- Микола Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Sand-D
Дуже файна якість, на яву келих ще виглядає кращим!
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Sand-D
Купувала на подарунок хлопцю, був дуже задоволений, теперь п'є пиво тільки з цього келиху)))
Дуже добре запакували, не побилась!- Достоинства:
- Швидко відправили, виглядає навіть краще ніж на фото
- Марк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Sand-D
На дні склянки є маркіровка 2 краплі - це позначення торгової марки Пашабахче (Pasabahche, деякі читають цю назву як Пособаке). Пашабахче - один з найбільших виробників скляного посуду в Європі (і світі теж). Турецький виробник посуду як професійною, так і для будинку. Вони стверджують, що їх посуд з жароміцного скла і навіть дають опис як з нею поводитися.
- Достоинства:
- Хороший об'єм для чаю і інших напоїв. Жаростійке скло. Стійкий - важливо при роботі за ПК. Гарно виглядає.
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Sand-D
- Достоинства:
- Супер якісне гравірування, скло товсте. Товар перевершив мої очікування)
- Крістіна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sand-D
Бокал шикарний, гарне гравіювання. Супер, залишилась задоволена. Ще дуже сподобалось упакування. по коробці не зрозумієш, що в середині, тому буде ідеально для подарунку.
Особливо, хочу відмітити шикарну комунікацією з продавцем. Швидке вирішення питань, гарне ставлення незважаючи на мою вину в певній ситуації та 100% розуміння. 10 зірок з 5 без перебільшень. Дякую!!!!!!- Достоинства:
- Гарне гравіювання. виглядає дорого. Ручка також має напилення — через що не скользить в руці.
- Недостатки:
- Їх немає.
- Марк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Sand-D
Первый раз купил себе брэндированную продукцию. Воду 100 грд держит без проблем! Устойчивый. Ручка не скользящая. Крепкий чай и гравировка вообще бомбой смотрится ... Доволен
- Достоинства:
- Воду 100 грд держит без проблем! Устойчивый. Ручка не скользящая.
- Недостатки:
- Не знайшов
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Sand-D
Прекрасной бакал) що тут ще сказати
- АминаОтзыв от покупателя. Продавец: Sand-D
Очень крутой бокал.
- Достоинства:
- Быстрая доставка.
- Недостатки:
- Отсутствуют.
- Макс С***Отзыв от покупателя. Продавец: Sand-D
Всё супер
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Sand-D
Дякую продавцю Sand-D і магазину Розетка за такий чудовий товар. Бокал виглядає навіть краще ніж на фото. Фанатам точно сподобається бо мені сподобалось.
- Недостатки:
- їх немає