Отзывы покупателей о Растворимый кофе Nescafe Alegria Espresso 500

Оценка пользователей 4.67/5
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 120

Можу пити тільки каву з 100% арабікою, бо одразу чую неприємний запах робусти. Це чи не єдина на ринку розчинна кава з арабікою. Виручала під час відключень, коли не могла зробити заварну.

• Олександра Х***

Супер смак та аромат!)

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 120
    • Общее впечатление

• Аромат

Щось змiнилось в гiршу сторону, бо декiлька рокiв тому була дуже непогана.

Недостатки:
    Аромату нема, смак нiякий.
    • Вкус

Не выражена

Добрий день, Артеме! Нам дуже прикро дізнатися, що ця кава не відповідає Вашим вподобанням. Ми розуміємо, що у кожної людини є свої смакові вподобання та свої фаворити. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість нашої продукції, щоб вона мала неперевершений смак і відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Сподіваємося, що Ви зможете знайти свій улюблений напій серед нашого асортименту.
      Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!

• Андрей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoToCoffee. Общий вес: 70
    • Общее впечатление

• Аромат

у характеристиках у вас вказано " строк придатності 12 місяців" . що мені прислали 4-5 січня 2026 року , перед цим написавши що не зможуть прислати вчано , бо строки придатності погані. ок. прислали 4-5 січня 2026 року 4 пакети кави - 1й строк придатності до 17.02.2026 - ни смаку , ні запаху , гірчить. 2й - до 21.03.2026 року. 3й і 4й до 19.05.2026 року. не раджу у них купувати , бо присилають неякісний тивар , не таке яке описано в умові в характеристиках , при цьому оплата повна і на перед.

Достоинства:
    ніяких
    Недостатки:
    претензії до продавця
    • Продавец  GoToCoffee

Дуже перепрошуємо , але намагались зробити як найкраще , Відправили каву, яка ще не протермінована .

• Зенцов В***

Все добре.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 45
    • Общее впечатление

• Аромат

Розчарований. Смак - хімоз. Кава й близько не та, що була років 5 назад.

• Вкус

• Ірина С***

Смак і аромат

Достоинства:
    Ціна , якість
  • Андрій К***

Кофе хороший, .

• Анатолій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 120

Добавлю до свого негативного відгуку трохи позитиву.
    Якщо брати півтори ложки кави і небагато молока, то смак доволі прийнятний, але на любителя

• Анатолій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 120

Повівся на восторжені відгуки.
    Як на мене, будь- яка розчинна кава смачніша за цю. Ця для мене взагалі прісна, безвкусна, ні кислинки, ні гірчинки, ні смаку ефірних масел.
    Схоже на кавовий напій, а не каву.
    Після Ferrara з кавомашини - небо й земля.
    Таж нескафе голд, якобс, карт нуар в гранулах смачніші за цю.
    Ще й присмак якось мила після вживання, ніби в неї для пінки, якийсь піноутворювач добавили.
    Не знаю, може це мені так "повезло".

Достоинства:
    Не треба бігти до кпвомашини
    Недостатки:
    Прісна, не смачна.

Добрий день!
      Нам дуже шкода чути, що наша кава Вам не подобається. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити. Ми завжди піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Хотіли б теж зазначити, що важливим є і процес приготування кави. При цьому важливо дотримуватись інструкцій, вказаних на упакуванні, адже лише тоді кава зможе повністю розкрити свій смак та аромат. Все ж сподіваємося, що в нашому асортименті Ви знайдете улюблений напій.
      Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо!

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 120

Ароматна, м'яка кава,мені дуже сподобалася.

• Ірина С***

Кава дуже добра .

Достоинства:
    Смак и аромат
  • Юрій М***

Відмінний смак. Рекомендую

Достоинства:
    Смачна
  • Виталий Е***

Нормально

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 120

Я люблю пити зранку цю просту каву ж молоком. Дешево і сердито!

Достоинства:
    Доволі примний смак як для розчинної кави
    Недостатки:
    Не можна порівнювати з натуральною кавою, там і смак інший, і кофеїну. У сегменті розчинних для мене топ, купую років 10
  • Оля

Найкраща розчинна кава!!!
    просто мастхев

Достоинства:
    Смачно з вершками :)
    Недостатки:
    Швидко закінчується (:
  • Людмила Р***

Кава сподобалась

• Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 120

Магазин як завжди на висоті. Вчасно доставили, товар був в наявності. Але згідно опису, очікувалося щось більше по смаку. Смак дуже м'який

Достоинства:
    Звичайна кава
    Недостатки:
    Не має нічого спільного з кавою еспресо

Добрий день!

