- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В целом беговая дорожка хорошая, со своей основной задачей справляется, но есть ряд нюансов, о которых стоит знать перед покупкой.
Во время использования каждые несколько минут бьет статикой при касании металлических частей. В чем именно проблема, пока не разобралась, буду думать.
Несколько раз по бокам появлялась голубая пластиковая стружка. Наверное, беговое полотно трется о края боковых платформ.
Места под бутылку и телефон продуманы плохо. Телефон еще как-то держится, хотя было бы гораздо удобнее, если бы подставка под телефон находилась по центру, а вот бутылка с водой может легко выпасть от вибрации.
Встроенный обдув практически не ощущается (что критично, так как в помещении быстро становится душно). Я вышла из положения, подключив свой USB-вентилятор.
Качество сборки "из коробки". На пластике были следы и царапины, как будто дорожку уже кто-то собирал и оформлял возврат. Возиться с обратной отправкой такой огромной и тяжелой коробки у меня не было ни сил, ни желания, главное, что сам мотор работает.
Встроенные динамики даже не проверяла, но думаю, что они такие же бесполезные, как и вентилятор. Лучше бы производитель сэкономил на них и вложил эти деньги в доработку других элементов.
До покупки я не знала, что дорожка может храниться в поднятом вертикальном положении. Раскладывается она тоже отлично благодаря газлифту, механизм опускается очень медленно и плавно.
Представник постачальникаВалентино, дякуємо за детальний фідбек! Раді, що доріжка вам подобається, попри нюанси.
Ось кілька порад:
Статика: Обробіть полотно антистатиком або покладіть під доріжку гумовий килимок - це прибере удари струмом.
Стружка: Це сигнал, що полотно змістилося. Його потрібно просто відцентрувати регулювальними болтами ззаду.
Обдув: Він спеціально зроблений помірним, щоб не застудитися під час тренування.
Дякуємо за зауваження щодо ергономіки та якості пластику - обов'язково передамо це виробнику.- Валентина
Дополняю, телефон нормально в принципе держится если просто поставить на панель возле экрана
Смазала дорожку по инструкции, но все равно током иногда щипает
Представник постачальникаВалентино, вітаємо! Дякуємо, що доповнюєте свій відгук. Раді, що питання з розміщенням телефону вдалося вирішити зручнішим способом.
Щодо статичної електрики («щипання струмом»): те, що ви змастили доріжку за інструкцією - це чудово, адже належне змащення зменшує силу тертя між полотном та декою, що вже знижує утворення статичного заряду.
Проте, якщо легкі пощипування все одно залишаються, це залежить від кількох зовнішніх факторів:
Сухе повітря: Найчастіше статика накопичується в кімнатах з низькою вологістю. Допомагає звичайне провітрювання або зволожувач повітря.
Матеріал одягу та взуття: Синтетичні кросівки або одяг під час інтенсивного руху дуже сильно електризуються. Спробуйте змінити форму для тренувань на бавовняну.
Антистатик: Спробуйте додатково обробити бігове полотно (саму рухому стрічку зверху) звичайним побутовим антистатиком для одягу. Це найпростіший і найефективніший спосіб зняти залишковий заряд.
Бажаємо вам комфортних та приємних подальших тренувань!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
І так, привезли сьогодні доріжку. Приїхала за 2 дні після замовлення. Хлопці з служби доставити допомогли занести доріжку в офіс.
В квартирі місця для доріжки немає тому вирішив взяти на на роботу )) В інтер’єр вписалася чудненька і офіс став по сучасному виглядати. Супер опція що доріжку можна скласти, відповідно вона займає меншу площу.
В інструкції доречі написано потрібно дві людини для збірки, справився сам без всяких проблем хвилин за 20.
Вагу маю 105 кг, на малій швидкості при наступанні трішки підтормажує в порівнянні з професійними доріжками, пізніше розберусь. Але худнути треба однозначно )
Єдине що залишилось зайве це 2 малі болти, або додаткові або десь не прикрутив хоча все робив по інструкції.
Є вбудований вентилятор але дуууже слабенький, ледь відчувається коли дує.
