- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GreeSdy
За ці кошти дуже файні!
- Достоинства:
- Швидка доставка, приємна консультація від продавця
- Недостатки:
- жодних
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: GreeSdy
Відвертий мотлох.
Це не перший комплект, що купую, але перший у цього продавця, тому є з чим порівнювати.
1. Всі стрічки були злипші, реально чорну та зелену, ледь розділив, дума порву.
2. Стічки просто на дурного, вони всі однакові, по товщині однакові, по ширині, тобто між ними майже немає різниці у навантажені. Навіть різновіковим дітям дав спробувати з закритими очима, не змогли сказати яка складніше, це вже 100% , що не відповідає опису відповідності кольору до навантаження.
3. Врешті, є фото порівняння чорної стрічки, з іншого набору, де товщина удвічі товща, дружина таку ледь розтягнути може, чорну з нового набору з десяток разів easy.
Справді, дурно витрачені гроші, за цю суму купував нормальні, а це шкідництво.
Категорично не рекомендую.- Достоинства:
- Недостатки:
- Все недолік, читайте опис
- Продавец GreeSdy
Дякуємо за відгук. Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми врахуємо ваше зауваження та додатково перевіримо товар.
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GreeSdy
Гарні
Якісні
Дякую- Продавец GreeSdy
Щиро дякуємо вам, Людмило, за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно знати, що набір гумок вам сподобався і ви оцінили їхню якість. Дякуємо за довіру та вибір нашого товару!
Бажаємо вам ефективних, комфортних і результативних тренувань! Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: GreeSdy
Все ок, резинки не подвели
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: GreeSdy
Мені сподобалися резинки. Страждаю на артроз, тому мені рекомендовано робити вправи. Резинки міцні!
- Достоинства:
- У комплекті поклали буклетик із вправами.
- Продавец GreeSdy
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що резинки вам сподобалися та допомагають у виконанні вправ.
Бажаємо вам міцного здоров’я та ефективних тренувань!
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: GreeSdy
З народженням дитини немає часу ходити до спортзалу, тому займаюся вдома. З цими резинками тренування стали ще ефективнішими. Зручно, що є мішечок, у який можна скласти резинки — натяг у всіх різний: є легші, а є важчі.
- Борис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GreeSdy
Дуже зручний набір резинок для тренувань. Є кілька рівнів навантаження, тому можна підібрати під різні вправи. Матеріал якісний, добре розтягуються і не рвуться. Легко брати із собою у спортзал чи на вулицю. Гарне співвідношення ціни та якості.
- Продавец GreeSdy
Дякуємо за такий детальний відгук!
Приємно чути, що набір резинок став для вас зручним та практичним у тренуваннях. Бажаємо нових спортивних досягнень і тільки позитивних результатів!