Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Шпалера для огурцов двойная Chipo Lina - металлическая опора для растений с сеткой для подвязки огурцов

Оценка пользователей 3.9/5
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Конструкція нестійка і потребує додаткового укріплення. Після встановлення навіть незначне зміщення призводить до того, що вона просто розпадається. З’єднання типу «трубка пластик» виконане лише за рахунок натягу, без жодних додаткових кріпильних елементів, що є вкрай ненадійним. До того ж, фактичного натягу майже немає. В цілому система не відповідає заявленій вартості та викликає багато питань щодо її функціонування, тому не рекомендую її купувати.

Достоинства:
    Поки не побачив
    Недостатки:
    Вказані у відгуку
    • Продавец  Птичий дворик

Вітаю!

Горизонтальні трубки мають кріплення типу "труба в трубу", але також додаткові фіксатори, які є на фото товару, які й не дають конструкції розпадатись при незначному зміщенні. Кріплення "трубка - пластик", мають іншу особливість це тонкі пластикові насічки в середині "фітингів", при вставлянні які деформують і таким чином тримають трубку в середині фітинга, в окремих випадках, якщо фітинг вийшов не ідеальний внутрішньої форми через перепади температури під час виливання (ми їх самостійно виготовляємо та взимку були проблеми через великі морози та відсутність світла з цим) - його можна додатково прикрутити саморізом з буром прямо до трубки (фітинг не тріскається та витримує такі маніпуляції). Також конструкцією не передбачено перенесення з грядки на грядку без потреби, як і будь-яку іншу конструкцію такого типу (складно-розкладна), навіть якщо переносити, то краще це робити вдвох з різних сторін беручись за нижні частини конструкції. Трубки та пластикові з'єднань (фітинги) найкращої якості та витримають будь-який урожай і це факт, який підкреслюють інші наші покупці із дворічним стажем вирощування. Можливо конструкція не ідеальна, але ми стараємось її покращувати завдяки відгукам інших клієнтів, а можливо було складено не правильно чи встановлено не так, як передбачено виробником (тобто нами), в будь-якому випадку у вас є 14 днів по законодавству для повернення товару в повній комплектації, ви можете це зробити в особистому кабінеті.

Дякуємо за відгук та гарного вам

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Вітаю. Як і обіцяв додаю свій відгук до відгуків від 22-го травня та 23 травня. Дозамовив у виробника дві поперечні трубки. ТАК ШПАЛЕРИ СТАЛА ЗНАЧНО ДОРОЖЧОЮ АЛЕ ДЛЯ МЕНЕ ВАЖЛИВО ЇЇ КОНСТРУКТИВНИЙ ФУНКЦІОНАЛ. ТЕПЕР ТЕ ЩО ПОТРІБНО. ПОГОДЖУЮСЬ З ВИРОБНИКОМ ЦЕ ДОРОЖЧЕ АЛЕ ТЕПЕР МІЦНО НАДІЙНО ДУМАЮ ПРОСЛУЖИТЬ ДОСИТЬ ДОВГО. УЖЕ ВСЕ УСТАНОВИВ ПРОСТО СУПЕР ДРУЖИНА ПОДЯКУВАЛА. РЕКОМЕНДУЮ.

• Ярема Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Перші враження чудові - легко збираються та встановлюються на ділянці.

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Вітаю. Цей товар потрібно аналізувати окремими частинами. 1 , комплект без сітки коштує на 200 грн дешевше. Сітка шириною і довжиною заявлена в комплекті коштує 200 грн. Чи не за дорого? 2. Опори. Риторичне питання чи вирощували розробники коли-небудь огірки? На таку висоту та ширину навантаження зеленої маси з огірків під нахилом буде розтягувати сітку. Буду докомплектовувати однією середньою вертикальною стійкою та однією середньою горизонтальною. Взагалі продавець досить швидко доставив товар дякую шпалери виготовлена досить якісно але через сезон буду дивитися наскільки буде прогин вертикальних та горизонтальних стійок.

