- AI аналіз відгуків119 відгуків: Позитивний – 81%, нейтральний – 11%, негативний – 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Пилка працює добре, давно хотіла таку, рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна і якість хороша.
- Іванна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Купувала для саду. Дуже зручна в використанні. Вже випробувала, пиляла гілку діаметром 6 см , дуже швидко перепиляла, досить потужна. Пила дуже сподобалася , я задоволена вибором. Рекомендую.
- Достоинства:
- Зручна в використанні, потужна. Швидка доставка. Все чудово.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Пила супер, только надо разобраться как пользоваться. Быстро пришла, всем довольна
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Хороша пилочка зручна не дорога надійна!
- Достоинства:
- Ціна,якість,комплектація,2 акб якраз достатньо для середнього саду.
- Недостатки:
- За таку ціну недоліків не бачу.
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дуже зручна річ. Легка. Для невеликого об'єму саме воно.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Швидко опрацювали швидко прийшло, вигляд чудовий ще не пробував
- Достоинства:
- Швидка відправка , товар на вигляд надійний
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Зручна. Акумуляторів вистачає надовго.
Легко користуватися. Не потрібно докладати силу, просто тримати поруч з гілкою.
Перепиляла все в нашому дворі, за двором, і ще хотіла б до сусідів сходити, але навряд чи пустять
Те, що здавалося складним, з цією пилкою стало розвагою.- Достоинства:
- Зручна. Легка у використанні.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Просто огонь Справляется с серьезными задачами!
- Достоинства:
- Маленькая, лёгкая, и мощная !
- Недостатки:
- Пока нет!
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Все чудово працює.
Чудовий товар за свой кошти. - Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Добрий день! Товаром задоволена, тестую. Оформлене заказу, доставка без проблем. Все оперативно. Дякую!
- Достоинства:
- Мініатюрна, легка як раз для жіночих рук.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дуже слабка,навіть для дрібних гілочок.
- Недостатки:
- Один ланцюг
- Продавец GQbox
Добрий день! Перевірте, чи акумулятори заряджені до повного заряду перед початком роботи. Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків.
- Александра Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Покупала маме для дачи. Заказ пришёл на следующий день. Пилка лёгкая, удобная. С ветками диаметром 6-7 см справляется хорошо.
- Достоинства:
- Лёгкая, удобная. Хорошо справляется со своей задачей.
- Недостатки:
- В комплекте маленькая отвёртка, не очень удобно. Производитель не продумал кейс для хранения. Хранить в кейсе можно только в разобранном виде.
- Богдан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Товаром задоволений, свою роботу виконує. Проста та легка у використанні. Достатньо якісно зроблена.
- Достоинства:
- Виконує свою роботу якісно
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Пила супер! Зручна у використанні!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Товар відповідає заявленим якостям. Швидко оброблене замовлення, швидка доставка
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Все добре, пришло швидко, парцює. Брала рідним, вони задоволені.
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Приобрели недавно для дачи. Очень довольны, пила компактная и удобная. Пилит дада довольно толстые ветки. Рекомендую.
- Достоинства:
- Компактная,хорошо пилит
- Недостатки:
- Не нашла
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Товар неналежноi якостi. Пиляли гiлки 5-7 см. днiв 15 по пiв години . i пилка здохла.
- Достоинства:
- Мае два аккумулятора. Легка в роботi.
- Недостатки:
- Бистро згорiла.
- Продавец GQbox
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговування.
- Продавец GQbox
Ви повідомили нас, що товар викинули. Нам дуже прикро, адже у Вас є гарантія на 1 рік на даний товар.
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Досить непаганий варіант за свої кошти. Поки що випробував на різних гілках, зауважень нема, ріже добре.
- Достоинства:
- Швидка відправка, отримав на наступний день, комплектація відповідає опису
- Недостатки:
- Поки що нема
- Марія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дуже легенька і неймовірно крутезна - пиляла і відносно тонкі гілки (5-7 см) і навіть товсті гілки діаметром 10-12 см просто повертаючи товстезну гіляку (вже зрізану ще восени). На одному акумуляторі (з коробки) відпрацювала півгодини. І працювала б може ще, але гілля закінчилося (вийшло 1,4 куба дров). Один раз при цьому десь після 2/3 роботи підтягнула ріжучий ланцюг, бо почав заїдати через провисання. Пилка пречудова як на мене, ще й у зручному (і здається дуже міцному) кейсі. Дуже задоволена. Дякую!!!
- Достоинства:
- Легка, дуже зручна, потужна
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Зручна у використанні, очікування виправдані. Особливо дякую службі підтримки, зателефонували щодо зворотнього зв'язку, проконсультували і надіслали відео інструкцію.
- Достоинства:
- Компактна і зручна
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Працює швидко, зручна в руці. Для дрібних робіт по саду саме те, що треба. Навіть якщо ніколи раніше не користувалися таким інструментом, швидко звикаєш і далі все легко та зручно. Акумулятора вистачає приблизно на 25-30 хвилин роботи, але в комплекті два акумулятори, тому можна спокійно працювати далі, поки другий заряджається. Пиляє гілки та невеликі дошки без проблем.
- Достоинства:
- Зручна, легка
- Роман Х***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Товар пришел. Все в наличии. Работает отлично.
- Достоинства:
- Хорошая цена
- Олександр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Гарно працює,без нарікань
- Григорій П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дуже хороша пила, якісна! Акумулятора вистачає на довготривалий час! За таку ціну- топ! Однозначно рекомендую!!!!
- Сергей Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Взяв працею,добре.
- Достоинства:
- Легка .
- Недостатки:
- Поки нема.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Брав на подарунок, людина дуже задоволена! Пилка легка, компактна та значно спрощує роботу в саду. Для обрізки дерев та дрібних господарських робіт — саме те, що треба. Рекомендую!
- Софія А***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Пила зручна у використанні і працює доволі добре,
- Достоинства:
- Ціна, зручність
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Чудова річ за такі гроші.
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Лише одна зарядка на два акамулятори
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дякую за швидку доставку. Пилка працює добре, всім задоволені.
- Антон Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Не пропрацювала й трьох зарядів акумулятора. Використовував 4 рази. Почистив яблуню, акацію, але вмерла коли це все гілля різав на менші куски. Почала диміти і пропала потужність. При чому це сталось до 5 хвилин після початку роботи.
Уточнення: Аккмулятор - 20 вольтовий, на одного заряду вистачає на 20-30 гілок по 2-4см. Зарядний пристрій настільки легкий, закралась думка що там взагалі пусто. Заряджає до 3-х годин. Акумулятор при зарядці спожив 38w, що майже 2 ампери.- Достоинства:
- Кейс.
- Недостатки:
- Дуже швидко зламалась, ще під час "обкатки". Мастило потрібно заливати під ланцюг вручну.
- Продавец GQbox
Добрий вечір! З Вами вже зв'язався наш менеджер та надав реквізити для відправлення товару у сервісний центр на ремонт, очікуємо від Вас на зворотній зв'язок у чат.
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
працює чудово. маленька, але потужна!
надто тонкі не рекомендую різати. починаючи від 3-4-5см в діаметрі саме те!
для тонких краще використовуйте секатор! - Ігор О***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Працює як треба.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Купляла на подарунок. Скарг не було, працює
- Глєб І***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Все идеально
- Достоинства:
- Все запаковано в гарному ввиді працює як часи
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Поки ніяких проблем не було, у використанні зручний, мамі сподобалося.
Чоловік також сказав що хороший- Достоинства:
- Не займає багато місця, зручний