Метал окрашений чорною матовою фарбою досить якісно. Пластикові накладки та панель теж виготовлена добротно.
Внизу доріжки вбудований газліфт з фіксатором для складеного положення. Для розкладання досить ногою легко натиснути і доріжка дуже плавно опускається до низу. Вверх піднімати також не важко.
Звісно крута штука, що є купа програм різних, а самий сік, що на лівій ручці клавіші для плавного регулювання кута підйому, а на правій регулювання швидкості з інтервалом 100 м/год.
Поки задоволений доріжкою. По відгукам та відео на ютубі це топова робоча конячка. Рекомендую.
Представник постачальникаЮрію, дякуємо за такий детальний та позитивний огляд!
Щодо ваших спостережень:
Підгальмовування: при вазі 105 кг на низьких швидкостях це нормально для домашніх моделей, оскільки двигуну потрібна інерція. Також радимо перевірити натяг полотна - можливо, його варто трішки підтягнути;
«Зайві» болти: зазвичай це запасні кріплення, але про всяк випадок перевірте фіксацію бічних накладок;
Вентилятор: він дійсно розрахований на легкий обдув, щоб не переохолодити під час інтенсивного потовиділення.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуємось не довго але поки дуже задоволені, плюсом є зручний додаток на телефон з величезною кількістю різноманітних програм тренувань і чудовими музичними підбірками
- Достоинства:
- Додаток на телефон
- Недостатки:
- Поки не виявили
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за відгук! Раді, що бігова доріжка вам подобається.
Нехай тренування приносять лише задоволення!
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо Розетке за отличное обслуживание. Товар пришёл вовремя, ребята занесли в квартиру. Отличная дорожка, рекомендуем.
Представник постачальникаДякуємо за відгук, Тетяно!
Раді, що сервіс та бігова доріжка FitLogic T15 вам сподобалися. Нехай тренування приносять задоволення та результат!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доріжка загалом виглядає нормально, якби не прояви «китайської якості» вже на етапі складання. З 14 гвинтів у одного навіть без затягування злетіла різьба на гайці корпусу — своєрідна статистика. Сподіваюся що через місяць не розвалиться.
З позитивного: амортизатор працює добре, полотно опускається плавно й без зусиль, бігати на доріжці комфортно. За чотири дні експлуатації — політ нормальний. Раджу відразу змастити, бо після кількох ходьби після підвищення швидкості стало зрозуміло, що вона суха. В інструкції про це не сказано, але мастило йде в комплекті.
Єдиний мінус — доставка. При замовленні було зазначено, що вона відбудеться за кілька днів. У день доставки зранку подзвонили й повідомили про затримку через постачальника. Наступного дня знову перенесли, і лише на третій день увечері товар нарешті доставили. Дякую сервісу Rozetka за те, що довелося втратити три дні вдома в очікуванні, відклавши всі свої справи.- Достоинства:
- Комфортно бігати
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доріжка масивна, враховуйте це при купівлі, працює тихо нарікань нема, підключаю через програму в телефоні є різні тренування, мені подобається я задоволена) як для людини, яка працює з дому це необхідний девайс!
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за відгук!
Бажаємо вам комфортних і результативних тренувань.
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахлива річ. В жодному разі не вздумайте купляти. Взагалі.
Я отримав браковану доріжку - на лівій ручці залипає кнопка підйому. Через що вона перестає реагувати на команди. Але то пів біди, можна тиснуть-клацать і воно відлипає. Головне не чіпати її.
Але це барахло просто самознищується! В процесі експлувтації воно просто розсипаються. Відвалюються болти, які назад прикрутити неможливо, бо відповідна гайка всередині десь відвалилась. Це барахло.
Вентилятор - фейк, він не дме. Динаміки також. Якість пластику - дно, як з того барахла давнішніх телемагазинів.
Тепер ця купа запчастин займає в мене пів балкону і ще не відомо скільки буде валятись. Привести її до ладу, це вбити пів дня, щоб все розібрати-зібрати. Часу на це я не маю. Часу на те, щоб зв'язуватись з сервісом і возитись з цим також.
