Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Шланг садовый для полива Grant до 30 метров, разливной поливочный шланг с насадкой распылителем, синий

Оценка пользователей 3.55/5
  • Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 22.5

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  GQbox

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Корендій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 22.5

Шланг зроблено якісно, відповідає заявленим характеристикам, швидка доставка, привітна менеджер, дякую.

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 22.5

Тест-драйв прошёл отлично, приятно удивлен отличный шланг как для своих целей самое то!!! Насадка отличная все режимы работают напор хороший!Рекомендую!!!

Достоинства:
    Цена, качество, длина!!!
    Недостатки:
    Пока замечено не было
    • Продавец  GQbox

• Тетяна К***

Сподобався

Достоинства:
    Все нормально
    • Продавец  GQbox

• Андрей

Хороший шланг.
    Подключил и всё впорядке, работает.
    Лёгкий, мягкий, удобный.
    В комплекте 2 запасные прокладки.

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 60

Шланг прийшов швидко. Працює прекрасно. Зручний і компактний. Правда повинен бути гарний напір води. Рекомендую

Достоинства:
    Компактний, зручний, легкий.
    Недостатки:
    Поки Що не знайшов
    • Продавец  GQbox

• Люся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 22.5

Шланг,дуже спадоболася,гарний дізайн, легкий,прийшов на другий день після замовлення,жалію,що треба було заказати 30м.Дуже вдячна консультантам,хороше ввічливе спілкування, ніяких нав'язливих пропозицій!! Раджу всім,привіт з Одеси!!)

Достоинства:
    Легкий,гарного кольору,міцний!!!

• Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 22.5

Шланг поки використовували один раз,все норм.
    Розтягується при гарному тиску води,тосту довжину не вимірювала при використані . А так все супер.
    Потрібно відповідна різьба на кран,щоб використовувати

Достоинства:
    Компактний при згорнутому виді

• Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 30

Очень удобный шланг, правда очень нежный. Задумка просто идеальная, хотелось бы, чтоб попрочнее был. Доставили быстро, всё отлично.

Достоинства:
    Очень удобно
    Недостатки:
    Непрочный
    • Продавец  GQbox

• Олександр О***

Изделия выполняет свои функции на все 100%

• Артем П***

Все сподобалось

Достоинства:
    Відповідає розміру компактний поки не наповнений водою

• Натусичка Ц***

Прийшло дуже швидко
    Товар якісний, все як в опису
    Рекомендую

Достоинства:
    Швидка доставка
    Якість товару

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 45

Я задоволений садовим шлангом, прийшов швидко, продавці проявили ввічливість і зацікавленість мого замовлення

Достоинства:
    Недостатки:
    Нема переходніка
    • Продавец  GQbox

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 22.5

Не поганий шланг.Користувались уже два рази нічого не протікало.Рекомендую

• Богдан Я***

Замовив , працює без нарікань

• Іван Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 60

Користуюся на даний час влало

Достоинства:
    Швидка доставка, не дорога ціна
    Недостатки:
    Поки що не виявив
    • Продавец  GQbox

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 30

Товар відповідної якості,дівчина менеджер все зрозуміло пояснила,під напором води шланг розтягується до потрібної довжини,якісний, зручний у використанні.

Достоинства:
    Якісно, ціна, якість.
    Недостатки:
    Поки не виявили.
    • Продавец  GQbox

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 30

Якісний товар. Швидка доставка та ввічливий персонал

Достоинства:
    Ввічливо та швидко

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 45

Шланг гарної якості, дякую за швидку доставку . Компактний, гарно складається

Достоинства:
    Компактний
    • Продавец  GQbox

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 30

Як на мене, за такі гроші - вартує кожної гривні. Очікував гіршого, за 3 активні використання - ще робочий) Також варто врахувати, що довжина рахується китайськими метрами. (Через що придбав 2 комплекти)
    З позитивів :
    - працює з вібраційною помпою (яка в криниці)
    - без тиску води стає малогабаритним та зручним для зберігання.
    Також вам знадобляться фітінги для його підключення, вони в комплект не входять.

Продавець відпрацював на 10/10, швидко, вічливо та геть не байдужий до сатисфакції клієнта.

Достоинства:
    Недостатки:
    Довжина не зовсім відповідає заявленим даним
    • Продавец  GQbox

• Виталий Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 60

Шланг та розпилювач сподобався, доставили швидко.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  GQbox

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 22.5

Все супер запаковано, додаткові прокладки... працює шикарно....розтягується чудово...

Достоинства:
    Декілька режимів в пістолеті
    Недостатки:
    Немає пока
    • Продавец  GQbox

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 30

Дякую за швидку доставку, чудова насадка з різним розпилюванням , шланг збільшується в розмірі , відповідає опису .

• Іван Д***

Хороший товар

• Василь В***

Шланг приїхав в нормальному стані. Протестував. Свої функції виконує на 100%

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  GQbox

• Михаил Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 22.5

Хороший шланг за свои деньги, легкий, удобный не запутывается. Мне после операции то что нужно, без проблем поливаю огород.
    Покупал 22 метра и 75 метров, оба отличные.
    Рекомендую к покупке, кому нужно быстро и без проблем поливать.

Достоинства:
    Цена, удобство
    • Продавец  GQbox

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 75

Товар співпадає з описом. Шланг зручний у використанні , розтягується дійсно на заявлені метри. Мамі дуже легко ним користуватись.
    Продавець вчасно відправив товар.
    Рекомендую!!!!.

Достоинства:
    Легкий і зручний.

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 22.5

Опис відповідає дійсності, шланг легкий, зручний, немає перегинів під час використання.

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 22.5

Робив замовлення, відправили швидко, працює добре, дякую!

• Ірина М***

Дуже швидко відправили. Все якісне. Рекомендую

Достоинства:
    Все сподобалось

• Галина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 75

Товар відповідає заявленого у описі, не пошкоджений, добре розтягується, все ок. Рекомендую.

Достоинства:
    Все ок

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 30

Заказала шланг для полива.товар хороший,рекомендую!

Достоинства:
    Удобный и надёжность
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  GQbox

• Екатерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 22.5

Очень лёгкий и удобный. Топ за эти деньги

Достоинства:
    Легкий
    • Продавец  GQbox

• Оксана Б***

Дякую,за швидку доставку. Гарна якість,рекомендую

• Марія Ш***
    Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 45

Дуже хороший шланг, прийшов швидко, але у пакеті, я чогось думала що буде у коробці

Достоинства:
    Ціна, якість, хороший матеріал
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  GQbox

• Іван Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Синий. Длина: 30

За свої гроші не погана річ! Тиск води витримує, немає проколів.

Достоинства:
    Недостатки:
    Фурнітура поганої якості, потрібно перероблювати!
    • Продавец  GQbox