- Олександра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Товар, в принципі, задовільний за свою ціну, характеристики товару здебільшого відповідають опису (за винятком нековзаючих властивостей килимка, матеріал все таки на деяких видах підлоги може бути ковзаючим, але за рахунок розміру килимка і при умові правильного виконання вправ усе має бути в порядку), килимок іде з простенькими резинками.
У мене виникло більше питань з приводу роботи персоналу магазину: спочатку мені навпаки сподобалося що мені у той же день, коли було зроблено замовлення, подзвонили із магазину, повідомили що наразі кольорів, які представлені у оголошенні, немає, і запропонували обрати інші кольори. Ми зійшлися на бузковому і для килимка, і для гантелей (тобто, по суті, світло-фіолетовий), але по факту мене на пошті зустрів темно-бірюзовий (зелено-блакитний). Другий момент - відправку було затримано на три дні (доки я не написала і не нагадала про своє замовлення).- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість, матеріали недорогі, але товар вироблено совісно
- Недостатки:
- Килимок може ковзати на деяких поверхнях
- Продавец CHAMPS
Добрий день,Олександра.Дякуємо ,що ділитися враженнями. По телефону з Вами менеджер согласував замовлення по кольорам,було Вами обрано колір килимка бірюзовий та гантелі бірюзові,такі Вам і відправили.Є запис телефонної розмови.Цей килимок не має противосковзної основи ,характеристики товару актуальні .Бажаємо гарного використання та приємних тренувань!
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Фиолетовый
Погано
- Недостатки:
- Не тот цвет отправили
- Продавец CHAMPS
Перепрошуємо за надані незручності.
Ми вже зв’язалися з вами та домовилися про обмін виробу на інший колір. Усі витрати на доставку беремо на себе.
Хочемо зазначити, що колір не впливає на якість виробу. Дякуємо за зворотний зв’язок і розуміння.
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Килимок жахливий,дуже хліпкий та поганої якості.Швидко рветься.Гантелі занадто великі,брала для дитини,вони не зручні.Доставка на НП вийшла дуже дорога.
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за відгук.Шкода,що товар не виправдав ваших очікувань. Гантелі та килимок відповідають характеристикам виробника,але вдячні за вашу думку. Вартість доставки розраховується згідно тарифам перевізника.
- Таисия В***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Хорлшое качество кариматов и идиальные гантели пришло вме быстро советую
- Достоинства:
- Качество товара ,быстрая доставка,приятное общение с продавцом
- Недостатки:
- Немае
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за відгук,нам приємно що Вам все сподобалося, будемо раді новим замовленням. Бажаємо гарних тренувань!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Якісне та швидке обслуговування, товар не пошкоджений, дуже все добре))
Замовленням задоволені!!!- Продавец CHAMPS
Оксана, раді що все сподобалось) Продуктивних тренувань
- Євгенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Замовлення прийшло швидко, опису відповідає.
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Орина М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Гарний килимок, якісний та довгий
- Достоинства:
- Гарний)
- Продавец CHAMPS
Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання товаром. Завжди Вам раді!
- Євгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Все якісне, тепер займаюсь вдома
- Продавец CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!