Ні в якому, в жодному разі це не купуйте. Це барахло за оверпрайс.- Достоинства:
- Відсутні.
- Недостатки:
- Самознищується, вкрай низька якість.
Представник постачальникаДоброго дня.
Нам прикро, що у вас склалося негативне враження від користування біговою доріжкою.
Описані вами симптоми не є нормою для коректної роботи обладнання та можуть свідчити про технічну несправність або виробничий дефект. У таких випадках виріб підлягає обов’язковій діагностиці авторизованим сервісним центром. Саме сервіс визначає причину проблеми та можливість ремонту, заміни або іншого рішення в межах гарантійних зобов’язань.
Контакти авторизованого сервісного центру зазначені в гарантійному талоні. Рекомендуємо звертатися безпосередньо до фахівців сервісу, оскільки вони можуть надати офіційний технічний висновок і допомогу у вирішенні ситуації.
Дякуємо за ваш відгук — він переданий відповідним фахівцям для аналізу.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, дуже дякую! Швидко доставили, за що окре в подяка.
Сама доріжка відповідає вказаним параметрам
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку. Бажаємо приємних та ефективних тренувань!
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доріжка подобається : потужна, широка …надіюсь довго прослужить..кут нахилу можна регулювати кнопкою, коли займаєшся…Хороша амортизація…АЛЕ дуже дратує яскравий синій дисплей , засліплює і немає можливості його вимкнути, приходиться закривати рушником…
- Достоинства:
- потужна
- Недостатки:
- яскравий синій дисплей, засліплює
Представник постачальникаДякуємо Ірино за відгук!
Раді, що бігова доріжка виправдала очікування.
Бажаємо ефективних тренувань і нових досягнень!
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова доріжка, користується вся сім'я! Зібрала вдвох з сином, все дуже легко по інструкції зібрали! Спорт зал тепер вдома Рекомендую!
- Достоинства:
- Міцніть і розмір
- Недостатки:
- Поки не має
Представник постачальникаДякуємо, Ліліє, за відгук>
Раді, що бігова доріжка сподобалась усій родині. Бажаємо приємних і корисних тренувань удома!
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це моя мрія, яка здійснилася!!! Дуже гарний робочий стан! Все працює !!!
Представник постачальникаГанно, дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що доріжка вам підходить. Бажаємо вам легких та приємних тренувань!
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
клевая дорожка, працює, вся сімʼя задоволена, всі тепер займаємся навіть песик, ходить, коли погана погода або немає бажання виходить на вулицю, сама доріжка дуже важка і велика, у мене на дачі, добре встала, але я навіть не можу уявити таку важку у квартирі, хотіла сама і на тачці довести, але зʼясувалась, що моя тачка під нею просто зламається,але добре, що допомогли водії зі своєю з розетки, тому що навіть і не уявляю, як іі самостійно забрати. Сподіваюсь що буде довго працювати, а так дуже задоволена, моя мрія збулась
Представник постачальникаОлено, доброго дня. Дякуємо за відгук. Приємно чути що доріжка підходить для занять усій родині. Так, модель має велику вагу і це нормальна особливість для міцної конструкції. Бажаємо довгої роботи та комфортних тренувань.
- Віталій С***
Як на даній доріжці можна глянути занальний пробіг?
Представник постачальникаВіталію, доброго дня!
У моделі FitLogic T15 Black перегляд загального пробігу залежить від версії панелі.
Спробуйте спосіб, який зазначив виробник:
— зніміть ключ безпеки;
— натисніть кнопку «P» та утримуйте кілька секунд — якщо функція підтримується, з’явиться ODO (загальний пробіг).
Якщо після цих дій значення не відображається — значить, у саме цій ревізії панелі функція перегляду пробігу не передбачена виробником.
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З біговими доріжками познайомився минулої весни, коли надірвав колінну зв'язку і відновлювався. Довелося ходити до родича, у якого є доріжка але старіша і примітивніша.
