Отзывы покупателей о Аккумуляторная цепная мини электрическая пила 4 дюйма VOLLYX Smart, маленькая пила веткорез для обрезки деревьев и распиловки дров + 2 аккумулятора и кейс
- AI аналіз відгуків119 відгуків: Позитивний – 81%, нейтральний – 11%, негативний – 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Євгенія З***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Використовую пилку вже 1,5 місяці, рази 2-3 на тиждень. Пиляю поросль вишні, тернослива, зпиляла абрикос діаметром 15 см, горіх сантиметрів 25 в діаметрі, клен теж такий. Дрібні гілки на раз-два. І головне -не забувати, що ланцюг вимагає догляду, щоб продовжити експлуатацію. З інструкції все зрозуміло, як слідкувати за ланцюгом. Дуже нею задоволена, легка, мобільна, 2 акумулятора. Жіночий варіант я би сказала. Рекомендую.
- Достоинства:
- Легка в експлуатації, 2 акумулятора
- Недостатки:
- Не помітила
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Покупкою задоволена, зауважень немає; було б добре, якби в комплект додатково входив запасний ланцюг.
- Достоинства:
- Чудова пилка — добре працює, легко ріже, акумулятора вистачає на нормальний час роботи.
- Недостатки:
- не знайшла
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Супер за свою ціну
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Вибрав дану пилу на заміну старої, яка зламалася. Спочатку сумнівався, як така невеличка буде справлятися з обрізкою дерев. Але почитав про неї гарні відгуки, і все ж купив. В роботі дуже сподобалася. Пиляє легко, акумулятори тримають довго, навіть товсті гілки нею обрізав. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якісна, доступна ціна, швидка доставка, добре тримають АКБ
- Недостатки:
- Не має
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Працює добре, за свої гроші - супер.
- Достоинства:
- Зручний для використання для жінки.
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Пила дуже сподобалась, зручна у використанні, пиле навіть товсті гілки, користуюсь вже пару тижнів.
- Достоинства:
- Гарно пилить навіть товсті гілки, є індікатор заряда акумуляторів
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Якість не погана,рекомендую
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Найкращий. Супер якість.10/10
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Наталья О***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Рекомендую для молодого саду, швидко можна зрізати непотрібні гілки дерев та кущів! Напиляти гілок на приготування шашлику!!!
- Достоинства:
- Легкий, зручний, дешевий
- Недостатки:
- Не виявила
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Якісний товар за доступною ціною
- Достоинства:
- Легка, компактна, зручно тримати однією рукою. Мобільна через відсутність дротів, не потрібно перейматися за бензин. Для товстих гілок не призначена, але для обрізки дерев підходить чудово.
- Недостатки:
- На даний час нема
- Каріна С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Під час використання чомусь злизується захист пластиковий , а так працює добре (¬‿¬)
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Рекомендую
- Достоинства:
- Товар соответствует заявленному. Быстрая доставка
- Тамара С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Ціна відповідає якості лега у користуванні
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Зручна , компактна , роботою повністю задоволені
- Недостатки:
- Не знайшли
- Богдана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Довго думала чи варто замовляти, адже ціна здавалася досить низькою порівнянні перевіреними брендами, але всеж таки наважилася так як для дачі необхідно було купувати багато інших товарів. Пилка виявилася неймовірно простою у використанні а також досить потужною для обрізки сухих дерев та невеличких молодих саме те, що треба. Акумулятор тримає досить довго, а враховуючи, що їх 2, то взагалі достатньо. Використовую обов'язково з перервами, щоб не перанавантажувати інструмент. В господарстві дуже корисна. Пізніше обов'язково доповнюють фото та відео. Продавця рекомендую. Замовлення отримала на наступний день, що дійсно швидко.
- Достоинства:
- Ціна, 2 акамулятори
- Недостатки:
- Роки не виявила, користуюся вже місяць
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Пропрацювала 15 днів і перестала включатись. Звʼязалась з продавцем. Сказали вислати на ремонт, доставка за мій рахунок. Товар поганої якості.
