- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Все чудово працює
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Федір Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Гарний сервіс
Швидко
Товар реально відповідав опису
Поставив сам і все одразу запрацювало
Дякую. - Ростіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Чудово працює
- сергей с***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Все відмінно
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Бачки то хороші,але перший бачок як замовляли,то прислали нам такий як на фото у продавця він меньшого розміру ніж той що замовили вдруге,і який з них 100л.а який на інший літраж скоріш за все меньший 80л.хто скаже?
Бо у нас стояли італійські до цього,так вони такого ж розміру як цей більший що нам прислали коли замовили вже вдругий раз нещодавно.(Другий такий вже як на фото тут у відгуку одного із покупців).Хотіли однакові на 100л щоб міняти груші теж однакові одночасно,і взагалі чим більший хотіли на 150-200літрів,щоб запасу води якомога більше було при блекаутах,і насос не навантажувати теж частим вмиканням,та ціни завеликі на більші.А тут таке незрозуміле щось,чому бачки різного розміру а етикеткі однакові у вас?питання до продавця!
4зірки за сервіс доставки і упакування,дали б 5 але не сьогодні.- Достоинства:
- Швидко доставили,все ціле й працює,тиск з запасом в бачках був,тримає тиск перший чудово десь міцяць вже,а другий побачимо,бо тільки підключили.
- Недостатки:
- Різні розміри бачків при тому,що діаметр однаковий у них візуально,а висота і форма різні,явно видно різний літраж а етикетки один в один маркіровка,фірма.наклеїли однакові на різні бачки.Сердимось...
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Чудово все,дякую!
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Швидко відправили. Бак якісний, працює належним чином. Рекомендую!
- Достоинства:
- Швидко відправили, гарне пакування.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Ще раз впевнились у відповідальності магазину.замовляли гідроакумулятор,все доставлено в ідеальному стані!! Дякуємо Вам!!
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Всім задоволені, швидко відправили, товар якісний та чудово працює, легко встановили! Рекомендую
- Достоинства:
- Оперативна відправка, гарне пакування
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
От заказа до получения товара прошли сутки. Быстро и качественно. Товар в отличном состоянии и полностью соответствует описанию. Спасибо!
- Достоинства:
- Отличный выбор
- Анжелика Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Гарний сервіс. Гарний товар. Купили бак, все доставили оперативно . Товар відповідає заявленій якості. Рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявлені
- Алиса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Все добре працює
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Дуже швидко виконано замовлення. Гарна товщина металу. Працює відмінно
- Алла Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Робила замовлення,товар якісний.Продавець замовлення опрацьовує і відправляє швидко. Рекомендую!
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Все надійно
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Швидко зручно якісно
- Филинович В***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Компанія працює на вищому рівні. Товар був доставлений навіть на пів години раніше запланованого часу. Все чітко і в наявності. Гідроакумулятор із нержавіючої сталі співробітник особисто погрузив в моє авто. Дякую за якісне обслуговування.
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Обирав нержавійку для встановлення у приямку, якість добра, накачаний був 2 атмосфери, спустив до 1.2 атмс. 15 днів працює в активному режимі полив, дім. Поки все норм. Рекомендую
- Достоинства:
- Нержавіюча сталь та високі ніжки, зручно при монтажі.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Відповіда опису
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Купляв для встановлення у приямку, тому вибрав корпус з нержавіійки. Ціна далеко не найнижча, але було зручніше забрати з магазина "Розетки". Був накачаний до 2атм, що давало надію про цілісність. Спустив до паспортних 1,5атм. Загальні враження від товару позитивні. Подивимося на термін служби мембрани, але її напевно міняти буде дешевше, ніж корпус.
- Достоинства:
- Корпус з нержавійки
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Якість гарна. Товаром задоволені.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Відповідає характеримтикам, був накачаний до 1.4бар. При повному завантаженні води (3 бар) у мене вийшло 32 літри.
- Віктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Швидко відправили
Якість товару - олеся Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Швидка доставка, якісний товарів
- Андрей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Товар відповідає опису та характеристикам. Відправили швидко.
- Достоинства:
- Не треба красити :)
- Недостатки:
- Шов трохи некрасивий
- Андрій У***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Товар відповідає опису та характеристикам. Відправили швидко.
- Достоинства:
- Дійсно 100л
- Руслан І***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Користувався весь літній сезон, нарікань нема. При відключенні світла зберігає від 30 до 40 літрів води при тиску в системі від 2 до 3 атм. Мені вистачало навіть помитися без електрики :)
- Достоинства:
- Нержавіюча сталь, вертикальний, найдешевший на момент покупки
- Леонид П***Отзыв от покупателя. Продавец: WPMarket
Якість не погана,працює добре!