Отзывы покупателей о Скалка для теста металлическая качалка смарт скалка для теста с кольцами для регулировки толщины профессиональная кондитерская каталка 44 см Kayfovo SM - 11

Код:  431970155
Оценка пользователей 4.72/5
  • Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якість відмінна. Налаштування товщини листа тіста зручне. Швидка доставка.

• Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар влаштовує, з доставкою проблем не виникло.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Робото з тістом розділилась на до та після!
    Качалка - класна, якісна і зручна

Достоинства:
    Регулювання товщини тіста
    Класна збірка
    Зручна
    Недостатки:
    Чому я не придбала її раніше??
    • Продавец  Lemeshop

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Швидке обслуговування та оперативність доставки товару.

Достоинства:
    Товар відповідає заявленому
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Lemeshop

• Ірина П***

Якісний товар,гарне обслуговування!

Достоинства:
    Дуже якісна скалка і зручна!!!

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Отримала скалку, ще не випробувала, але по відчуттям якісна, легко відкручуються регулятори товщини тіста

Достоинства:
    Хороша, якісна скалка
    Недостатки:
    Бракує зручних ручок
    • Продавец  Lemeshop

• Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Нарешті! Скалка чудова, така як я і хотіла. На Різдвяні свята я напекла печива аж 10 видів і витратила на весь процес всього 2,5 години. Завдяки такій скалці тісто не прилипає і розкачується однією товщиною. А це дуже важливо . Все печиво вийшло ідеальне, як з кондитерської. Я дуже задоволена. Мрії здійснюються. Рекомендую.

Достоинства:
    Економить ваш час та нерви

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Приїхала браковка, чи що.
    1 проблем найменший агранічитель взагалі в рівень з самою скалкою, тому ним не скористатися.
    2 проблема агранічітель на 3 мм є лише 1 шт., а вот агранічітель на 6 мм є 3 шт. Як я можу обміняти на нормальний товар ? Або як мені повернути кошти?

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що ви отримали товар із такими недоліками Описана вами ситуація справді схожа на виробничий брак або помилку комплектації, і це не є нормою. Ви можете обміняти товар на справний або оформити повернення коштів згідно із законодавством України. Будь ласка, зв’яжіться з нами у приватних повідомленнях — ми оперативно вирішимо питання та запропонуємо зручний для вас варіант.

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Це те, що мені було потрібно.Дуже задоволена покупкою

Достоинства:
    Швидка доставка

• Олена К***

Я задоволена .

Достоинства:
    Скалка сподобалась , тісто не прилипає,зручна и надійна.Добре регулює товщину.

• Александр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все супер: зручна, надійна, не прилипає, точно регулює товщину, виглядає стильно.

Достоинства:
    Регульована товщина тіста
    Недостатки:
    Гарантія лише 3 місяці
    • Продавец  Lemeshop

• Андрей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все сподобалося. Якість відмінна.

• Олена У***

Все сподобалось.
    Якість відмінна, доставка швидка. Дякую всім причетним!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Після другого використання повилітали бічні кріплення до яких кріпляться кільця.
    А так, як скалка то ок.

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо за відгук. Прикро чути, що кріплення для кілець вийшли з ладу після кількох використань — це нетипова ситуація, і ми обов’язково передамо інформацію на перевірку постачальнику. Сама скалка виконана з якісної нержавіючої сталі, тому раді, що в роботі вона вас влаштовує. Якщо бажаєте — зверніться до нас, ми постараємося запропонувати рішення.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Тепер це моя улюблена скалка - зручна та якісна. Тісто не липне, швидко та рівномірно розкочується. Печу доволі часто, тому економія часу помітна. Зручна у користуванні і зберіганні.

Достоинства:
    Тісто не липне, можна регулювати його товщину, зручна у користуванні, має гарний вигляд, економить час.
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Таня Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Замовлення прийшло гарно запаковано, якість прекрасна. Дуже задоволена, дякую

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Хороша якісна скалка, все як в описі та на фотографіях - виглядає гарною та надійною, тісто не липне, кільця для задання товщини працюють добре і т.д. Рекомендую

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Замовлення прийшло швидко. Внуки тепер самі розкатують тісто і роблять фігурне печиво - тільки встигай деко підставляти! ))

Достоинства:
    Зручно, тісто, дійсно, не прилипає. Рекомендую!

• Ярина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Класна штука, корисна в побуті, рекомендую, особливо хто постійно пече печиво чи пироги, зручно регулюється висота

• Катя Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Топова скалка, подарувала мамі, вона дуже задоволена.

• Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Влада Т***

Все супер. Купуйте)

• Анастасия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Качалка очень классная. Качественная и удобная. Спасибо.

• Кристина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все супер. Якісна скалка, відповідає опису.

• Диана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Хороша скалка. Відповідає фото. Мені дуже все сподобалось , дякую!

• Ліза Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Зручна, практична та якісна скалка. Рекомендую!