- Банташ Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв два рази. Перший раз пропрацювала 5 хвилин, а другий раз 10 хвилин. Перший раз повернення грошей було аж через 16 днів. Зараз буду повертати другу пилку . Ще хочу звернути увагу Розетки що пилка і перший і другий раз прийшли начебто вже вживані , подерті пакети і видно що не нова пилка. Не рекомендую цей товар. Хоча в мене багато інструментів ТМ Старк і всі працюють . Нажаль втратив цілий місяць . В мене багато роботи і хотів за допомогою даної пилки багато чого зробити але нажаль загубив багато часу на повернення і знову повернення(
- Достоинства:
- Легка, ріже класно
- Недостатки:
- Дві пилки купив і дві повертаю так як працюють не більше 10 хвилин і більше не вмикається
- Харун Й***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Василь В***Продавец: Rozetka
Пилка гарно сподобалася але є одне но немає до нього аккумуляторів.
І друге це те що аккуми точніше палата на них не дозаряджає одну ячейку і пилка не бачить аккумів. Приходилось розбирати аккуми і заряджати сторонньою зарядкую кожну ячейку окремо.- Достоинства:
- Електро
- Недостатки:
- Аккумулятори
Представник постачальникаДобрий день, Василю! Дякуємо, за відгук! Очікуємо поставку акумуляторів у грудні 2025.
- Евгений Х***Продавец: Rozetka
Доброго дня.
Як з Вами можливо связатися? - Линик В***Продавец: Rozetka
Для чого пила без АКБ і ЗУ???добавте АКБ і ЗУ і включіть в ціну
- Достоинства:
- Valery P***
Скільки коштують Акумулятори
- Руслан Ц***
У МЕНЯ ДОПУСТИМ ЕСТЬ АКБ И ЗАРЯДКА, ЗАЧЕМ МНЕ ЕЩО, КОМУ НУЖНО МОЖНО КУПИТЬ ОТДЕЛЬНО СКОЛЬКО УГОДНО
- Виктор
Ага,
Скоро и без цепи будут продавать,
А потом вообще по винтику - консруктор (собери сам)