іншої городини

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Красный

Добрий

• Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!