Якісний товар!
Замовив у 2023 році дві карти.
Одна пропрацювала півроку, після чого карту ні один гаджет вже не бачив. Вставив другу, теж прожила півроку і здохла з інформацією на ній.
Моя порада іншим, хто захоче придбати це фуфло, не ведіться на ціну.
Марно витрачені кошти, але головне для мене, що втрачено інформацію.
У всех карт есть ограничение на определённое количество перезаписи , вы уверенны что вы не насиловали карту ?
2 тижні пропрацювала карта пам'яті
Все швидко, товар відповідає опису.
За якість зможу сказати пізніше, по мірі користування
Юрій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Бажаємо приємного користування!
Пропрацювала 1 місяць, відправити по гарантії третина вартості, по тільки адресною доставкою. Коли вже надоїло чекати подзвонив сам, на що відповіли було прийнято рішення про повернення коштів чекайте 5 днів і ... нічого . Написав на розетці, знову зв'язались знову зачекайте і знов нічого. Не рекомендую не те що тільки ці флешки а взагалі купувати у цього продавця. Пригоди вже більше місяця.
Работает отлично. Товаром доволен! Подходящая цена.
Андрій, вітаємо! Ми щиро вдячні вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
Карту пам'яті придбав для використання її, як частину внутрішньої пам'яті смартфона. Не пропрацювала і двох тижнів.
Петро, добрий день! Нам шкода, що у вас виникла подібна прикрість.
Наші фахівці вже зв'язались з вами для вирішення цього питання й будуть раді допомогти. Дякуємо за розуміння!
Брав 512 для встановлення Windows на Steam Deck, після встановлення розбив на 2 розділи. В цілому не розчарований, карта працює нормально. Звичайно, трохи програє SSD, але за таку ціну гріх жалітись. Середня швидкість завантаження ігор зі Steam приблизно 150-250 мб/с, максимальна була 500. Операції з копіювання/переміщення в Windows 40-120 мб/с, більше не бачив.
Валерій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Бажаємо приємного користування!
Добре працює.
Хорошая память
Карта неработает,
Куплена 29 января, сегодня 29 марта.
Карта не определяется, проверил на пк, несколько телефонов, ноутбук...
Гарантия действительна?
Сергій, вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникли подібні неприємності.
На жаль, нам не вдалося з вами зв'язатись для вирішення цього питання. Ми із задоволенням вам допоможемо, для цього достатньо звернутись напряму до нашого магазину. Будемо чекати!
Без проблем стала и прочиталась смартфоном. Так же без проблем отформатировалась в смартфоне. Работает быстро. Объём для использования - 121 Gb.
Доброго дня! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
Рекомендую
Сергій, вітаємо! Ми вдячні вам за рекомендації.
Приємного користування!
Після одного місяця користування, під час запису данних карта перейшла в режим "захисту від запису", після перевірки на помилки виявилось що карта має фізични проблеми. Отже карта вийшла з ладу після одного місяця користування.
Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність та із задоволенням допоможемо вам. Для цього достатньо звернутись напряму до нашого магазину. Будемо чекати!
Швидка! Дешева! Поки працює нормально!
Сегодня карта памяти благополучно исчезла из поля зрения смартфона. Итого - месяц работы и потеря файлов.
На 6 день перестала працювати.
2 дня поработала и накрылась
Рекомендую
Владислав, доброго дня! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!
Работает без нареканий пока что. Никаких проблем с установкой не было. Очень кстати для redmi 64gb.
скорость записи и воспроизведения, указанные в характеристиках карты памяти, не соответствуют указанным на упаковке, не соответствуют реальным.
заявленная продавцом скорость чтения и записи 90 и 80 Мб/с
на упаковке изделия указана минимальная скорость записи в непрерывном режиме 30 Мб/с
в отзывах есть замечания других покупателей в связи с несоответствием заявленных и реальных характеристик изделия,
нет видимого результата
Дякую, отримала карту пам'яті, прийшла у фірмовій упаковці, без ушкоджень. У комплекті є перехідник на звичайний SD формат. Використовувати планую для відеодомофону, вже поставила її у обладнання, проблем не виникло - працює. Сподіваюсь що з часом сюрпризів не виникне.
Дякую продавцю, все чудово!
Інна, вітаємо! Дякуємо вам за відгук. Приємного користування!
Перестала працювати через 3 місяці
Дуже якісна, прийшла за 2 дні, хороший варіант для Nintendo switch
Богдан, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
А яка вона за розмиром
Начебто непогана але є мінус, показано на фото. Якщо видаляю, вони повертаються. Підскажіть що робити?
это больше похоже на вирус, я б посоветовал проверить весь пк
запис 44
читання 90
Дякую продавцю вставив все працює
Всё супер,вставил в смартфон,все работает
Прийшло швидко, без питань.
Товар відповідає опису.
Дякую
Товар дуже качествений
Андрій, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
Швидкість запису й читання на пристойному рівні. Але є нюанс з об'ємом. Мало бути 512 ГБ. Фактична ємність карти - 464 ГБ.. Не вистачає 48 гб. При ціні 2029 грн аргументована знижка має бути 190 грн(48/512 від 2029))).
С каких это пор карта на 512 ГБ должна иметь ровно 512 ГБ? Реальная ёмкость всегда меньше, т.к. часть памяти занята системой самой карты.
Вам бы сначала умнее стать . Читайте как рассчитывается ёмкость носителей , а вы из за вашей тупости деньги расчитываетете ,ваша претензия идиотская.
Все добре
Картка ну взагалі не відповідає заявленим швидкостям!
Заявлено швидкість читання 90 Мбіт/с, а запису 80 Мбіт/с. Насправді ж швидкість читання 41 Мбіт/с, а запису 27 Мбіт/с.
Клас картки заявлено як UHS-I U3 Class 10. Але картка відповідає максимум U1 Class 10.
При спробі записати відео в роздільній якості 4К фотоапарат Sony Alfa 7C повідомив, що ця картка не відповідає швидкісним характеристикам 4К.
Дива не сталося - вартість картки повністю відповідає її низькій швидкості.
Руслан, доброго дня! Дякуємо вам за надану інформацію. Ми рекомендуємо звернутись напряму до нашого магазина для детальної діагностики карти пам'яті. Будемо раді допомогти!
Спасибо за отзыв! Реально чуть не взял это фуфло, как раз надо быстрая запись для 4К/60 видео!.. Купил бы, отправил бы деньги в трубу.
Купил, потому что характеристики понравились. Установил на смартфон и пользуюсь третий месяц. Своим выбором доволен.
Перевіряли швидкість запису та читання?