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 45

Вкусный порционный кофе в стиках

Достоинства:
    Удобно брать на работу
    Недостатки:
    Малое количество в коробке
  • Сергій Л***

Трохи пересмажене.

Добрий день, Сергію! Нам шкода чути, що Вам не до вподоби наша кава і що вона здалась трохи пересмаженою. Ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та фаворити. Сподіваємося, що в асортименті Nescafe ви знайдете свій улюблений напій. Дякуємо за відгук!

• Костянтин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пан_Зерно. Общий вес: 120

Дякую за гарний товар

• ірина ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 45

Кава просто супер! Смачніше як більшість заварної чи у деяких наших кав'ярнях.

Достоинства:
    Смачно
  • Марина К***
  • Олександра К***

Смачна кава,ніби,заварна. Ароматна і сіцна

Достоинства:
    Схожа на заварну,міцна
  • ЛЮДМИЛА В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 45
    • Общее впечатление

• Аромат

Смачна кава. Дякую. Рекомендую

Гармоничный

Умеренная

• Елена Х***

Хороший кофе

• Оля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 120
    • Общее впечатление

• Аромат

найкраща розчинна кава.. скільки інших не куштувала, все інше просто неможливо пити.

• Вкус

Богатый

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 120
    • Общее впечатление

• Аромат

В цілому я задоволена-для щоденного вжитку кава гарна.
    Дякую за гарне обслуговування вашим операторам!

Достоинства:
    гарна ціна
    Недостатки:
    слабкий аромат, не дуже виразний смак
    • Вкус

Гармоничный

Умеренная

• Костянтин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 120
    • Общее впечатление

• Аромат

Хороший кофе

• Андрей Ч***

Все добре

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 120
    • Общее впечатление

• Аромат

Хотел выбрать хороший растворимый кофе. Подошёл к этому процессу со всей ответственностью. Купил 7 пакетиков разных брендов. Все рассыпал по чашкам, залил одинаковым колиством воды. Без сахара. Все как положено. Попробовал два раза по кругу и сделал вывод что этот кофе реально похож на зерновой. Вкус сладкий, с кислинкой , выпился очень приятно. Ну и вот купил себе значит целую пачку. Отмеряю так же как в пакетике 2 грамма ( по весам ) , пробую , а тут одна горечь неприятная. Совсем другой продукт. Насыпали какого-то ФОРТА в упаковку, другой причины предположить не могу

Достоинства:
    Недостатки:
    Сильно горький
    • Вкус

Добрий день, Олександре!

Нам прикро, що Вам не до вподоби наша кава.
      Якість та смак продукції є нашими пріоритетами, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту. Сподіваємось, що серед нашого асортименту Ви все ж знайдете улюблений напій для себе. Ми обов'язково врахуємо Ваш коментар.

Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!

• Александр Б***

Так питання залишилося відкритим. Чому смак із стіку відрізняється від смаку з упаковки ?

Добрий день, Олександре!

Нам прикро, що Вам не до вподоби цей продукт!  Ми завжди піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.

Якість та смак продукції є нашими пріоритетами, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту.

Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50 або написати на нашу сторінку у Facebook.

Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!

• Руслан И***

Найкраща розчинна кава)

• Станислав Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 120
    • Общее впечатление

• Аромат

Много лет покупаю этот кофе, параллельно с натуральным. Пить можно ( в новых реалиях жизни без света). Но с каждым годом качество все хуже: нет пенки, нет "кислинки". Лучше, чем обычный классик, но хуже, чем 10 лет назад.

Достоинства:
    Похож на натуральный
    Недостатки:
    Качество становится хуже
    • Вкус

Богатый

• Євген

Дуже добра знижка

Достоинства:
    Дуже добра знижка
  • ірина ш***

Дуже смачна кава

Достоинства:
    Смачна, аромат як у заварної
  • Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 120

Единственный кофе из растворимых самый нормальный...много лет пью его

Достоинства:
    Вкус арабики
    Недостатки:
    Невезде можно купить