Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Пилка аккумуляторная Vitals Master AKZ 3604a SmartLine

• Виктор

После первого рабочего дня обратил внимание на слабую подачу смазки цепи. Таки нашли бракованный патрубок и заменили маленький кусочек маслопровода с бачка к насосу и все нормализовалось.После покупки второй пары аккумуляторов и зарядного устройства достигнута повышенная производительность и практически заменила шумную бензопилу.

Достоинства:
    Цепь хорошего качества
  • Вячеслав С***

Отвечаю представителю:
    Аккумуляторы использую два по 18 Вольт от пилы Kraissmann, но с другими контроллерами BMS 5S 100A 21В.
    У вас же аккумуляторов нет и не предвидится.
    На моих аккумуляторах пила Kraissmann имеет производительность выше вашей в 4 раза. Мне одного аккумулятора хватает напилить дров в 2 раза больше, чем на вашей пиле на двух. То есть, говорить, что аккумуляторы плохие - язык не поворачивается, вот пила да, плохая.

Еще заметил, индикатор уровня масла имеет такой цвет пластика, что увидеть сквозь него можно разве что отработку.

И что общего у всех пил Vitals - это плохая смазка цепи. У меня есть EKZ 2440, так цепь всегда сухая, как и на AKZ 3604a.

Тем не менее, пилу использую, но никому не рекомендую.

Достоинства:
    Скорость пила
    Недостатки:
    Их полно

Дякуємо за відповідь. Рекомендуємо використовувати рідні батареї, незабаром з'являться в наявності. Як працює пила з батареями інших брендів не відомо.

• Вячеслав С***
    Продавец: Rozetka

Пилит быстро, аккумуляторы садятся так же быстро. Хватает буквально на 4-5 резов полусухой древесины диаметром 20-30 см.
    Моя оценка 1 звезда. Очень жалею, что купил этот непотреб.
    Так, красивая игрушка, соседей удивить, но для заготовки дров она абсолютно не подходит.

Достоинства:
    Скорость пила
    Недостатки:
    Их полно

Доброго дня. Підкажіть, які акумулятори використовуєте?

• Сірьога Б***
    Продавец: Rozetka

Пила норм но есть нюанси при включениї она неработает нада винять батарею і вставіть вноф . Атак норм но батарейку нада мочную для валки леса

• vik7352
    Продавец: Rozetka

Без акумулятора та зарядного пристрою це купа мотлоху. Навіщо його брати, а потім морочити голову, шукаючи підходящий акумулятор та зарядку. На кого це розраховано, бо ціна в результаті оплати додаткових девайсів виросте вдвічі, та куплений акумулятор може ще й не підійти.

Достоинства:
    Не користувався, тому не знаю.
    Недостатки:
    Не користувався, тому не знаю.

Вітаємо! Особливість серії Smart Line, до якої відноситься дана пила, полягає в тому, що один акумулятор підходить до будь-якого інструменту серії Smart Line. Весь садово-парковий і електроінструмент цієї серії працює від єдиного взаємозамінюваного акумулятора. Тобто, Ви можете придбати для себе, наприклад, акумуляторну пилу і дриль серії Smart Line, при цьому акумулятор Вам знадобиться лише один. А це суттєва економія коштів.

• Анатолий К***

Відгуки пишуть про придбаний товар.

• Дмитро К***

А вам не потрібен акумуляторний: шуруповерт, гайковерт, перфоратор, болгарка, висоторіз, кущоріз ?
      Там якби один акумулятор.
      Якщо ви живете в квартирі, то може вам дійсно нічого не треба, і після роботи можете походити додому і бити байдики чи пити пиво.
      Але яким людям, треба працювати.
      Мені наприклад дуже потрібен акумуляторний перфоратор, болгарка, і хороший, потужний висоторіз. Також, щоб полегшити роботу матері - хочу подарувати їй акумуляторний кущоріз, щоб вона не мучалась ножицями.
      А така пила - дві пари акумуляторів, і можна заготовити причіп дров для авто.
      Вона легка, їй не потрібне дороге двухтактне масло щоб мішати бензин, їй не потрібен бензин. І мало того - вона працює як шуруповерт. Коли пиляєте - вам не закладає вуха, а потім не дзвонить в вухах.
      І в нас багато дерев засохло, їх вирвало з коренем, та збирати їх не можна - за сухі якби немає бути штрафу, та спробуйте це пояснити деяким лісникам. А такою пилою, можете тихенько собі пиляти.