- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
За свої кошти нормальна якість
- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Разноцветный
Банки відкриває, все ок.
- Станислава К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Разноцветный
Свою функцію виконує
- Достоинства:
- швидка доставка, товар відповідає опису
- Продавец StarLight
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Разноцветный
Не раджу, крихка і зламалась
- Достоинства:
- Банку відкрила
- Недостатки:
- Зламана, крихка
- Продавец StarLight
Доброго дня!
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження від використання — перепрошуємо за незручності.
Цей ключ розрахований на стандартне використання для відкривання банок, тому ситуація з поломкою не є типовою. Водночас ми обов’язково хочемо розібратися у Вашому випадку.
Хоча термін обміну/повернення вже минув, на товар діє гарантія 12 місяців, тому ми можемо запропонувати гарантійний розгляд та допомогти у вирішенні питання.
Будь ласка, зверніться до нас у приватні повідомлення через розділ "Мої замовлення" або через сервісний відділ — підкажемо подальші кроки.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Валерій З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Разноцветный
Відкривашка чудова, раджу!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зламався у перший день
- Продавец StarLight
Очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер.
- Станислава К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший ключ для банок
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- нема
- Продавец StarLight
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Ключ сподобався!!!
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отоимав вчасно
- Продавец StarLight
Юрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Норм девайс.
- Недостатки:
- Єдиний мінус - якшо сильно затискати то можна зігнути кришку.
- Продавец StarLight
Олег, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Даніслава Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Продавець швидко зреагував на відгук, вибачився за незручності та відшкодував кошти
- Достоинства:
- Швидко
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Даніслава, та ще раз вибачаємось за незручності!
- Даніслава Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відкривачка не підійшла до стандартної кришки, ще й зламалась при спробі трохі її розвинути. Гроші на вітер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сам виріб - недолік.
- Продавец StarLight
Даніслава, доброго Вам дня! З Вами вже зв'язувався наш сервісний менеджер задля вирішення цього питання. Питання було вирішено шляхом повернення повної суми по замовленню. Ми ще раз вибачаємось перед Вам за незручності.