Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Сарай MIRPOL металевий 205*257*202 см антрацит (MIR0608)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Полтавский Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Продавець топ. Відправив швидко і комунікувати з ним приємно. Але от по побутівці.... зібрали за день з дружиною, там нічого складного. Але... величезний мінус це відсутність каркасу. Тобто воно стоїть тупо на обшивці, закріплений дахом. Все... тобто ніяких кутових основ і діагоналей. Тобто при сильному вітрі, я боюся здує. Таке враження що воно ламке настільки що ти руками його в сніжинку можеш зажмякати. Короче, якшо комусь це і підходить, але я тепер боюся що цей індуський витвір мистецтва в мене просто знесе вітром.
    Тобто своїх грошей аоно не коштує. Дешевше буде зробити з брусу каркас і обшити металопрофілем.

Достоинства:
    Швидко збирається
    Недостатки:
    Відсутність стійкого каркасу. А точніше ніякого каркасу.
    • Юрій

Стоїть вже півтора роки. Пережив дві зими. Ніяких проблем, нікуди не здуло, нічого не зламалося.

• Алена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Хороший сарайчик за свої гроші. Продавець дуже уважний, відповідає на всі запитання, як до так і після покупки. Сам сарайчик зібрали швидко, а от з дверима щось не виходило. Інструкція до нього дійсно трішки корява. Але після спілкування з продавцем, в нас все вийшло. Тож дякуємо.

Достоинства:
    Бюджетний хороший варіант для зберігання.
    Недостатки:
    Поки не виявили. Хіба що інструкція, але то вже питання до виробника.
    • Продавец  Мірполь

Дякую за гарний відгук.Нехай цей мет.будиночок служить Вам довго та був корисний для вашої господарки.Гарного вечора та мирного неба!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Зібрав не поспішаючи за три дні. Покупкою задоволений.

• Продавец  Мірполь

Я радий,що ви покупкою задоволені.

• Сухов П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Оптимальне рішення коли потрібно швидко прибрати на ділянці.
    Монтується не швидко, але і не складно.
    У якості фундаменту поставив його на каркас із дошок, а вже їх потім закріпив до полу.

Недостатки:
    Дуже складно знімати захисну плівку.
  • Ірина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Комунікація з продавцем - 11 балів з 10!
    Дякую!

По самому сараю...не скажу, що зібрати його легко. Принаймні гуманітаріям:))) Тому бажано мати напохваті людину, яка тямить. Наче все зрозуміло, а в процесі виявляється, що все не так просто.

Я б порадила продавцю записати відео і давати посилання при покупці;)

Метал тоненький, звісно, легко деформується. Треба збирати обережно. Але і ціна відповідна, тому це не недолік, а скоріше попередження тим, хто розмірковує над покупкою.
    Але сам сарай після збирання стійкий, вітром не знесе. Для зберігання садових інструментів, косарки, грилю - більше, ніж достатньо.

Загалом покупкою за критерієм ціна-якість задоволена!

Достоинства:
    Продавець. Ціна. Зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Тонкуватий метал. Інструкція не геть зрозуміла
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

На свої гроші непоганий сарайчик. Склали його з чоловіком десь за два дні. Найнудніше - знімати захисну плівку. Це відняло найбільше часу. Коли збирали, здавалось, що він дуже хлипкий і матеріал затонкий. Але коли зібрали до купи, вийшло непогано. При сильному вітрі стоїть нормально, стінки не гупають. Не сподобались пластикові ручки на дверях, але то таке.
    Гарно стали два стелажі під бокову стіну. Без проблем стає велика садова тачанка.
    Не дуже сподобалося, що на стінках в кількох місцях були сколи та подряпини фарби. Але зафарбували їх фарбою з балончика.
    Загалом задоволені

Достоинства:
    Місткий, швидко монтується, стінки не гупають при сильному вітрі
    Недостатки:
    Інструкція по складанню написана недостатньо зрозуміло
    • Продавец  Мірполь

Дякую за гарний та об‘єктивний відгук!

• Алла Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Додатково пишу ,щодо складання сарайчика ...Все вдалося! Дуже гарний і вмісткий.

• Продавец  Мірполь

Дякую за гарний відгук!Мирного нам всім неба!

• Алла Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Придбали сарай...Продавець відразу після сплати відправив.. Передзвонив і поцікавитися, щодо отримання....Нас чекає распаковка ! Сподіваємося ,що все буде ок...напишу додатково.

Дякую за гарний відгук!

• Ігорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Продавець дуже ввічливий, посилка була відправлена ​​в день оформлення замовлення, після отримання посилки продавець передзвонив, поцікавився чи відповідає опису. Взагалі однозначно рекомендую,

Достоинства:
    ціна, просто і не складно зібрати
  • Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Придбала сарай, збирається дуже просто, ввічливий продавець, відправили швидко

Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Доповнюю відгук після складання.

Сарайчик дійсно гарний, навіть краще ніж очікував.

