- Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ECOproposition. Вес: 32. Цвет: Черный
Всё супер, ребенок доволен.спасибо.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: ECOproposition. Вес: 22. Цвет: Черный
Чудово, для тренувань саме то.
- Продавец ECOproposition
Дякуємо за високу оцінку товару та нашої роботи. Корисних тренувань та вдалих наступних покупок у нашому інтернет-магазині.
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: ECOproposition. Вес: 32. Цвет: Черный
Все супер. Вже кілька місяців регулярно з ними займаюсь, нарікань ніяких нема
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: ECOproposition. Вес: 22. Цвет: Черный
Чудові гантелі
Якість супер!
Швидка доставка
Рекомендую!- Достоинства:
- Компактні та функціональні
- Недостатки:
- Не знайшла
- Назар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ECOproposition. Вес: 52. Цвет: Черный
Сьогодні забрав, все супер, гантелями задоволений
- Продавец ECOproposition
- ГлібОтзыв от покупателя. Продавец: ECOproposition. Вес: 52. Цвет: Черный
Я вирішив купити не дорогі гантелі.
Зупинився саме на цьому варіанті, оскільки вони більш універсальні за звичайні та вага більша ніж у переважної кількості варіантів із з'єднанням.
Дуже дякую за швидку відправку, якісну упаковку та цілісність товару!- Недостатки:
- Трохи криве з'єднання
- Продавец ECOproposition
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: ECOproposition. Вес: 42. Цвет: Черный
Дуже гарні гантелі , все зроблене із якісних матеріалів , я абсолютно задоволений
- Достоинства:
- Гарні матеріали , зручні
- Недостатки:
- Продавец ECOproposition
Дякуємо за позитивний відгук і максимальну кількість ""зірок"". Чекаємо Вас знову в нашому інтернет-магазині)