- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Гарна, зручна якісна
- Достоинства:
- Розміри та вузький носик для догляду за рослинами
- Продавец Чеснат
Вітаємо! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Продавець у короткий термін замінив некомплектну лійку на нову, вдячна йому за оперативне реагування та усунення недоліків. Служба технічної підтримки Rozetka теж спрацювала на відмінно.
- Продавец Чеснат
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням)
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Давно хотіла лійку саме такої конструкції, але стримувала висока ціна. Все ж таки замовила під час акції. Лійка приїхала швидко, але пластиковий корпус весь у дрібних подряпинах та відсутня пластикова кришка, що дуже не зручно: під час поливу вода розливається, оскільки перетікає через верхній край корпусу. На загал, склалося враження, що лійкою вже користувалися, а потім повернули некомплект. Покупкою розчарована
- Достоинства:
- Зручна конструкція
- Недостатки:
- Некомплект, невідповідність ціна-якість
- Продавец Чеснат
Вітаємо дуже шкода, що так сталося. Напишіть нам для вирішення цієї ситуації
- Нина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Красива й зручна лійка, зроблена якісно.
- Продавец Чеснат
Вітаємо! Дякую за Ваш відгук !
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Зручна у використанні, ідеальна для кімнатних рослин та зелені. Покупкою задоволена. Дякую!
- Достоинства:
- Легка, зручно поливати маленькі рослини
Дякуємо за Ваш відгук!
- Алла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Дуже класна лійка. Можна добратися крізь листя і полити не розливаючі на підлогу коріння.
Дякуємо за відгук!
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Дуже якісна та зручна
- Достоинства:
- Легка
- Продавец Чеснат
Дуже дякуємо за Ваш відгук!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Супер річ, дуже зручна
Дякуємо за ваш відгук
- Єлизавета А***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Продавець замінив тріснуту лійку на нову, дуже вдячна за швидку комунікацію у вирішенні питання
- Продавец Чеснат
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Єлизавета А***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Лійка приїхала з тріщиною
- Продавец Чеснат
Доброго дня нам дуже прикро, що так сталося. Напишіть нам будь ласка, для вирішення даного питання!
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Приємний на вигляд, но не чим не відрізняється від звичайного мірного стакана для кухні(по якості і по матеріалу).
- Достоинства:
- Гарний на вигляд.
- Недостатки:
- Ціна, завищена ціна.
- Продавец Чеснат
Дякуємо за ваш відгук!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Дуже гарна і зручна лійка! Верхня кришечка знімається, носик теж, можна компактно скласти за потреби :)
- Продавец Чеснат
Дуже дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Віктор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Чудова лійка! Дістаю навіть горщики, які стоять найдальше. Для дрібної розсади - ідеальна! Буде чудова у використанні і в домі і біля дому. Окреме дякую, за гарний мінімалістичний дизайн, користуватись - одне задоволення.
- Продавец Чеснат
Дуже дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Цікава лійка, за якістю чудова, у використанні легка, все зрозуміло. У руці лежить дуже зручно і не важко .
- Достоинства:
- Хороша ємність, гарний дизайн.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Купували для власного саду для поливання там рослинок. Дуже зручна лійка, виконує свою функцію просто чудово, ємність - хороша.
- Достоинства:
- Зручна лійка, хороша ємність.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Клас. Лійка дуже зручна та виглядає досить стильно та естетично. Класно лежить у руці та загалом, чудова річ.
- Достоинства:
- Зручна, містка, гарна лійка.
- Продавец Чеснат
Дуже дякуємо за відгук! Раді що сподобалась !
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Дуже хороша лійка, зручно поливати рослини та зовнішній вигляд на висоті! Запаковано було добре, все ціле!
- Достоинства:
- Гарно виглядає, зручно поливати рослинки.
- Евтушенко Л***Продавец: Чеснат
Лійка прийшла не упакована належним чином, просто в пакетику навіть не заклеєному скотчем, щоб при транспортуванні не загубилися якісь запчастини. Лійка прийшла без носика, одна ємність для води.
- Достоинства:
- Не було можливості оціни, т.я. прийшлось відмовитись у відділенні Розетки при отриманні.
- Недостатки:
- Лійка прийшла не упакована належним чином.
- Продавец Чеснат
Дякуємо за відгук! Нам дуже прикро, що так сталося! Напишіть нам для вирішення даного питання!