- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Швидко зв'язалися зі мною. Уточнили всі деталі. Товар був у наявності, в той же день відправили.
Товар відповідає опису. Гарної якості. - Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Скажу прямо, купував для себе, сам і монтував, в роботі вже декілька місяців. Свою функцію виконує повністю, виконання якісне та доволі естетичне завдяки нж
- Достоинства:
- Матеріал нж та якісне виконання
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Купував гідроакумулятори різних виробників цей виявився найкращий з приблизно однаково цінового сегмента.
- Виталий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Товар чудовий. Рекомендую
- Достоинства:
- Матеріал нержавійка
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Чудовий бак за свою ціну,нарікань не має ,коштує не дорого і гарної якості .покупкой задоволені.
- Достоинства:
- Не дорогий,якісний
- Недостатки:
- Не виявили
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Товар супер
- Ігор У***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Замiнив старий бак на 19 літрів на цей новий, і різниця відчутна одразу. Тиск у системі став стабільнішим, насос вмикається рідше, вода подається без ривків. Сам бак якісно зроблений: корпус із нержавіючої сталі, акуратні шви, усе виглядає надійно. Встановлення пройшло без проблем, усе підійшло як треба. Окремий плюс за горизонтальний формат — зручно розмістити навіть там, де мало місця. Покупкою повністю задоволений, хороший варіант за свої кошти..
- Достоинства:
- Матеріл, шви
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Хороший товар! Рекомендую!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Заявлена товщина нержавійки 0,8мм, очікував що буде тонкуватий, прогинатись. Але ні, товщина металу достатня, шви акуратні. розміри витримані. Приїхав накачаним, значить не травить.Мембрана біленька, ні чим не воня.
- Достоинства:
- Добротно зроблений, дійсно з нержавійки
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Удобный собранный элемент насосной станции. Груша уже подкачена. Качественная точечная сварка, конструктивно продуманна. Спасибо!!!
- Достоинства:
- Нержавейка 100% - проверенно магнитом.
- Недостатки:
- --------
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Товарозадоволени на 1000 процентів
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Проверен уже на плотность--все нормально
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Якісний, тиск тримає . Отримав з тиском 2 атм. Вже працює ))
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
В мене один стояв на протязі 12 років за цей час тітка поміняла 4 звичайних,а це витрати на майстра та ремонтні частини , а також зупинка самої системи ,що не дуже зручно.Я вирішив поставити два ,щоб збільшити об'єм.Всім рекомендую брати гідроакамулятори саме з нержавійки!
- Достоинства:
- Довговічність -за рахунок нержавіючої сталі,дає можливість мінімізувати втручання в роботу системи ,а також втручання в її роботу ,що економить немалі кошти!
- Недостатки:
- Не розумію ,які можуть бути недоліки?
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Привіт усім.Можу сказати хороший гідроакумулятор Усім рекомендую!
- Достоинства:
- Плюси
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Придбав для холодної води в складі з насосом. Якість нормальна,за такі гроші. Свої функції виконує.
- Достоинства:
- Нержавійка
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Гідроакумулятор з нержавійки,шви якісні,повітря не травить(прийшов накачаний 1,7 бар.) мембрана харчова(не воняє,сторонніх запахів і привкусів у воду не додає).Відправили швидко.Вцілому задоволений.А там час покаже.
- Достоинства:
- Нержавійка,якісна мембрана.
- Недостатки:
- Немає.
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U
Гарний бачок,нержавійка , шви добрі. Мембрана харчова. Не тече.ставив на гарячу воду , до бойлера.
- Достоинства:
- За ці гроші кращий.