Отзывы покупателей о Коврик для йоги, фитнеса, спорта (йога мат, каремат) + гантели для фитнеса 2шт по 1кг OSPORT Set 81 (n-0111) Фиолетово-фиолетовый

Оценка пользователей 4.57/5
  • Олександра Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Товар, в принципі, задовільний за свою ціну, характеристики товару здебільшого відповідають опису (за винятком нековзаючих властивостей килимка, матеріал все таки на деяких видах підлоги може бути ковзаючим, але за рахунок розміру килимка і при умові правильного виконання вправ усе має бути в порядку), килимок іде з простенькими резинками.
    У мене виникло більше питань з приводу роботи персоналу магазину: спочатку мені навпаки сподобалося що мені у той же день, коли було зроблено замовлення, подзвонили із магазину, повідомили що наразі кольорів, які представлені у оголошенні, немає, і запропонували обрати інші кольори. Ми зійшлися на бузковому і для килимка, і для гантелей (тобто, по суті, світло-фіолетовий), але по факту мене на пошті зустрів темно-бірюзовий (зелено-блакитний). Другий момент - відправку було затримано на три дні (доки я не написала і не нагадала про своє замовлення).

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість, матеріали недорогі, але товар вироблено совісно
    Недостатки:
    Килимок може ковзати на деяких поверхнях
    • Продавец  CHAMPS

Добрий день,Олександра.Дякуємо ,що ділитися враженнями. По телефону з Вами менеджер согласував замовлення по кольорам,було Вами обрано колір килимка бірюзовий та гантелі бірюзові,такі Вам і відправили.Є запис телефонної розмови.Цей килимок не має противосковзної основи ,характеристики товару актуальні .Бажаємо гарного використання та приємних тренувань!

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый

Погано

Недостатки:
    Не тот цвет отправили
    • Продавец  CHAMPS

Перепрошуємо за надані незручності.
      Ми вже зв’язалися з вами та домовилися про обмін виробу на інший колір. Усі витрати на доставку беремо на себе.
      Хочемо зазначити, що колір не впливає на якість виробу. Дякуємо за зворотний зв’язок і розуміння.

• Юлия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Килимок жахливий,дуже хліпкий та поганої якості.Швидко рветься.Гантелі занадто великі,брала для дитини,вони не зручні.Доставка на НП вийшла дуже дорога.

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за відгук.Шкода,що товар не виправдав ваших очікувань. Гантелі та килимок відповідають характеристикам виробника,але вдячні за вашу думку. Вартість доставки розраховується згідно тарифам перевізника.

• Таисия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Хорлшое качество кариматов и идиальные гантели пришло вме быстро советую

Достоинства:
    Качество товара ,быстрая доставка,приятное общение с продавцом
    Недостатки:
    Немае
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо за відгук,нам приємно що Вам все сподобалося, будемо раді новим замовленням. Бажаємо гарних тренувань!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Якісне та швидке обслуговування, товар не пошкоджений, дуже все добре))
    Замовленням задоволені!!!

• Продавец  CHAMPS

Оксана, раді що все сподобалось) Продуктивних тренувань

• Євгенія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Замовлення прийшло швидко, опису відповідає.

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!

• Орина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Гарний килимок, якісний та довгий

Достоинства:
    Гарний)
    • Продавец  CHAMPS

Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання товаром. Завжди Вам раді!

• Євгенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Все якісне, тепер займаюсь вдома

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!