Вчора в обід замовив. Сьогодні в обід вже привезли. Зібрав за 20 хвилин. Дружина вже годину відтопала, синок(4роки) вже два рази по 15 хвилин ходив і щасливий. Працює тихо, справно. Зробив собі подарунок на 35 років. Не бачив у характеристиках, але побачив вживу, що є слоти під sd-карту, usb-флешку і 3,5 під навушники телефону(ще не перевіряв входи).
Довго читав і, навіть, консультувався з Gemini при виборі доріжки. Відгук не фейк і не працівника "Розетка" .
В комплекті є і масло для змазки полотна.
Рекомендую. Дякую "Розетка".- Достоинства:
- Чітко за таку вартість.
- Недостатки:
- Вентилятор - що мертвий дихає. Не потрібен взагалі, а ще й такий. Навіть плюс виділю - не продує, щоб не захворіти.
Представник постачальникаДякуємо, Євгенію, за розгорнутий відгук та високу оцінку!
Приємно чути, що бігова доріжка FitLogic повністю відповідає вашим очікуванням.
Бажаємо вам продуктивних тренувань та натхнення до нових спортивних цілей!
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая дорожка за эту цену. Занимаюсь уже третий месяц. На удивление все параметры и длина и ширина подходят для комфортной тренировки человеку 175 см ростом и хорошо выдерживает 105 кг при ходьбе средней скорости. Мотор не греется. Полотно чуть поскрипывает, но не критично. Думаю, при меньшем весе не скрипела бы. Если самовывоз, думайте как транспортировать. Ее полотно габаритное, мы в легковушку выпихнули чудом. К тому же само полотно с мотором очень тяжёлое. А так, тренажёр - что надо. Пока довольны, что купили.
- Достоинства:
- Размеры, качество, есть приложение Fitshow с которым тренировки более разнообразные
- Недостатки:
- В целом недостатков нет. Чуть поскрипывает при работе
Представник постачальникаДякуємо, Яно, за ваш детальний відгук! Раді чути, що бігова доріжка FitLogic T15 виправдала ваші очікування і комфортна у використанні. Бажаємо вам приємних та продуктивних тренувань!
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доріжка файна, добротно зроблена, зібрав сам за годину, випробував, все класно, пройшовся, пробіжався, нічого не скрипить, 100 кг витримує на ура, працює тихо, все супер гуд, ось тільки не знаю чи потрібно змастити деку чи ні, може хтось підкаже ??? (підняв полотно то здається заводська змаска є)
- Достоинства:
- все
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаЮрію, дякуємо за відгук! Приємно чути, що ви задоволені доріжкою.
Ви правильно зробили, що перевірили - з заводу бігові доріжки дійсно йдуть із нанесеною змазкою, тому перші 25–30 годин використання додатково змащувати деку не потрібно. Надалі рекомендуємо проводити профілактичне змащення кожні 1,5-2 місяці (або після приблизно 25-30 годин роботи) для продовження ресурсу полотна та двигуна.
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь вже пів року.Недоліків поки нема.Бігаю по 45 хвилин на добу.Вес 105кг,ріст 187,для комфортного біга розмір підходе.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, Костянтине. Приємно чути, що доріжка відповідає вашим очікуванням і забезпечує комфортні тренування.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крута доріжка, користуюсь уже тиждень. Спочатку був скрип у біговій доріжці, але потім я зрозумів, що це були щітки на моторі. Вони за кілька днів використання притерлися, тож тепер усе добре.
- Достоинства:
- Ціна, якісь
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Михайле!
Щиро дякуємо за ваш відгук та позитивну оцінку бігової доріжки FitLogic T15. Раді чути, що ви задоволені покупкою і все працює належним чином. Дійсно, легкий скрип на перших етапах роботи двигуна може бути пов’язаний із притиркою щіток — це нормальне явище, яке швидко минає.
