Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Чохол на стілець жакардовий без оборки світло-сірий Love You

• Івасишена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Три рази підряд відправляєте один і той же бракований товар. Хто з працівників Розетки відповідатиме за недолугість?

Мені що потрібно написати офіційну скаргу Ірині або Владиславу Чечоткіну, щоб відділ браків запрацював, як прописано в бізнес процесі?

• Представник бренду

Доброго дня! Щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Розуміємо ваше розчарування — непередбачені випадки, на жаль, іноді трапляються. Будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka, щоб вони зв’язалися з постачальником. Ми зі свого боку гарантуємо заміну бракованого товару. Дякуємо за розуміння!

• Івасишена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Можете ще пошити 1 нормальний чохол?

Недостатки:
    Замовила 4 чохли,3 нормальні і 1 брак- відмовилась! Після наступного замовлення знову прийшов брак!!!!
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за відгук і щиро вибачаємося за незручності.
      Цей товар постачається як готова продукція (ми не виконуємо індивідуального пошиву). Будь ласка, підкажіть, у чому саме полягав брак: у тканині (плями, дефект полотна, невідповідний відтінок) чи у пошиві (криві шви, нерівні зрізи, розходиться резинка тощо). Якщо маєте можливість — додайте фото.
      Щоб ми оперативно вирішили питання, зверніться, будь ласка, до служби підтримки Rozetka через свій кабінет/замовлення. Зі свого боку ми підготуємо перевірений на нашому складі чохол відповідного кольору та дизайну для обміну.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Чудові чохли. Гарно виглядають. Кожний в окремому пакеті, презентабельно виглядає. Задоволена покупкою.

Достоинства:
    Чудові чохли.
    Недостатки:
    Не побачила
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Сподіваємося, що наші чохли допоможуть вам створити ще більше затишку в вашому інтер'єрі!

• Алла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Добрый день. Забрала вчера заказ. Расцветка чехла отличается от того, что на фотографии. На фото чехол коричневый с светлым узором, а мне пришли однотонные.Почему?

• Представник бренду

Добрий день. Можливо колір був відправлений невірний. Будь ласка, зверніться до техпідтримки, зробимо заміну. Дякуємо за звернення.