- Недостатки:
- Пропрацювала 15 днів, не включається
- Продавец GQbox
Добрий день! Шановний клієнт, наш менеджер продублював Вам повідомлення з реквізитами для повернення товару у сервісний центр на ремонт, очікуємо на інформацію по поверненню від Вас. Повідомлення нікуди не зникали, весь чат відображається з Вами.
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Товар доставили вчасно.все сподобалось.
- Достоинства:
- Зручна в використанні.
- Недостатки:
- Не виявили.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Отримала акумуляторну пилку для мами, зручна у використанні . Дякую за якість . . Процвітання Вам .
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Не знайшла
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Гарна пила, брали на подарунок батькам в село все сподобалось
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Товар прийшов швидко. Про свій вибір не шкодую. Хороший гаджет для дівчат які живуть в приватному секторі. Поставлені задачі виконує добре. Дерева обпилює і можна зробити заготовку дров до 20см діаметром. Зручно , що пилка на акумуляторі. Можна працювати де завгодно, але не забувати заряджати дякую продавцю!
- Достоинства:
- Два акумулятори
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Всё отлично, работает хорошо, брал отцу.
Отец доволен, очень легко пилит ветки разной толщины. Вообщем советую, думаю не пожалеете. Товар хороший.- Достоинства:
- Два аккумулятора. Отличная, удобная.
- Недостатки:
- Пока не обнаружил.
- ПарасковіяОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дуже сподобалась пилка! Легка, зручна і добре ріже. Купувала для роботи в саду, справляється чудово. Навіть я, як жінка, легко нею користуюся - ніяких труднощів. Два акумулятори в комплекті дуже зручно. За свою ціну взагалі супер. Рекомендую!
- Достоинства:
- Легка. Два акумулятори
- Олександер К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Ще некористувався ,думаю свою роботу буде робити,зручна на руку клас
- Достоинства:
- Зручна
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дуже гарна пила, тато користується, за такі гроші дуже гарна якість
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Эдуард Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Пиляє, є недолік не автоматичне змащування цепи
- Василь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Пила працює добре.
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
все працює добре, головне правильно натягувати ланцюг. акумулятори заряджаються швидко .
- Достоинства:
- компактна, мобільна за рахунок акумуляторів
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Пилка працює добре, давно хотіла таку, рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна і якість хороша.
- Іванна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Купувала для саду. Дуже зручна в використанні. Вже випробувала, пиляла гілку діаметром 6 см , дуже швидко перепиляла, досить потужна. Пила дуже сподобалася , я задоволена вибором. Рекомендую.
- Достоинства:
- Зручна в використанні, потужна. Швидка доставка. Все чудово.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Пила супер, только надо разобраться как пользоваться. Быстро пришла, всем довольна
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Хороша пилочка зручна не дорога надійна!
- Достоинства:
- Ціна,якість,комплектація,2 акб якраз достатньо для середнього саду.
- Недостатки:
- За таку ціну недоліків не бачу.
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дуже зручна річ. Легка. Для невеликого об'єму саме воно.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Швидко опрацювали швидко прийшло, вигляд чудовий ще не пробував
- Достоинства:
- Швидка відправка , товар на вигляд надійний
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Зручна. Акумуляторів вистачає надовго.
Легко користуватися. Не потрібно докладати силу, просто тримати поруч з гілкою.
Перепиляла все в нашому дворі, за двором, і ще хотіла б до сусідів сходити, але навряд чи пустять
Те, що здавалося складним, з цією пилкою стало розвагою.- Достоинства:
- Зручна. Легка у використанні.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Просто огонь Справляется с серьезными задачами!
- Достоинства:
- Маленькая, лёгкая, и мощная !
- Недостатки:
- Пока нет!
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Все чудово працює.
Чудовий товар за свой кошти.