Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Боксерская груша неваляшка 160 см надувная напольная с водной основой портативная для отработки ударов бокса и ММА с тренировочными мишенями Черная

Оценка пользователей 4.15/5
  • Тетяна С***

Користуюсь вже більше , як пів року , дякую продавцю

Достоинства:
    товар
  • Павлиш І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Хороший товар і відповідальний продавець

Достоинства:
    якісний товар
  • Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Була бракована,по шву пропускало повітря

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Не псуйте дітям свято, якщо хочете на подарунок. Нажаль нам я і більшості судячи з коментарів попався брак, або якість така. Дитина засмучена. З перших днів верхня частина підпускала, через день підкачував - але не критично було. Тепер середня частина почала різко спускати. Користуватися не можливо.

Достоинства:
    Враховуючи якість- жодних
    Недостатки:
    Спускає
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Вцілому малому подобається. Але щодня треба підкачувати ( Може брак.

• Ксения
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Низ наполнили водой,протек через 2 дня,по шву брак,к продавцу не дозвонилась,наполнила щебенкой,груша чуть наклонена,но удары держит.

• Анастасія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Брали дитині на подарунок трьох років, покупкою залишилась повністю задоволені дитині подобається, та навіть батьки іноді грають

Достоинства:
    Гарна ціна, дитині є куди справляти свою енергію.
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Сину 9 років, дуже задоволений. Відпрацьовує удари, придумує ігри типу вибивного, також не менш важливо, що ця іграшка допомагає випустити пар.

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Хороша груша за такі гроші. Діти задоволені, тренерують удари.

Недостатки:
    Наразі нема
  • Валерія П***

Груша постійно здувається.

• Валерія П***

Продавець звʼязався відразу та відправив іншу цілу грушу.

• Продавец  Javelin GroUp

Дякуємо, пані Валеріє, за ваш відгук!

Нам щиро прикро, що початкова груша виявилася несправною — ми розуміємо, як це засмутило . Проте ми дуже раді, що вдалося швидко владнати ситуацію та оперативно замінити товар. ми завжди намагаємося реагувати максимально швидко, аби забезпечити комфорт і задоволення кожного клієнта.

Ваші слова для нас важливі — дякуємо, що поділилися досвідом. Якщо виникнуть ще якісь запитання чи потреба в допомозі — ми завжди на зв’язку!

З найкращими побажаннями

• Симоні Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Замовила для дитини — груша супер, швидко надули, стоїть міцно, малий в захваті!

Достоинства:
    Швидка доставка, легко надули
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Якість хороша , доставили дуже швидко, дякую

Достоинства:
    Для дому ідеально
  • Оленка М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Купляли ще в квітні , досі все добре , скоро будемо брати на подарунок родичам

Достоинства:
    Хороша якість
  • Бонковська О***

Все чудово.

• Євген Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Брав для дому, шоб трошки потренуватись — стоїть крепко, вода внизу тримає нормально. Надув легко, дітям тоже зайшло, бігають, б’ють її, веселяться. Хороша штука

Достоинства:
    Класна груша!
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Груша прикольна, радувала сина кожного дня. Але віджила майже 3 тижні і прорвалась по шву. Дитина розчарована коротким терміном служби.

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Внучка счастлива,колотит грушу после школы,бабуля соответственно тоже)
    Замечательный антистресс

СпасиБо.Рекомендую.

Достоинства:
    Античтресс
  • Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Перевершила всі мої сподівання,дуже гарна якість,мае гарний вид.Донька дуже задоволена.
    Окремо хочу написати про продовця,кліентоорветовність на вищому рівні!!!Все робиться швидко,і дуже якісно.Дякую йому окремо.

Достоинства:
    Одні плюси
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Дуже добре, якісний товар.Сподіваюсь прослужить довго, родина вже насолоджується ним.

Достоинства:
    Продавець відпарвив в день замовлення, товар якісний
    Недостатки:
    поки нема
  • Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Дуже зручно — підходить і мені, і сину. Трохи побив, і сам розрядився, і дитина грається. Міцна, удар витримує. Не шкодую, що купив! Окрема тема — цілі на груші, зручно тренувати удари! Тренування стало цікавіше.

Достоинства:
    Міцна, удар витримує, цілі на груші, видно куди бити! Легко зібрати, вода в основі — стоїть твердо.
  • Оленка М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Купили сину на подарунок, виглядає чудово. Зовні доволі міцний матеріал. Швидка доставка, дякую

Достоинства:
    Виглядає якісно і міцно
  • Олексій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Javelin GroUp

Найкращий подарок для активних дітей , поки не можливо відірвать їх від груші

Достоинства:
    Якість