Отзывы покупателей о Резинки для фитнеса набор резинок-эспандеров Фитнес резинки комплект из 5 штук + чехол Kayfovo FT - 99

Оценка пользователей 4.53/5
  • AI аналіз відгуків
    92 відгуки:  позитивних — 71%, нейтральних — 14%, негативних — 15%
    Переважна більшість покупців задоволені резинками для фітнесу: відзначають швидку доставку, привабливу ціну й відповідність опису. Найбільше позитиву викликає обслуговування продавця та якість упаковки. Щодо самих резинок — їх вважають оптимальними для реабілітації, легких і початкових тренувань, проте для занять із серйозним навантаженням підходять не всім. Основна претензія стосується нерівномірної жорсткості, якості матеріалу й швидкого зношення: деякі резинки рвуться уже після кількох використань. Незважаючи на це, багато хто рекомендує набір як бюджетний і зручний варіант для домашніх вправ або відновлення після травм. ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергій К***

Якість хороша, доставили швидко

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Резинки чудові, якість хороша, ціна приємна. Плюсик того, що мають мішечок, не розгубляться! Покупкою задоволені

Достоинства:
    Комплект має всі види резинок, які необхідні для різних вправ

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Гарні резинки, добре тягнуться, різна нагрузка

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Lemeshop

• Валентина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Різноманітність навантажень. У наборі 5 гумок різних кольорів, кожна зі своїм опором. Легкі підходять для розминки та реабілітації, дякую за топ товар!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Якістю не задоволена. Резинки скручуються, і доводиться відволікатися на неї замість того щоб виконувати вправи. І мішечок довелося викинути майже одразу, нитки повилазили, тканина неякісна.

• Павло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Резинки дозволять опрацьовувати м'язи ніг, сідниць та спини. Це робить набір універсальним як для початківців, так і для досвідчених користувачів.

• Дмитро Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Чудові гумки, добре розтягуються. Якість на висоті. Дякую!

• Тетяна Б***

Гарна якість, швидка доставка

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Lemeshop

• Костянтин

Дякую! Все чудово!!!

• Світлана Г***

Резинками задоволена

• Микола Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Товар хорошої якості, корустую уже тривалий час. Все чудово.

• Андрей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Резина не очень за такие деньги.. сразу порвалась на первом занятии никому не советую

Достоинства:
    Недостатки:
    Да
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можливо, було завелике навантаження. Напишіть нам в особисті - вирішимо проблему.

• Оксана Ч***

Відповідає заявленому, швидка доставка

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Все чудово - швидко доставили товар, який повністю відповідає опису на сайті. Рекомендую!

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Дякую дуже за швидку доставку та супер класний сервіс!
    Ви молодці. Всім задоволена!

Достоинства:
    Товар відповідає дійсності

• Михайло Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Швидка доставка. Якщо комусь резинки легкі, то можно використовувати дві одразу.

• Єгор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18
    Достоинства:
    Тягнуться
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  Lemeshop

• Валентин В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Все гарно, запаху неприємного немає, все чудово.

• Вера Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Скручиваются в веревку и все практически одинаковые,по назначению не годятся!

• Продавец  Lemeshop

ВІтаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Можливо вам трапився пересорт. Зв'яжііться з нами через особисті - ми допоможемо у вирішенні проблеми.

• Ірина А***

Дуже зручні та якісні

Достоинства:
    Кількість, якість

• Сергій С***

Товаром і доставкою задоволені. Дякую

• Алла О***

Все вчасно, дякую!

• Кирило П***

Все гарно!

Достоинства:
    Зручні

• Ростислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Товаро і доставкою задоволений.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

За свої гроші дуже навіть не погано))) користуюсь для вправ в пілатесі, не в залі, тощо, тому мені підходить)

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Дуже слабкі. Порвались дуже швидко.

Недостатки:
    слабкі, рвуться
    • Продавец  Lemeshop

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань.
      Резинки призначені для легких фітнес-навантажень, і не рекомендуються для різких або силових вправ — це може призвести до пошкоджень.

Ми завжди прагнемо покращувати якість продукції, тому вдячні за зворотний зв’язок. Якщо товар був використаний відповідно до призначення, але вийшов з ладу — рекомендуємо звернутися до сервісу підтримки для вирішення питання.

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Товар якісний, доставка швидка, ціна приємна)
    Єдине - вони не дуже жорсткі, навіть ті, де заявлена максимальна жорсткість. Тож більше підійдуть тим, хто любить "лайтові" тренування))
    Я цілком задоволена, дякую)
    Товар рекомендую.

Достоинства:
    Якість, ціна

• Екатерина М***

Всё устраивает

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Хороший товар, швидка доставка.

• Карина З***

Дуже подобається, гарна якість

• Полина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

все добре і все прийшло ,дякую ,рекомендую!

• Руслан К***

Швидка доставка і хороший товар ! Дякую продавцю

Достоинства:
    Швидко
    Недостатки:
    Немає поки
    • Продавец  Lemeshop

• Инна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Гарна якість резинок, оперативно доставили

• дмитрий н***

Быстрая доставка.
    Товар хорошего качества.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Добрий вечір! Отримала резинки для фітнесу. В комплекті був буклет з вправами, що полегшить тренування. Товаром і доставкою задоволена.

• Анна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Уровень нагрузки: 18

Дуже не якісний. Резинки розтягуються не рівномірно, в одних місцях мало не рвуться інші місця зовсім не розтягуються. А також прийшли дуже зліплені між собою ледь розділила. Не рекомен

Дякуємо за ваш відгук!

Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Хочемо зазначити, що резинки нові, і під час транспортування вони можуть щільно прилягати одна до одної, через що здаються «зліпленими» — це нормальне явище для латексу. Після першого використання та правильного зберігання вони стають більш еластичними.

Щодо нерівномірного розтягування – у комплекті 5 резинок з різним рівнем навантаження (від найлегшої до найважчої), тому вони навмисно мають різну товщину та опір.

Якщо у вас залишилися запитання або потрібна допомога у використанні – ми завжди на зв'язку!