Бажаємо вам комфортних і результативних тренувань! Якщо виникнуть будь-які питання — завжди раді допомогти.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добротна доріжка. Виготовлена з якісних матеріалів (бе запахів пластику), міцна конструкція. Габаритна, але дуже зручна = як по ширині, так і по довжині на зріст 176 см. Тиха робота, стильний дизайн, панель керування інтуітивно зрозуміла і зручна в керуванні. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якісь
- Недостатки:
Представник постачальникаВіталію, щиро дякуємо за ваш позитивний відгук і високу оцінку! Дуже приємно чути, що бігова доріжка FitLogic T15 повністю виправдала ваші очікування. Бажаємо вам комфортних і продуктивних тренувань!
- КОСТЯНТИН П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тільки придбав.Перші враження чудові.Мій рост 187,вага 100-110 розміри те що треба.Бігав не якого дізкомфорту на різних швидкостях.
Зборка все зібрав сам дуже легко.Все підішло,стало на місто.
Про силіконив деку запустив все добре.
Розетка привезла як і обіцяли,занесли на 3 поверх .- Достоинства:
- Зроблена добротно,в наборі е ключи.А далі побачим
- Недостатки:
- Поки один це вінтілятор,що е що нема)
Представник постачальникаДякуємо, Костянтине, за детальний та щирий відгук! Раді чути, що ваші враження позитивні. Щодо вентилятора — передамо ваше зауваження виробнику. Бажаємо вам продуктивних тренувань і надійної роботи тренажера надовго!
- Христина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бігова доріжка прийшла вчасно,пакування без дефектів,зібрали вдвох за 1 годину ,все зрозуміло.Моя перша бігова доріжка не маю з чим порівнювати але загалом усім задоволена,регулювання кута працює чітко як вся бігова доріжка.Проблем немає жодних.Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Автоматичне регулювання кута,чудово зʼєднується з додатком (додаток сам змінює швидкість і кут нахилу),легко складається і розкладається
- Недостатки:
- Вентилятор не відчувається,пульс не коректно вимірює (є відхилення від Apple Watch десь на 20-30 ударів в хвилину).
Представник постачальникаХристино, дякуємо за розгорнутий та щирий відгук!
Нам приємно, що бігова доріжка FitLogic T15 виправдала ваші очікування й стала зручною у використанні.
Щодо пульсометра — ви праві, сенсори на рукоятках можуть мати похибку, особливо під час активного бігу. Для точнішого вимірювання ми радимо орієнтуватися на дані фітнес-браслета чи годинника, як ви й зробили.
Дякуємо, що обрали FitLogic! Бажаємо приємних тренувань.- Нина И***
Підкажіть, будь ласка, яким додатком користуєтесь?
- Христина Ф***
FitShow
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порівнювати немає з чим, але по звуку складається враження що десь щось не збалансовано чи підтерає, вище швидкості 3км/год дуже чітко чути звук яке м'який стук що також створює вібрацію, цей стук завжди чутно один раз за один повний оберт полотна і чим швидше обериається полотно тим з частішим інтервалом чути цей гдухий стук/тертя і додаткову вібрацію
- Недостатки:
- Якась незрозуміла вібрація від глухого стуку
- Артем М***
Причому це стук є як під навантаженням так і без нього
Представник постачальникаАртеме, дякуємо за ваш відгук. Описана вами ситуація може свідчити про потребу в регулюванні або перевірці вузлів доріжки — наприклад, натягу полотна чи стану роликів. Радимо звернутися до нашого сервісного центру: фахівці зможуть провести діагностику та, за потреби, допоможуть усунути причину вібрації. Номер телефону зазначений у гарантійному листі, що додається до товару.
- Руслан
Придбав сьогодні також і такий самий стук (і все більший від швидкості), підкажіть будь ласка чи вирішили питання і як? Дякую
- Алеся Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задовелена, гарна якість
Доставили швидко
Гарно запакована була, ніяких дефектів
Більше тижня користуюсь - нарікань немає- Достоинства:
- Тиха, все працює
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Алесю!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що бігова доріжка FitLogic T15 вам сподобалась і виправдала очікування — приємно чути, що все працює бездоганно. Бажаємо приємних тренувань і гарного настрою щодня!
