- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 6
Оцінка за сервіс. Кастрюля гарної якості, але проблемна доставка. Привезли замість 6л - 5л, підтримка дала опції відміни з поверненням грошей( гроші за доставку за адресою не повертається) і повторно замовити потрібну. Просто замінити не можуть. Тобто вони напаклюжили, а платити за це мені. Я психанув і залишив ту, що привезли, бо в такому разі втрачу менше грошей, десь 200 грн
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сервіс
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.25
Каструля клас. Зручна і добре зроблена. Подобається, і виглядає достойно. Має якісний матеріал нержавіючої сталі.
- Достоинства:
- Подобається у використанні
- Представник бренду
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук і за те, що ви поділилися своїми враженнями! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені нашою продукцією.
- Іван Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 13.5
Дуже велика. На сім'ю з 8 людей добре підходить. Зручні ручки забезпечують легкість переміщення каструлі, навіть коли вона наповнена їжею.
- Достоинства:
- Супер. Таку і хотіла
- Представник бренду
Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку. Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями.
- Микита Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 3
Велика та гарної якості. Каструля оснащена зручними ручками, які не нагріваються, що забезпечує комфорт та безпеку під час використання..
- Достоинства:
- Якісна
- Представник бренду
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені своїм придбанням.
- Марго К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.25
Гарна каструля. Користуватись зручно. Ефективно розподіляє тепло, стійка до подряпин. Доставили швидко.
- Достоинства:
- Хороше покриття та якість загалом
- Представник бренду
Ми безмежно вдячні за вашу покупку та високу оцінку!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 6
Очень удобная, качественная кастрюля. 6л очень большая, думал будет меньше. Готовил борщ, вышло очень вкусно.
- Достоинства:
- Большой размер
- Представник бренду
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 6
Доставили на наступний день. Сервіс чудовий. На вигляд каструля якісна. В роботі ще не готував.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Представник бренду
Вдячні за Ваш позитивний відгук! Нам приємно знати, що ви задоволені.
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.25
Хороша невелика каструля, брала для індукційної плити, все нагрівається швидко, розмір щоб кашу дитині варити
- Достоинства:
- Зручна
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже важливо знати вашу думку.
- Ельвіра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.25
Міцна та якісна каструля, яка витримує високу температуру та рівномірно нагрівається. Зручні ручки, які не нагріваються та забезпечують безпечне перенесення
- Достоинства:
- Рекомендую
- Представник бренду
Ми безмежно вдячні за вашу покупку та високу оцінку!
- Иван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 6
Каструля хорошая. Качество отличное и большой размер. Доставили быстро. Рекомендую
- Достоинства:
- Большой размер. Хорошее качество
- Представник бренду
- Надія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 13.5
Поки все добре, каструля якісна, нарікань немає, спасибі Розетці за обслуговування.
- Достоинства:
- Дуже велика
- Представник бренду
Ми раді, що наш продукт відповідає вашим очікуванням. Нам важливо, щоб ви отримували максимум користі від того, що ви купуєте.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 9
Кастрюля гарна, запакована надійно. Тільки її фактична висота не відповідає заявленим 47 см, по факту немає й 20 см, а потрібна була саме висока кастрюля з таким діаметром дна. Оскільки це подарунок на день народження, та якість кастрюлі мене влаштовує, а в господарстві все згодться - то я її не буду повертать. Але хотілось би, щоб опис товарів складали більш професійно, та у відповідності з фактичним розміром товару, а не від фонаря. Поставила зірки у відгуку просто за якість самої кастрюлі.
- Ренат А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 3.5
Зроблена якісно, до самого виробу крім відсутності отвору в кришці ніяких зауважень немає. Але є невідповідності в описі товару на сайті розетка.
1. Об'єм не 3.5л, а 3.15, л тож вона ближча до 3-х літрової каструлі.
2. 11.5 це глибина каструлі, зовні висота 11.9, тож товщина дна 4мм
3. Вироблена каструля в Китаї, а ні в Німеччині.
До покупки рекомендую.- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Відсутній отвір в кришці; Недостовірна інформація в описі на сайті розетка.
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 6
Хороший подарок.
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 6
Отличная кастрюля красивая, качественно сделанна но есть и минус греются ручки очень сильно.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Греются ручки
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 3
Прислали вместо кастрюли-сковородку
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.25
Очень понравилась кастрюля, видно что очень качественная. Единственное, не хватает возможности, чтобы крышка выпускала слегка пар, она к сожалению плотно закрывается.
- Достоинства:
- Отличное дно, качественный материал.
- РусланПродавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 13.5
Дуже задоволен.
- Достоинства:
- Гарна якість сталі
- РусланПродавец: Rozetka. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 13.5
Гарна річ для подарунку.
- Достоинства:
- Гарний мэтал.
- Недостатки:
- Немає.
- ...ОлександрПродавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 3
Гарна якість чудова ціна ))))