Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Зеленый японский чай матча латте ананас ягодный молочный коктейль фруктовый милкшейк натуральный Navu без сахара органический на кукурузных сливках 100 г

Оценка пользователей 4.94/5
  • AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  96% позитивні, 4% нейтральні, 0% негативні.
    Матча з ананасом Navu отримала надзвичайно позитивні відгуки від покупців. Всі коментарі відзначають її насичений, збалансований смак із приємними ананасовими нотками, високу якість продукту та відмінне обслуговування продавця. Покупці у захваті як від класичного смаку, так і від можливості робити лате з молоком. Особливо виділяють швидкість і якість доставки. Жодних стандартних негативних коментарів не зафіксовано.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Молчанская о***

Мікс смаку,естетики,користі.
    Справжня літня магія...

Достоинства:
    Швидко доставили, дали пораду
    Гарний супровід
    Недостатки:
    Не має
    Дуже смачно, тому швидко закінчується
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Від спіілкування з представником продавця - тільки позитивні враження! Упаковка надійна, доставка швидка, якість - відмінна!
    Дякую!

Достоинства:
    Користь продукту
  • Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Смачний. Навіть донька спробувала. Швидка і безкоштовна доставка в поштомат.

Достоинства:
    Без цукру.
  • Діана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Уся матча цього виробника дуже смачна. Я коли готую додатково додаю молоко, і на смак виходить дуже ніжне матча латте

Достоинства:
    Смак, якість
    • Продавец  USEFUL STORE

Нам неймовірно приємно за теплі слова. Обов'язково спробую теж з молоком)))

• Діана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Дуже смачна матча лате, напевне найкраше що я куштувала з такого.

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо! Нам неймовірно приємно одержувати такі смачні коментарі на наші лате. Смакуйте з задоволенням)

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Смачне, жінці більше з молоком подобається)

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо за відгук! Приємного та затишного вам чаювання)

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Крім якісного товару, хороший супровід від продавця.

Достоинства:
    Смачний, насичений, відповідає опису
    • Продавец  USEFUL STORE

Щиро дякуємо за приємні слова! Раді бачити вас в нашому магазині)

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Дуже смачна матча, відчувається ананас) раджу!

• Олеся І***

Чудовий чай

• Продавец  USEFUL STORE

Раді, що сподобався! Чекатимемо вас знову)

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Смачно, сервіс на рівні і дякую за швидку відправку

• Виктория Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Дуже смачно і корисно, дякую)

Достоинства:
    Дуже смачно і корисно, дякую)
    • Продавец  USEFUL STORE

Щиро вдячні! Нехай цей напій дарує вам смак і користь щодня.

• Дарья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Це просто смачно, брала вперше і не пошкодувала, менеджер привітна і все детально розповіла) в подаруночок поклали вишневий стік на пробу, також суупер смачно) і доречі склянка матчі непогано насичує, дуже задоволена)

• Продавец  USEFUL STORE

Дуже приємно це чути! Будемо раді ващим новим замовленням)))

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Добре, що в Україні є такі виробники таких смаколиків, це неймовірно смачно.
    Окрема подяка оператору, яка все до деталей розказала, як правильно приготувати напій, це важливо.

• Борис
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Неочікувано смачно, відчувається натуральність продукту, а головне без додавання цукру.
    Дякую за якість.
    Швидка відправка.

Достоинства:
    Натуральний
  • Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Це дуууже смачно! З ананасовими нотками. Упаковка підняла настрій. Обслуговування чудове.

Достоинства:
    Гарно упаковано, смачний напій
    • Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо вам, Вікторія за відгук. Настрій в нас теж піднявся. До зустрічі в нашому інтернет магазині)))

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Задоволений чаєм та рівнем обслуговування. Дякую!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Дуже смачно! Легкий ненавʼязливий присмак ананасу. Приємно відчуваються вершки. Збалансований смак. Всім раджу спробувати!

• Продавец  USEFUL STORE

Щиро дякуємо, Світлано, за такий апетитний відгук! Раді, що ви оцінили баланс смаку в нашій матчі з ананасом на кукурудзяних вершках. Приємно знати, що легкий ананасовий відтінок і ніжність вершків припали вам до смаку. Дякуємо за рекомендацію — нехай кожен ковток приносить задоволення!

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Очень вкусно и в меру сладко. Хороший чай, насыщенній.

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо за ваш смачний відгук!
      Ми старалися, щоб наш матча лате з ананасом був таким само яскравим і збалансованим, як ваша похвала — і тепер знаємо, що це вийшло! Раді, що вам сподобався цей екзотичний союз свіжості й солодкості. Чекайте на ще більше смачних експериментів!

• Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Очень нравится чай. Пью и наслаждаюсь. Это уже вторая упаковка))

• Продавец  USEFUL STORE

Щиро дякуємо, Катерино, за ваш чудовий відгук!
      Ми раді, що наш матча лате з натуральним ананасом став вашим улюбленцем, і що ви вже на другій упаковці! Нехай кожен ковток приносить вам насолоду й гарний настрій. До нових смакових відкриттів разом з Navu!

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Круто. Вкусно. Доставка быстрая. Рекомендую.

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо, Сергій, за такий короткий, але дуже влучний відгук! Раді, що наш матча-ананас припав вам до смаку, а швидка доставка зробила враження ще кращим. Обіцяємо і надалі дивувати смаками та сервісом! Чекаємо на ваші нові замовлення – попереду ще багато цікавого!