- Костянтин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому все супер, всі задоволені
Думав що вона буде трошки менша, бо вона за велика для моїй квартири, але впихнули
Багато режимів, досить тихо працює
З мінусів можу назвати тільки інструкцію, яка дуже дрібним шрифтом написана, і не всі етапи підключення зазначенні, а також сам застосунок для телефону виявився відвертою лажою, але свму доріжку рекомендую всім
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, Костянтине! Раді чути, що ви задоволені доріжкою FitLogic T15. Ми врахуємо ваші зауваження щодо інструкції та застосунку для покращення користувацького досвіду. Сподіваємося, що тренування на доріжці принесуть вам ще більше задоволення! Якщо будуть ще якісь питання чи побажання — звертайтеся, завжди раді допомогти!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая дорожка , собирается быстро и понятно.
Представник постачальникаДякуємо, Олександре, за ваш відгук!
Раді, що ви задоволені біговою доріжкою FitLogic T15 Black, і процес збирання був для вас легким та зрозумілим. Бажаємо приємних тренувань! Якщо будуть додаткові запитання, звертайтеся — завжди раді допомогти!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через 2 неділі почала скрипіти, репіти і нічого не виходить з 2им зробити...
Представник постачальникаВітаємо, Владиславе! Дякуємо за ваше повідомлення. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою проблемою. Щоб вирішити ситуацію, рекомендуємо звернутися до нашого сервісного центру. Будь ласка, зв’яжіться з нашим відділом технічної підтримки за номером 093 508-00-68 або напишіть на вайбер, щоб узгодити час та деталі обслуговування.
Дякуємо за розуміння!- Владислав
Такі ж проблеми були на новій доріжці. Я спробував змастити густим мастилом по типу літолу - 4 ніжки (компенсатори нерівності підлоги). Відкрутив, помазав різьбу на кожній ніжці та щільно закрутив. Мені допомогло.
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня Ольга. Дякуємо за високу оцінку!
- Влад И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крута доріжка, у активному юзанні 2 місяці, все гуд, розетка швидко зробила доставку.
- Достоинства:
- Красива, функціональна, легко збирається
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня Влад. Дякуємо що знайшли час написати відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Майже через місяць буде рівно рік як я придбав бігову доріжку FitLogic T15 Black і насправді залишився неймовірно задоволеним цим вибором. Це справжній скарб для тих, хто прагне підтримувати свою фізичну форму та здоров'я вдома.
Наша сім'я зробила для себе невеличке відкриття — бігова доріжка ідеально підійшла для всіх вікових категорій . В мене була зайва вага та високий тиск , вдалося скинути 30 кг ,та нормалізувати тиск . Дружина та донька час від часу підправляють собі фігуру .І на кінець, мої батьки - батькові 83, а мамі 76 років , якщо погана погода і холодно на вулиці , регулярно приходять на доріжку , два рази в день по 20-30 хв це виходить 400-700 метрів простим кроком . Живемо з батьками на одному поверсі .
Функціональність FitLogic T15 Black перевершує всі очікування. Вона оснащена потужним двигуном, який працює тихо та плавно , бігова поверхня забезпечує зручність і безпеку під час тренування , дисплей, відображає всі необхідні дані: швидкість, дистанцію, час тренування, спалені калорії та навіть пульс , амортизаційна система знижує навантаження на суглоби , а вбудовані програми роблять тренування більш цікавим та результативним .
Бігова доріжка легко складається і займає небагато місця .
За майже рік користування нарікань та скарг немає .
Рекомендую FitLogic T15 Black всім, хто шукає якісний та надійний тренажер для домашніх занять спортом .- Достоинства:
- Ідеально підійшла для всієї сім'ї
- Недостатки:
- Не знайшли
Представник постачальникаДоброго дня Андрій. Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою.
- Игорь Т***
А яка у Вас була вага? в мене 116 зараз, не знаю чи підійде бо близько до грані допустимого
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка дуже довго
- Достоинства:
- Хороша доріжка
- Недостатки:
- Доставляли довго…
Представник постачальникаДоброго дня Ярослав. Нам прикро що вам довелося довго чекати на Вашу бігову доріжку, при доставці товару бувають різні, від нас не залежні нюанси. Ваш відгук стимулює нас пришвидшуватись при доставці товару. Тако ж, нам дуже приємно що бігова доріжка виправдала Ваші сподівання. Дякуємо що обрали бренд FitLogic.
