- Назар Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Kvartal S. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Оранжевый
топ
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- нема
- Продавец Kvartal S
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам усе сподобалося та ви залишилися задоволені.
Нам дуже приємно)
10 з 10
- Достоинства:
- Зручні
- Продавец Kvartal S
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам усе сподобалося та ви залишилися задоволені.
Нам дуже приємно)
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Фиолетовый
Все супер
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец YogaLife
Дякуємо за відгук.
- Станислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Синий + Черный
Все добре, дякую.
- Продавец Wealis Shop
Дякуємо за відгук!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Нічого не сповзає на моїх худих ногах та малій вазі. Здивувалась відгукам, які про це писали.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец TONUS
Дякуємо за приємний відгук і вашу довіру. Нам дуже приємно!
- Лилия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Задоволена якістю товара
- Достоинства:
- Товар гарної якості , нарікань немає .. Використовую під час тренувань уже на протязі місяця
Дякуємо за відгук!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Ідеально як для гомілок, так і передпліч. Довгі ремні, пісок не сиплеться, шиття міцне, рекомендую однозначно
- Достоинства:
- Ціна, якість шиття, відповідність заявленій вазі
- Недостатки:
- Нема, все на висоті
- Продавец TONUS
Дякуємо за приємний відгук і вашу довіру. Нам дуже приємно!
- Владимир Е***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Брал для фитнеса. Все ок. Использую по 1 кг.пока. берите не пожалеете.
- Продавец TONUS
Доброго дня! Раді, що Вам все підійшло. Дякуємо за відгук
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Салатовый
Все подошло идеальные , благодарю
- Продавец TONUS
Дякуємо за вашу довіру! Раді, що Вам усе сподобалося.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Серый + Черный
Як на мене вони пошиті на широку голінь. У мене зріст 180, вага 84 кг, я не можу вдягти 2.5 кг так щоб вони не бовталися бо нога у мене худіша а пасок не дає затягнути бо впираються грузики один в одне. Тому я максимум що зможу взяти це 2 кг. Щодо роботи з вагою 1 кг теж поки розібрався. На неї потрібно застібати лише на 1 защіпку і накладати одну на одну пусті комірки щоб воно трималося. В цілому якість гарна, але поки не використовував довго.
- Достоинства:
- На вигляд гарно якість, можливість зміни ваги.
- Недостатки:
- Має бути широка голінь. На худій нозі буде бовтатися 2.5 кг за рахунок відсутності обхвату. А накласти один мішечок гризу на другий неможливо.
- Продавец 0spring
Дякуємо вам за відгук!
Нам щиро шкода, що обтяжувачі виявилися для вас завеликими й не підійшли за посадкою. Раніше ми не отримували подібних відгуків, тому Ваш досвід дуже важливий
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Салатовый
Дякую все відмінно
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук!
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Спасибо, отличные утяжелители
- Продавец TONUS
Дякуємо за вашу довіру! Раді, що вам усе сподобалося.
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: StrikeUp. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный
Прийшли не можна регулювати вагу дуже не зручно мені треба на руки менше.
- Достоинства:
- Ще не знаю
- Недостатки:
- Не можу регулювати вагу
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Користуюсь два місяці. Все підійшло, на ногах добре сидять., ліпучки добре тримають, нозі комфортно. Сподобалось. Дякую.
- Достоинства:
- Добре кріпляться на ногах.
- Недостатки:
- Не побачив .
- Продавец TONUS
Дякуємо, що обрали нас! Дуже тішимось, що вам усе сподобалось.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Свою функцію виконують
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і покупку!
- валерий ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Добре
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Якісний товар, гарно пошиті, липучки тримають чудово, класно, що можна коригувати вагу.
- Продавец TONUS
Дякуємо за вашу довіру! Раді, що вам усе сподобалося.
- Микола Я***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Серый + Черный
Сподобався. Рекомендую
- Достоинства:
- Якісний, свою роботу виконує
- Недостатки:
- Все ок
- Продавец 0spring
Доброго дня! Раді, що вам все підійшло. Дякуємо за відгук!
- Іра С***Отзыв от покупателя. Продавец: InClub. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Зеленый
З магазину консультант зв'язався швидко. Всі питання які були теж вияснили. Самі обважувачі якісні, добре прошиті, міцна тканина(синтетична), добре закріплюються на нозі. Мені подобаютья. Буду користуватись.
Із моментів скоріш для естетів: вони не симетричі, тобто немає такого, щоб на ліву та праву ногу )))- Достоинства:
- Хороша ціна, гарна якість товару, легкий у застосуванні.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Свою функцию выполняют, использую при упражнениях для суставов, там как раз нужна постепенная нагрузка. Грузики по 0,5 кг то, что нужно. Немного только раздражает процесс одевания. У меня худые ноги, полностью оборачиваешь, потом надо попасть в отверстия для липучек, затянуть... Была бы одна большая липучка, было бы быстрее, как в тонометре для руки)
- Достоинства:
- Не дорого и функционально
- Недостатки:
- Особых нет
- Продавец TONUS
Щиро дякуємо за Ваш відгук та бажаємо продуктивних тренувань!
