- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AstiSTF
Хотіла б додати до свого відгуку.
Звертайте увагу на те, що гарантія лише 14 днів!!! Це СМІШНО для інструменту, це не платячко, на яке дається такий термін для повернення.
Робіть висновки. - Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AstiSTF
В комплекті були два заряджені акумулятори, після того як перший раз при роботі розрядились більше НЕ заряджаються. На превеликий мій жаль.
Звернулась до продавця, мені відповіли "акумулятори є в продажі". Продавець не признав, що продав неякісний товар!
Таку "поломку" при отриманні товару НЕ перевіриш.
Величезне розчарування.
Якщо упустити, що пилка укомплектована була "одноразовими" акумуляторами, то працювати нею зручно і продуктивно.- Достоинства:
- Пилка легка в роботі і зручна.
- Недостатки:
- Укомплектована "одноразовими" акумуляторами. Продавець не признав, що продав неякісний товар.
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AstiSTF
Слабенька, дуже вібрує в руці
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AstiSTF
подарила мужу. один аккумулятор разряжен второй немного поработал и оба не заряжаются. испорчено настроение.
- Достоинства:
- Недостатки:
- после первой разрядки не заряжаются аккумуляторы.
- Светлана Б***
продавець передзвонив, питання заміни в процесі.
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: AstiSTF
Дякую, все добре
- Достоинства:
- Супер. Всё процюет. Дякую
- Інна О***Отзыв от покупателя. Продавец: AstiSTF
Мініпилка супер,і ріже швидко,і легка у використанні.Довго не працювала лиш спробувала але дуже сподобалась у використанні.Продавець реагує швидко з відправленням.В наборі 2 акамулятора дві шини і два цепа(обіцяли 3 в наборі).
- Достоинства:
- Легка і швидко працює,В комлекті є запасні акамулятори,шини,цепи.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: AstiSTF
Добре пиляє
- Яцкова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: AstiSTF
Задоволена повністю, повний Ланос дров (знята задня сидушка плюс багажник) з двох акумуляторів. Проте, викруточка, ключик і масльоночка на 5 мл ніби для Барбі
- Andrij B***Отзыв от покупателя. Продавец: AstiSTF
Загалом приємно здивований. За цю ціну годі шукати щось краще. Єдине, що мені не сподобалося - це гвинт, який регулює натяг ланцюгу. Викруткою у комплекті його тяжко закручувати, і в якийсь момент шліц просто злижеться. Рішення, яке я для себе знайшов: купив гвинти під шестигранник. Вам також раджу відразу це зробити, дуже сильно спрощує життя і роботу з інструментом.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Регулювання натягу ланцюгу
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AstiSTF
Сьогодні отримали, відразу спробували в роботі, невеличка,але зручна. Комплектація відповідає опису, продавець Asti дуже оперативний! Відразу подзвонив як тільки я оформила замовлення (хвилини не пройшло))) так само швидко через пару годин відправив замовлення
- Алексей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: AstiSTF
Прикольний інструмент! Грався два дні як дитина і цікаво як воно ріже і ріже дуже непогано! Хоча тре приловчитися щоб не скакала! Одної батареї вистачає в середньому на 90 хв. Обрізання дерев і розроблення. На заготовці думаю на 50 хв хватить при дровах діаметром 7-8см.
- Достоинства:
- Ріже і пристойно! Дві шини три цепа! Дві батареї!
- Недостатки:
- Трохи гріється при грубих дровах пару раз підряд! Вольти в акумах тре ділити на два але тримають пока добре!
- Валерий С***Отзыв от покупателя. Продавец: AstiSTF
Дуже сподобався цей магазин. Продавець швидко реагує на заказ.
- Достоинства:
- Міні пила Meister MS-106. Все прийшло чітко по опису на сайті. Рекомендую всім цей магазин до співпраці. Ціни вас приємно здивують. Всім добра!
- Сенченко А***
Краще залишили відгук про товар, а не про продавця.