- Рустам М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пробіг сьогодні першу годину - ніякої різниці між даною моделлю та біговими доріжками в залах не помітив .Мій зріст 180 та вага 75- ідеально вписався на доріжці ,ніякого дискомфорту при бігу не відчув. Скажіть ,будь ласка , як я зрозумів то тут стоїть двигун ПОСТІЙНОГО струму. Чи означає це ,що займатися на ньому в день бажано не більше двух годин???
- Достоинства:
- Потужність двигуна, зміна кутів нахилу,розмір полотна,максимальна швидкість ,присутня амортизація,коврик в подарунок який коштує 2000грн.
- Недостатки:
- Чесно кажучи як на мене їх нема.
Представник постачальникаДоброго дня Рустам. Дякуємо вам за відгук. Так, в доріжці стоїть двигун постійного струму DC. В середньому, для нормальної роботи механізму тренування мають не перевищувати 3 години на день, з перевами по пів години.
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна бігова доріжка! Найбільша довжина бегова полотна з цього цінового сегмента (що дуже важливо для високих людей). Труситься починає тільки на максимальних швидкостях, і то в межах норми. Окреме спасибі розетці за швидку доставку та підйом на третій поверх без ліфта за дуже низькою ціною.
- Достоинства:
- Длинна бегового полотна
- Недостатки:
- Незручні підставки з боків. Ні склянку, ні пляшку поставити неможливо.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Дякуємо що обрали бренд FitLogic.
- Юрий К***
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи є підключення до додатка в цій модифікації? Бо одна і та ж модель Т15, в одній пишуть що є в іншій нічого не вказано.
Представник постачальникаДоброго дня, Юрію!
Так, у цій модифікації FitLogic T15 уже передбачено підключення до фітнес-додатків через Bluetooth
- Віталій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбали для домашнього використання, зібрали швидко, дітям і дружині сподобалося, все працює. Правда вентилятор трішки насмішив))) можна було його й не ставити, підстаканники зовсім не для бутилок з водою, але це не впливає на технічну частину, так що можна сказати мінусів не помітив, в процесі використання перевіримо на скільки вистачить.
- Достоинства:
- Презентабельна, легка в користуванні
Представник постачальникаДоброго дня Віталій. Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви в цілому залишилися задоволені покупкою. Дякуємо що обрали бренд FitLogic.
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё хорошо, но смущает ужасный химический запах то ли резины, то ли пластмассы. 2 день воняет. Через сколько он выветрится?или это брак?
- Достоинства:
- Работает как надо
- Недостатки:
- Отвратительный запах
Представник постачальникаДоброго дня. Новий товар іноді може мати специфічний запах, це нормально. Через деякий час він зникне, не турбуйтесь.
- Анастасия
Воняет уже полгода, меньше немного, но запах остался!
- Валерій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пока всё нравится. Рекомендую.
- Достоинства:
- Качественные материалы. Презентабельный внешний вид.
- Недостатки:
- Пока не обнаружил.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо що знайшли час написати відгук та за високу оцінку товару.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный выбор, когда хочется поддерживать форму не выходя из дома :)
- Достоинства:
- Длинное полотно, удобно ходить/ бегать. Достаточно тихая, купила к ней сразу спец мат для беговой дорожки - нареканий от соседей нет.
- Недостатки:
- Динамиков нет, вернее они есть, но их нет :)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После нескольких лет на дорожке с двигателем послабее и значительно меньшим полотном эта кажется просто супер удобной. Довольно просто собирается, но я все же вызвал мастера смазать и проверить натяжение полотна. Порадовало наличие вентилятора, при длительных тренировках помогает немного. Но вот динамики и все примочки для карт памяти это просто жесть, пожалейте свои уши и купите блютуз колонку. Ну и подставки так себе.
- Достоинства:
- длинное полотно, вентилятор
- Недостатки:
- неудобные подставки, ужасные динамики