- Альона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Чудові обважувачі, добре фіксуються, є змога регулювати вагу. Товаром задоволена. Рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за відгук !
- ТрампОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Якісні, міцні, зі змінною вагою.
- Достоинства:
- Якісні
- Аня ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FISTUS. Вес 1 шт: 5
Сам товар якісний але…
Не можливо їми користуватися, злітають з ноги, слизьки, різними варіантами намагалась їх хоч якось закріпити але ні, вони одразу спускаються на пʼятку
Думала може через те що в мене вузька нога, спробував чоловік, в нього теж на пʼяти спустились,вважаю викинуті гроші - Вячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Ок!!!
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Абсолютно бесполезная вещь. Купил руководствуясь исключительно отзывами( положительными). Пробовал приспособить как на руку , так и на ногу. Это невозможно. Соскальзывают и не держатся, ничем зафиксировать не получилось. Попытаюсь вернуть продавцу. Очень удивлен положительными отзывами после того , как сам попробовал использовать по назначению.
- Достоинства:
- Приличный внешний вид
- Недостатки:
- Все остальное, абсолютно не возможно использовать
- Продавец TONUS
Доброго дня. Нам шкода, що у вас виникли труднощі з використанням обтяжувачів. Наші вироби оснащені липучками та регульованими ременями, що дозволяють забезпечити надійне кріплення. Також хочемо звернути вашу увагу, що для оптимальної фіксації обтяжувачі рекомендується одягати на одяг, а не на голе тіло. Багато наших клієнтів залишилися задоволені їх використанням, тому сподіваємося, що ці рекомендації допоможуть вам досягти комфортного результату.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Дуже задоволена, можна змінювати вагу, якісний пошив
- Продавец TONUS
Ольго, щиро дякуємо за відгук.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Круті!
Дякую- Продавец TONUS
Ольго, дякуємо за ваш відгук! Раді, що обтяжувачі EasyFit вам сподобались. Будемо раді новим замовленням!
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Зручні
- Достоинства:
- Гарна якість, пісок не висипається
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Гарна якість, чудово зроблені
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Дуже круті обважнювачі, хороша якісна та ціна
- Достоинства:
- Змінна вага
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Порівнюйте об'єм в см ноги та обтяжувача
- Достоинства:
- Можна регулювати вес обтяжувачів
- Недостатки:
- Завеликі для жінки 70 кг
- Продавец TONUS
Дякуємо, Наталіє, за ваш відгук і зауваження! Ми раді, що ви оцінили можливість регулювати вагу обважнювачів. Якщо виникнуть додаткові питання або потрібна допомога з вибором, будемо раді допомогти!
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Добрі обважувачі , гарне співвідношення ціна якість , потужні реміні , брав для реабілітації коліна, тому за те як вони себе поводимуть при надто активних тренування не знаю , мені підходять , єдиний недолік тканина зовсім не дихає, парять ногу , краще б їх з чогось типу джинси зробити . Фото на нозі з однією (500г)вставкою
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Тканина не дихає , парять ногу .
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Салатовый
Якісний матеріал, міцні липучки. Дуже зручно, що вагу можна регулювати витягуючи мішечки по 0.5 кг. Вже рік користуюся 3 рази на тиждень, а стан нових.
- Достоинства:
- Якісний матеріал та пошиття
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец TONUS
Доброго дня, Марія. Дякуємо за ваш відгук!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Салатовый
Товаром задоволена.
Свої функції виконують- Достоинства:
- Ціна і якість.
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
- Продавец TONUS
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо продуктивних тренувань.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Фиолетовый
Пошта хороший
- Достоинства:
- Можно вес менять
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Оранжевый
На нозі не дуже тримається, при вправах може то вверх то вниз ковзати це не дуже зручно.
Якість хороша но не практичний, мені особисто.- Продавец 0spring
Добрий день, Ірина! Дякуємо за ваш відгук. Ми провели тестування обтяжувачів і хочемо зауважити, що при використанні їх на гладкій тканині, вони можуть ковзати. Якщо ви носите такі лосини, рекомендуємо надягати поверх них шкарпетки з високою посадкою. Також важливо затягнути обтяжувачі на нозі, вони повинні щільно прилягати, тому можливо при затягуванні потрібно додати трохи зусилля. Ми сподіваємося, що ці поради допоможуть зробити ваші тренування ефективнішими, ви залишитеся задоволені нашою продукцією. Бажаємо вам успішних тренувань