По часу складання, складав сам, приблизно 6 годин зайняло знімання плівок з деталей перед складанням, будьте уважні, пісня зняття плівки деталі можуть легко подряпатися, але знімати плівку після складання буде ще важче.

Саме складання зайняло 9 годин, повторюсь, збирав сам,
    Тож вдвох за день думаю можна впоратись.

Важливо! В інструкції є помилка, виклав фото, при чому на одній схемі вірно вказано, а на сторінці крока складання вже з помилкою, через що були проблеми з кутовими листами.
    В іншому все супер і без проблем.

Дякую продавцю за консультацію перед покупкою і швидку доставку.

Достоинства:
    Ціна, якість, практичність, швидкість доставки
    • Продавец  Мірполь

Дякую за гарний та об‘єктивний відгук.Нехай довго вам служить та щоб був корисним вам!Найскорішоі перемоги над ворогом!

• Герасимчук О***

Дякую вам за роз'яснення щодо складання,нам це дуже допомогло

Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Почну с продавця, це мабуть краще що було зі мною на Розетці. Швидкість та якість комунікації вражає. Продавець одразу ж перетелефонував, проконсультував, вислав додаткові фото і відео. Дуже задоволений покупкою і спілкуванням.
    Щодо сараю, поки не можу нічого сказати крім того що запакований добре.

Як зберу залишу коментарій.

Достоинства:
    Ціна, комунікація продавця
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Быстрая отправка товара и хорошая упаковка. Сарайчик очень хороши.

Достоинства:
    Цена и комплектация
    • Продавец  Мірполь

Дякую за гарний відгук!Гарного дня та мирного неба!

• Наталия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Сарайчик гарний. Продавець надійний. Не зовсім зрозуміла інструкцію. То була надана консультація. Дякую

Дякую!

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Купив собі цей сарай так як не мав бажання строїти та розводити бруд на ділянці.
    Можу сказати що дуже легко збирається і гарно виглядає. Ми вдвох з кумом збирали півтора дня. Зібрали би раніше, але знімання плівки з профнастила та деталей забирає багато часу. Так що залучайте когось третього якій зніме плівку (знімати не трудно). Будете збирати, на всі болти використовуйте пластикові шайби, їх там вдосталь. За такі гроші дуже гарний вихід і акуратно впишеться в інтер'єр саду. Інструкція покрокова і дуже зручна. Перекладу немає, але він і не потрібен, на малюнках все зрозуміло. Збирайте по можливості на рівній поверхні, зручніше, але ми зібрали на траві і все зійшлось. Рекомендую.

Достоинства:
    Легко збирається, зручна інструкція
    Недостатки:
    Немаж
    • Продавец  Мірполь

Дякую за гарний відгук та радий що Вам сподобався цей будиночок.Нехай служить Вам довго та приносить користь.Скорішої перемоги всім нам над ворогом!

• Марина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Сарай хороший, спасибо Игорю, предложил отправить Meest Express , вышло дешевле чем новой почтой!

А теперь о самом сарае.
    Его можно собрать вдвоем за день. Сложности могут возникнуть с инструкцией, местами можно затупить.

1. Основа собирается легко
    2. Стены нужно собирать строго по инструкции, деталь P4 ставится последней.
    3. Крыша: когда дойдете до сборки крыши, одевайте перчатки, можно порезаться.
    Прежде чем скручивать балки, разложите детали на земле по номерам как показано в шаге 7, и только потом скручивайте. По середине скручивать нужно 4 болтами. Когда дойдете до панелей на крыше, сразу продумайте как крепить последние, нам понадобилась шарнирная лестница. Внимательно прикручивайте конек и уголки по инструкции.

4. Двери: детали под номером 20 разные, прежде чем прикрутить, приложите их. D1 левая дверь, D2 правая.

Достоинства:
    Можно собрать вдвоем за день, красивый сарай, вместительный
    Недостатки:
    Можно затупить с инструкцией:)
    • Продавец  Мірполь

Дякую!Мені дуже приємно,що ви задоволені покупкою, та ще дякую,що ви детально описали як монтувати його.Нехай буде вам корисним та довго вам служить.Бажаю Мирного неба над Україною!

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Придбала товар,залишилися гарні враження. Продавець Ігор Дмитрович не змусив чекати, оперативно зателефонував, узгодив замовлення, оперативно відправив товар. Дуже вдячна за зручність та відмінний сервіс.

• Продавец  Мірполь

Дякую за гарний відгук та радий що вам сподобався.Мирного неба над Україною!

• Лысенко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мірполь

Дуже дякую в першу чергу продавцю,який швидко зі мною зв’язався та обговорив всі деталі замовлення! Ігор,який попіклувався про все,велике Вам дякую! Замовлення отримала,все дуже якісно запаковано ,сам будиночок теж із якісних матеріалів! Рекомендую всім хто хоче придбати собі цей сарайчик!

Дуже дякую! Радий, що Вам сподобалось