Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Зефірні квіти тюльпани в подарунковій коробці 30см honeycake

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SWEETTANI

Це справжній шедевр, витвір мистецтва! Смак неперевершений! Дуууууууже смачно та естетично оформлено! Квіти, як живі! Це найкращий подарунок !Всім кому дарувала ці квіти, залишалися задоволені! Швидка доставка!Я вже не перший раз замовляю і є бажання повертатися знову і знову! Тетяна, справжній професіонал та майстер,який дарує не тільки вироб мистецтва,а і позитивні емоції!Бажаю здоров'я та натхнення для створення шедеврів і процвітання бізнесу!

Достоинства:
    Натуральні компоненти , дуууууууже смачно і якість неперевершена!
    • Продавец  SWEETTANI

Неймовірно приємно, що змогли подарувати вам приємні емоції, раді, що змогли вас порадувати на відстані
      Дуже дякуємо за теплі слова!
      Дякуємо вам за відгук!

Отзыв от покупателя. Продавец: SWEETTANI

Все, як завжди швидко і в терміни

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  SWEETTANI

Дякую вам за відгук!

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SWEETTANI

Чудова робота, просто витвір мистецтва. Швидко і якісно. Рекомендую!!!

Дуже вдячні вам за відгук! Неймовірно приємно, що вам все сподобалося . Дякую

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: SWEETTANI

Це справжній витвір мистецтва. Всім дуже сподобались.

• Продавец  SWEETTANI

Дуже вам вдячні за відгук! Приємно, що вам все сподобалося!

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SWEETTANI

Красиво, якісно, смачно, швидко! Рекомендуємо!

• Продавец  SWEETTANI

Дуже вам вдячні за відгук! Приємно, що вам все сподобалося

Отзыв от покупателя. Продавец: SWEETTANI

Це вже моє друге замовлення в цього продавця за ці 2 місяця. Все зроблено якісно. Замовлення було зроблено вчасно і доставлено в терміни.

Достоинства:
    Швидкість виконання замовлення і вчасна доставка
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  SWEETTANI

Дуже вам вдячні за відгук! Приємно, що ви повертаєтесь знов, приємно, що змогли подарувати вам трохи приємних моментів. Дуже вдячні за теплі слова

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SWEETTANI

Неймовірна краса! Дуже гарно, ніжно та ефектно! Якщо сумніваєтесь - замовляйте!)

• Продавец  SWEETTANI

Дуже вдячні вам за відгук! Неймовірно приємно, що вам все сподобалось

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SWEETTANI

Продавця однозначно рекомендую. Все зроблено швидко та якісно. Чудовий варіант доповнення подарунку, а також дуже смачний зефір.

• Продавец  SWEETTANI

Дуже вдячні вам за відгук! Неймовірно приємно, що вам все сподобалося! Дякуємо за теплі слова! Радіємо, що змогли вам подарувати приємні емоції

Отзыв от покупателя. Продавец: SWEETTANI

Замовляв дівчині на її ДН, як додатковий подарунок до основного. Замовник прийняв замовлення швидко. Виконано було все якісно і з душею.

Достоинства:
    Одні лише плюси
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  SWEETTANI

Дуже вдячні вам за відгук! Неймовірно приємно, що вам все сподобалося.

• Ульяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: SWEETTANI

Заказала этот ШЕДЕВР на подарок ( День учителя), ели удержалась , чтоб самой не съесть . Я довольна , смотрится очень красиво и презентабельно. Продавец отзывчивый и добросовестный. Рекомендую, мне очень понравилось !

Достоинства:
    Очень красиво
    • Продавец  SWEETTANI

Дуже вдячні вам за відгук! Нам неймовірно приємно! Ваші відгуки- наша мотивація поліпшувати свою роботу, та дарувати радощі іншим. Дякую