Отзывы покупателей о Кастрюля стеклянная со стеклянной крышкой 3,2 л 20 см A-Plus 1056

Оценка пользователей 3.95/5
  • Отзывы про товар продавца Estetiks Official
  • Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Прозрачный. Емкость: 1.8

Сподобалась кастрюлька естетично ,та не все в ній можна готувати .

Достоинства:
    Красива
    Недостатки:
    Пригорає багато чого при приготуванні,навіть якщо вогонь не дуже великий
  • Ольга Е***

Дякую за кастрюлю. Вже третю беру,для всієї родини.

Достоинства:
    П'ятірка
  • Яна Н***

Класна та невеличка кастрюлька

• Михаил Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Прозрачный. Емкость: 3.2

Жалко что кастрюлю нельзя использовать на индукционной плите , всегда хотелось посмотреть как там все варится. Кстати укажите на каких плитах можно использовать(не увидел информации).Пришлось подарить друзьям

• Продавец  Estetiks Official

Доброго дня. Скляні каструлі не підходять для індукції.

• Вікторія Р***

Дуже гарна ! Подобаеться !

• Александр З***
  • Олена Н***

Квстрюля супер

Достоинства:
    Все ідіально
  • Деревянкіна Н***

• Кристина Д***

Отримала товар. Гарно упакован, важковенька, скло гарної якості. Мені дуже сподобалось.

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Прозрачный. Емкость: 1.8

Кастрюля гарна як для своєї ціни. Працює чудово). Зауважень не маю)

• Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Прозрачный. Емкость: 3.2

Пользовался пол года, вчера лопнула пока варил кашу

Достоинства:
    Красивая
    Недостатки:
    Так себе стекло
    • Продавец  MIRON

Прикро, що виникла данна ситуація! Данний товар можливо використовувати на газу тільки через розсічувач полум'я. Товар хорошої якості та зручний в використанні

• Валерий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Прозрачный. Емкость: 3.2

Дарма викинуті гроші. На беріть це л***о. Трісне.

Достоинства:
    Гарно виглядає.
    Недостатки:
    Тріснула на другому приготуванні.
    • Продавец  MIRON

Прикро, що виникла данна ситуація! Товар чудової якості та зручний в використанні, продали його багато та проблем з використанням не було.
      Звертайте будь ласка увагу на опис. Якщо бажаєте використовувати товар на газовій плиті то використовуйте розсічувач полум'я

• Ирина Т***

Лопнула ,

• Продавец  MIRON

Прикро, що виникла данна ситуація! Товар хорошох якості за свою ціну та зручний в використанні. Продили багато та не було проблем з використанням

• Деревянкіна Н***

Супер,дуже круто виглядає!

• Ксюша А***

Кастрюля лопнула.не рекомендую

• Продавец  MIRON

нам прокро, що виникла данна ситуація! Товар хорошої якості, проблем з використання у клієнтів не було

• Александра Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Прозрачный. Емкость: 1.8

Купила для приготування їжі дев'яти місячній дитині. Після приготування, їжа почала поступово змінювати колір. Я такого ще не бачила в скляному посуді.
    Викинула її у той самий день. Просто жах.

• Продавец  MIRON

Нам прикро, що виникла данна ситуація! Проблем з використанням у покупців не було, товар хорошої якості та відповідає своїй ціні

• Юлія С***

об'єм не відповідає вказаному, кастрюля розрахована на 1,5 л

Достоинства:
    Кастрюлька гарна
    Недостатки:
    що до якості- не виявлено
  • Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Прозрачный. Емкость: 1.8

Дуже крута кострюля, варила на електричну плитку, температуру додавала поступово, брала щоб варити дитині їжу. Гарно виглядає. Дякую

• Екатерина С***

Дуже задоволена покупкою

Достоинства:
    Дуже гарно виглядає
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: LadiiO. Цвет: Прозрачный. Емкость: 3.2

Дружині дуже сподобалась каструля. Давно хотіла. Виглядає дуже гарно та сучасно, випробування на газу пройшла відмінно). На мій подив, ручки не гріються, можна тримати без прихваток. Трохи непокоїть міцність скла). Треба бути обережним.

Достоинства:
    Гарний вигляд, ручки не гріються
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Прозрачный. Емкость: 1.8

Прийшли всі три каструлі розбиті. Цілі лише кришки. Запаковані у звичайні коробки. На коробці немає позначки "крикхе". Посилку забрала з пошти, бо поспішала, а лише вдома відкрила і побачила це жахіття!!! Сказати, що я у відчаї, це нічого не сказати!!!! Не рекомендую!

Недостатки:
    Прийшли розбиті
    • Продавец  MIRON

"Нам шкода, що трапилось з вашим замовленням. Перед відправкою наші працівники перевіряють товар та надійно пакують щоб уникнути пошкоджень при доставці . В кожного клієнта є можливість
      перевірити на відділенні та підтвердити своє замовлення, що воно вам підійшло або в іншому випадку відмовитись і уникнути данної ситуації.
      В данному випадку правина в пошкодженні не магазину а саме служби доставки яка страхує товар і доставляє його"

• Капустюк Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Прозрачный. Емкость: 1.8

Користуюсь тиждень на газовій плиті. Подобається. Не нагріваються ручки! Зручна форма.

Достоинства:
    Зручна, красива.
    Недостатки:
    Як таких не виявлено. Просто треба весь час пам'ятати про обережність. Не ставити з холодильника на розігріту плиту, чи газ.
    • Інна В***

А підкажіть, на самий газ можна ставити, чи потрібно розсіювач ?