- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Нам Де Мун
Смачно, якісно, швидко
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Нам Де Мун
Очень вкусный рамен, даже если добавить весь острый соус будет приятный сливо-сырный вкус.
- Достоинства:
- Присутствует вкус карбонары, когда добавлен весь острый соус
- Недостатки:
- Очень острые для тех кто такое не ест
- Тамара О***Отзыв от покупателя. Продавец: Нам Де Мун
чудовий продукт, гарна ціна та вчасна доставка. буду замовляти ще, провадці приємні
- Достоинства:
- смачно, швидко, якісно
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Нам Де Мун
после первого опробованного х2, карбонара кажется раем, тоже остро, но это хотябы вкусно, а х2 просто адская боль и все
- Достоинства:
- вкус, острота
- Недостатки:
- в отличие от х2, нету
- Ростислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Нам Де Мун
Смачна, гостренька, насичений смак
Інструкція від мене:
Ставите 500-600 мл води на вогонь, чекаєте поки закипить, кидаєте лапшу, варите 5 хвилин
Берете глибоку тарілку висипаєте вміст зеленого пакету потім червоного пакету і додаєте яєчний жовток, перемішуєте
Коли лапша зварилася додаєте до суміші спецій від 4 до 8 ложок окропу, додаєте саму лапшу та перемішуєте.
Дуже смачно- Достоинства:
- Насичений смак
- Владислав Р***
Тобто робити по інструкції? Хто б міг подумати :)
- АлісаОтзыв от покупателя. Продавец: Нам Де Мун
таке собі задоволення.. солоне і гостре. Смак дивний, томатно солодкуватий, від карбонари там одна назва) Сама лапша добра, товста та пружна. Я давно хотіла спробувати - спробувала, більше не візьму, тим паче за 147 грн! Робота магазину на висоті
- Науменко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Нам Де Мун
Лапша дуже смачна, приправа карбонати мʼяка і солодка. Аби не було гострим варто копнути прям точку в лапшу при варінні і виходить неймовірно)
- Достоинства:
- Вже не перший раз беремо товар у цього продавця, дуже швидко і якісно працюють.
- Мартинюк К***Отзыв от покупателя. Продавец: Нам Де Мун
Все просто супер!!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Нам Де Мун
Класс
- Достоинства:
- Вкусный, с нотками остроты
- Недостатки:
- Не заметил