• Наталья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Який смачний чай! Важко описати смак, але я раджу спробувати. Дуже сподобалася і упаковка – акуратна, дбайлива. Замовлятиму ще.

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо, Наталія, за такий теплий відгук! Згодні, смак нашого матча з ананасом дійсно важко описати – його треба відчути. Радий, що вам сподобалася і наша упаковка, адже ми вкладаємо турботу в кожну деталь. Чекаємо на ваші наступні замовлення та обіцяємо продовжувати вас дивувати!

• Максим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Це моє перше знайомство з чаєм матча.
    А ні хвилини не жалкую, що обрав саме цей чай, і саме цього продавця.
    Багатьом компанія України треба брати приклад з таких продавців, як цей.
    Якість обслуговування на найвищому рівні, одразу видно що люди дихають своєю роботою і в першу чергу хочуть бути корисними для покупця.
    Щодо самого чаю, то мої смакові рецептори були в повному захопленні!
    Це дуже смачно.
    Рекомендую цього продавця і продукцію, яку вони пропонують.

• Продавец  USEFUL STORE

Щиро дякуємо, Максим, за теплі слова! Ми неймовірно раді, що ваше перше знайомство з матча ананасом залишило такі яскраві враження. Нам важливо, щоб кожен клієнт отримував не лише якісний продукт та й відмінне обслуговування. Ваш відгук надихає нас ще більше дихати своєю справою та продовжувати радувати новими смаками. Дякуємо за довіру і рекомендацію, будемо раді бачити вас знову!

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Дуже смачний напій. Добре збивається капучинатором. На смак як зелений чай, тільки із вершками. Дуже сподобався.

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Смачний ароматний чай. Ще й дуже гарній – люблю пити його із прозорої чашки.

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо за чудовий відгук! Ми щасливі, що наш матча лате з ананасом припав вам до смаку. Ми особливо пишаємося тим, що вдалося створити ніжний смак, і що напій легко розчиняється. Ще раз дякуємо за ваш вибір та оцінку нашої швидкої доставки. Чекаємо вас знову!

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Матча вкусная, очень оригинальный напиток, если правильно заварить. После него энергия даже прибавляется)

• Віктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Чай отличный! Пью и балдею ))) Если любишь матчу, то это он! ))

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо, Вікторе за такий яскравий відгук!
      Раді, що наш матча дарує вам справжнє задоволення – значить, ми на правильному шляху!
      Сподіваємось, він і надалі буде вашим улюбленим напоєм!

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Понравился чай. После него легкое расслабление.

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Вкууууусно!!!! Не спец по матче, пробовала в кофейне несколько раз, захотелось домой купить. Рекомендую.

• Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Прекрасный Матча,без лишних добавок,вкусный, беру не первый раз раз и всем рекомендую.

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо, Микола за ваш відгук і за довіру до нашого продукту!
      Раді, що наш матча без зайвих добавок став для вас улюбленим вибором.
      Дуже цінуємо, що рекомендуєте нас іншим.
      Завжди раді вас бачити серед наших постійних клієнтів!

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Матча стала моїм відкриттям цього року! Його насичений зелений колір і кремова текстура просто заворожують. Смак легкий, але водночас виразний, і це те, що я шукала для своїх ранкових ритуалів.

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо, Катерина за такий чудовий відгук! Дуже приємно, що матча стала вашим відкриттям року.
      Цей насичений зелений колір та кремова текстура справді створюють магію кожної чашки.
      Сподіваємось, вона й надалі надихатиме ваші ранкові ритуали на гарний початок дня!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Никогда не думал, что зеленый чай может быть таким вкусным. Матча ананас Navu - для меня открытие.

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо за такий чудовий відгук! Нас дуже тішить, що наш матча ананас став для вас приємним відкриттям. Завжди приємно чути, коли натуральні смаки так радують наших клієнтів. Сподіваємось, що це лише початок вашої подорожі зі смаками Navu!

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Дуже смачний чай, один із найкращих!!! Особливо з додаванням вершків. Рекомендую – пробуйте, не пошкодуєте!

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо, Юлія за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався наш матча лате з натуральним ананасом. З додаванням вершків цей напій дійсно стає ще ніжнішим та насиченішим. Дякуємо, що рекомендуєте – нехай кожна чашка приносить вам насолоду!

• Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

П'ю його щоранку - він круто заряджає енергією та дарує свіжість на весь день, а ще смак, це щось неймовірне

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо, Руслан за такий чудовий відгук!
      Раді чути, що наш матча лате з ананасом став вашим ранковим ритуалом і дарує заряд енергії та свіжості на весь день.
      Ми старалися, щоб смак був справді особливим, і приємно, що він вам так сподобався! Бажаємо вам ще більше енергійних і смачних ранків з нашим лате!

• Евгений В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Це справжня насолода, ідеальний баланс між насиченим смаком матчі та ананасом

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо за відгук Євген!
      Бо натуральний соковитий, сублімований ананас у пудрі робить свою справу в доповненні зі свіжістю японського церемоніального чаю матча.

• Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Цей чай матча з сублімованим ананасом — справжнє відкриття!
    Смакові нотки тропічного фрукта на кукурудзяних вершках створюють неймовірний баланс.
    Напій вражає своєю натуральністю та легкістю.

• Продавец  USEFUL STORE

Ігор, дякуємо за відгук!
      Ми використовуємо натуральний, сублімований ананас у пудрі та церемоніальний, японський чай матча тому Ви і мали таку емоцію на цей вершковий коктейль.