Достоинства:
    Швидка доставка. Досить хороша ідея.
    Недостатки:
    Прошу виробника з терпінням та розумінням поставитися до моїх зауважень. Вікна з сіток повинні бути меншими. Ця шпалера не вертикальна і навантаження буде не вертикальне а площинне.
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за змістовний коментар із зауваженнями. Стосовно сітки — на 200₴ менше коштує модель яка висотою півтора метра (а не 2м, як ця модель ) і не комплектується сіткою. Тому така різниця в ціні. Якщо додавати ще більше трубок — це не проблема, але ми не хотіли б щоб ціна на шпалеру зростала. Можна, звичайно, зробити каркас з більшою кількістю трубок - він буде більш стійким, але і коштувати буде дорожче.
      Втім Ваші зауваження прийняті - дякуємо , будем вдосконалювати конструкцію.

• Виктор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Деже шкодую, що не відмовився в відділенні "Нової пошти". Гроші на вітер.

Достоинства:
    Швидко доставили і більш нічого
    Недостатки:
    Суцільний недолік. Трубки з жерсті, купи не тримаються, потрібен ущільнувач, або скотч. Не стійке, бо такі габарити потребують як мініму ще одну стійку через метр. Для квітів "Кліматісу" можливо підійде, а от для огірків і помідор зась. Товар- проста китайська дешевка.
    • Продавец  Птичий дворик

Дякую Віктор за Вашу думку. По перше: шпалера зроблена з українських, а не китайських трубок. Товщина стінок трубок харьківського виробника трубопроката "СтилВест" 0,7 мм, на відміну від китайської , яка має товщину стінки 0,35 мм. По друге, перед тим, як пропонувати покупцям шпалеру ми у 2024 році випробували її на городі та були задоволені отриманим результатом - шпалера витримала чималий врожай огірків. Якщо є сумніви - надайте канал комунікацій ми вишлемо фото підтвердження своїх слів. По -трете: якщо Вам не сподобався виріб - Ви завжди можете повернути його виробнику (нам) и отримати свої гроші.

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Швидка доставка від продавця .

Достоинства:
    Збирається та встановлюється дуже легко. Товар відповідає ціні
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за хороший відгук! Нехай наша шпалера прослужить вам безліч сезонів!

• Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Повністю підійшло, збирається та встановлюється дуже легко. Дуже дякуємо

Дякуємо за відгук, Юліє.

Дуже раді, що опора для огірків підійшла) Хай служить довго.

Високих врожаїв!

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Зручно збирати й встановлювати, і в подальшому збирати врожай.

Достоинства:
    Практичність у користуванні
  • Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Купувала на дачу, зібрала по відео без проблем. Сподобалось, що є крючки для натягування сітки до конструкції

• Роман З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Замовляв на дачу, все підійшло ідеально та відповідає заявленим розмірам. В комплекті йшов Qr код з посиланням на відео по збірці, але не використовував, зібрав інтуїтивно по фото на сайті.

Достоинства:
    Відправили швидко, збирається легко, виглядає гарно та своїх коштів вартує.
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Бажаємо Вам гарного врожаю огірків та інших рослин!

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Опора зручна, є можливість змінювати кут нахилу. Збирати не складно. В комплекті не було інструкції, але все зрозуміло. В розібраному вигляді займає обмаль місця.Не важка. Давно таку шукала

Достоинства:
    Легка в користуванні, швидко збирається та розбирається. Не займає багато місця для зберігання.
    Недостатки:
    Здалося, що гачки для сітки тримаються не надійно, тому додатково сітку закріпили стрічкою.
    • Владислав В***

Дякуємо пані Анна за високу оцінку. Дуже приємно читати такі відгуки на нашу продукцію , а саме шпалеру для огірків! Бажаємо Вам гарного росту огірків та врожаю!

• Литвинова И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Прийшла посилка, начебто все ок. Відкриваєш і не розумієш що щ нею робити.

Недостатки:
    Немає інструкції щодо збирання. Незручно витрачати багато часу на розуміння як підготувати до експлуатації.
    • Продавец  Птичий дворик

Вибачте за створені неприємності, Ірино. Інструкцію додаємо у вигляді qr коду (посилання) на відео збірки на ютубі. На жаль функції додавання цього відео у картку товару немає на розетці, тому можливо вам її просто випадково не додали до замовлення. Ще раз просимо вибачення за створені незручності та відправили вам посилання на відео-інструкцію в особисті повідомлення. Гарного вам дня та будьте в безпеці!