- Надежда С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут
Не вистачило до кінця літа,я вже так над ним трусилася ,не можу зрозуміти що не так,таке як не хватає потужності,не рекомендую,гроші на вітер,перейшла на звичайний
- Недостатки:
- Після декількох разів не хоче працювати,три години заряджаю,працює 3 хвилини
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут
Раділа, коли отримала, бо значно полегшив мені роботу у саду та на городі! Але, на жаль, обприскувача не вистачило навіть на рік нормальної роботи...Почав швидко розряжатись, довго (більше 5 годин) заряджатись. І перестав розприскувати моцно, як спочатку було - так щось, наче плюється. Дуже розчарована. Бо не вистачило навіть на 2 сезони.
- Достоинства:
- Спочатку все було просто прекрасно. Не могла нарадуватись.
- Недостатки:
- Швидко "здувся". Якщо порахувати, то нормально працював не більше 10 разів.
- Надежда С***
Вирішила теж відгук написати,у мене також спочатку все добре було на сезон не хватило
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут
Відпрацювала з цім обприскувачем півсезона. Ділянка не дуже велика, то для мене це ідеальний варіант. Зарядки вистачає на два-три заходи. Вважаю, що це вдале придбання. Єдиний мінус - немає інструкції, як приєднати штангу. То просто задирала руки вгору, щоб дістатись вище.
- Достоинства:
- Не треба постійно підкачувати, тисни кнопку та регулюй струю.
- Недостатки:
- Не розібралась з під'єднанням штанги - нема інструкції.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ваш добробут
Отримала оприскувач премум з телескопічною трубкою 26.09.24. Поставила на зарядку. Заряджався приблизно 15 хвилин. Випробувала (200 мл) водою у ванній кімнаті. Хвилин 5, або менше. Поставила на зарядку - горить червоним. Знову заряджався приблизно 5 хвилин. Що це означає? Неякісний акумулятор?
- Продавец Ваш добробут
Доброго дня. Чи змінився колір індикатора на кнопці включення після 15 хв заряджання обприскувача?