- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmakMriyi. Фасовка: 15. Количество упаковок: 1
Чай очень даже неплох! Доставили быстро.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Купляла в супермаркеті чай то має зовсім інший колір.А у вас синій і на смак жахливий. Мабуть підробка
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
тільки пірамідки насипані у коробку, нема окремого пакування
- Достоинства:
- має приємний аромат, такий самий як в Кулиничах(Харків) сподобався
- Недостатки:
- нема
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SmakMriyi. Фасовка: 15. Количество упаковок: 1
Все чудово, дякую!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Дуже смачний чай. Рекомендую
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Любить вся родина)
- Достоинства:
- Смачний,насичений як смак так і колір
- Недостатки:
- Ульяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Дуже смачний
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Смачний чай
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Мої діти у захваті від цього чаю.
- Достоинства:
- Якість, гарний смак.
- Недостатки:
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Смачно
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Ок
- Глуховская Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Чудовий чай, запашний та смачний! Сподобаєть тим хто любить червоний чай з ягідним смаком.
- Достоинства:
- Насичений смак, запашний та смачний
- Сироткина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Отличный чай,вкусный
- Достоинства:
- Аромат,качество.
- Недостатки:
- Анжела Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Дуже смачний рекомендую усім,дуже дякую
- Кристина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Чай смачний, приемний на смак. Дякую за швидку доставку.
- Недостатки:
- Відстані
- Еріка І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Я вибачаюсь ви мені післали не той чай взагалі по квитанції той що я хотіла в коробці взагалі інший як це розуміти
Замовляла той що на сайті а приїхав цей- Інна Т***
Оновлена упаковка, судячи зі всього. 1 бал такому смачному чаю за упаковку, жерсть.
Дуже сподобався мені цей чай.
Як дуже смачний сік. - Антоніна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
То є любов. Купувала вже неодноразово цей чай на Розетці. І ще купуватиму. Колір - насичений червоно- фіолетовий, смак - з кислинкою. Спробуйте, приємно здивуєтеся
- Достоинства:
- Смачний, подобається матеріал пірамідок.
- Недостатки:
- Мало пакетиків у пачці- швидко закінчується....
- Кирило Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Смак сподобався. Є невелика кислинка від суданської троянди, що мені подобається.
- Достоинства:
- Смачний
- Недостатки:
- Не знаю.
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
В одному замовленні не вперше беру:
1) Упаковка чаю Lovare суміш трав'яного, квіткового та плодово-ягідного Альпійський луг 2 пачки по 15 пірамідок (2000006781420)
2) Упаковка чаю Lovare Бленд плодово-ягідного та квіткового з ароматом лісових ягід Barry Jam 2 пачки по 15 пірамідок (2000006781314)
Так там де трави наповненість пакетиків хороша, пакетик повний, а у випадку плодово-ягідного чаю складається враження, що вміст недосипано. В результаті навіть двох пакетиків на чашку вистачає не дуже.- Достоинства:
- Не чорний чай
- Недостатки:
- Регулярний недосип вмісту в пакетики
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
- Дд М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
- Абвгд Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Очень крутой чай, каждый день пью его
- Достоинства:
- вкус ягод, удобные пакеты
- Геннадий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
приємний ягідний смак. не хімічний.
- Достоинства:
- смачно
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Очень вкусный ягодный чай. В подарок 4 пакета зелёного чая. Вкус насыщенный, пирамидка большая, заваривать можно 2 чашки (на одну - очень насыщенный)
- Людмила Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
чай сумнівної якості
- Тоня
А що не сподобалося?
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Приємний аромат. Чай смачний
- Достоинства:
- Приємний аромат. Чай смачний
- Недостатки:
- Виктория Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Самый любимый чай))
- Достоинства:
- Вкус, цвет
- Недостатки:
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Чай смачний, схожий на фруктовий компот, з кислинкою. Має насичений вишневий колір. У подарунок в коробочці йшла ложечка (до речі, вона йде не в усіх чаях цієї торгової марки, зокрема у чай "Полуничний зефір" ложечки немає).
- Достоинства:
- Аромат, смак, ложечка у подарунок
- Недостатки:
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Чай сподобався. Звичайно не беремо в пакетиках. Але прочитавши, що чай "крупнолистовой" вирішили спробувати. Смачний, як і в баночках. Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна, бонус- ложечка!
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Спасибо магазину"Розетка"
- Достоинства:
- Ароматный чай! Приятный бонус чайная ложечка "LOVARE"
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Мельник Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Приятный аромат. Чай вкусный и насыщенный получается
- Достоинства:
- Цена приятная