- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Чудовий виріб, перші враження дуже позитивні
- Достоинства:
- Ціна, функціонал
- Продавец Great LUCK
Щиро дякуємо за позитив! Успіхів у тренуваннях! Звертайтесь ще до нас))
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Синий
Замовив експандер – все добре працює! Обслуговування на вищому рівні: швидка відправка, уважний підхід до клієнта. Рекомендую!
- Продавец Great LUCK
Дякуємо за відгук! Дуде приємно!) Звертайтесь ще))
- Григорий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Синий
Дуже цікава іграшка. Має велике значення не тільки як для фізичного розвитку, так і для освітнього.
- Достоинства:
- Починаєшь вірити що все ж таки Земля обертається.
- Недостатки:
- Недоліків не виявлено.
- Продавец Great LUCK
Дякуємо за позитивний відгук!))
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Синий
Отличный товар, выполняет свою функцию
- Достоинства:
- Хорошо разрабатывает кисть
- Недостатки:
- Резинка на высоких скоростях слазит
- Продавец Great LUCK
Щиро дякуємо, що поділились своїми враженнями від нашого товару! Звертайтесь ще до нас) З повагою магазин Great LUCK
- Євген І***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Синий
Дякую ,все чудово працює.Рекомендую.
- Продавец Great LUCK
Дякуємо за фото-відгук!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Синий
Отличный тренажёр. Покупала для себя для реабилитации. Муж раскрутил сразу, у меня получилось на второй день здоровой рукой, поврежденной- после упражнений ЛФК через месяц. Служил для выздоравливающий руки как контроллер успехов и продвижения в лучшую сторону. Рекомендую.
- Продавец Great LUCK
Дякує що поділились своїм досвідом) Успіхів в реабілітаціїї. Мирного неба!)
- Євгеній Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Товар коштує своїх грошей , рекомендую
- Достоинства:
- Товаром задоволений , чудовий набір в повній комплектації , все функціонує відмінно
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Красный
Як що не брати до уваги те що інерційний пускач зламався з першого разу, а куля не хотіла розкручуватись та набирати оберти поки не розібрав та не зняв облой, зламаний інерційний пускач та не змастив - штука прикольна
- Достоинства:
- Товар отримано вчасно.
Не дивлячись на те що, начеб то «ламатись нема чому» - полагодив доволі просто та швидко. Після доопрацювання напильником та пасатижами працює гарно. Я задоволений… - Недостатки:
- Якість - л***о!!!
- Продавец Great LUCK
Добрий день, Олександр!) Якби зв*язались з нами, то замінили б товар. І як добре, що у Вас "золоті руки" і все так швидко полагодили. У нас вперше такий випадок. Дуже раді, що Ви залишились задоволені!
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Синий
Чудовий товар, за пів року користування працює відмінно.
Також була швидка доставка та компетентний зворотній зв'язок.- Достоинства:
- Працює відмінно, кожного дня на протязі пів року
- Продавец Great LUCK
Дякуємо, що поділились своїм досвідом) Гарного мирного дня!))
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Красный
Все швидко, якісно. Товар відповідає заявленим характеристикам, чоловік задоволений, рекомендую.
Дякуємо за фото-відгук!)
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Синий
Все працює. Продавця рекомендую
Дякуємо!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Усе добре працює. Перевірити на НП (на чому неодноразово наголошував менеджер) не зміг. Тому порада для наступних покупців - подивитись відео на ютубі як розкручувати гіробол до того, як забирати товар. У цілому, навчитись розкручувати в нас знадобилось близько 2-х хвилин.Користуємось із сином постійно, і гироболом, і еспандером, що йшов подарунком (дуже здивувало, що бонусний товар такої високої якості). Магазину - дякую. Покупкою задоволенний!
- Достоинства:
- Гарна якість. Бонуси/подарунки
- Продавец Great LUCK
Щиро дякуємо за високу оцінку! Звертайтесь ще)
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
отримав товар. все нормально. Але в гіробола лише 3 кольори, а не 5 (в ньому всього три діода встановлені). Пружинний еспандер без лічильника (бо дехто у відгуках фото скидав з лічильником). Ну і гумовий еспандер на пальці такий як на малюнку, але як на мене безтолкова штука. Упаковано: гіробол - в картонну коробочку, еспандери - в пакетиках.
- Продавец Great LUCK
Добрий день, АНДРІЙ!) Еспандер пружинний нашому захиснику відправили як бонус) В описі вказано без лічильника. Якщо сильніше розкрутите гіробол, то буде і синій колір, і білий. Тренуйтесь ! Все буде добре!)
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Красный
Під час реабілітації після складного перелому променевої кістки інструктор з ЛФК порадив тренувати руку за допомогою power ball. Придбала тренажер і не пожалкувала. Перші 2 місяці користувалася по декілька разів в день, зараз менше, по мірі необхідності, коли втомлюється рука. Навчилася користуватися дуже швидко. Тренажер чудовий, легкий у використанні, дуже подобається те, що він світиться. Додатково ще був еспандер. Покупкою і продавцем задоволена. Все якісно і оперативно. Рекомендую.
- Достоинства:
- Красивий на вигляд, легкий в користуванні і ефективний для реабілітації руки після травми. Прийнятна ціна.
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
- Продавец Great LUCK
Дякуємо, ТЕТЯНО, що поділились своїм досвідом! Гарного дня))
- Михайло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Користуюсь майже щодня протягом півроку. Все як в день придбання. Нічого не тріщить, не скрипить. Світиться добре ) Крута штука
- Достоинства:
- Без несправностей довгий час, чудовий тренажер, є результати
- Продавец Great LUCK
Дякуємо, що поділились своїм досвідом!)
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Виявився чудовим подарунком підлітку!
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Доброго дня. Не сподобалось те, що упаковка не відповідає заявленій. Без упаковки можна було купити дешевше.
- Достоинства:
- Ще не знаю
- Недостатки:
- Упаковка не відповідає заявленій
- Продавец Great LUCK
Добрий день. Упаковка точно така, як вказано на сайті! і нічого зайвого) . Про додаткову подарункову в прозорій коробці не вказано на сайті.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Сподобався. Незвичайно прокачує передпліччя. Гарно світиться. Сподобався і жінці, і дитині. Дякую за бонуси...
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Покупкою задоволений. Продавець тримає слово, прийшло 3 в 1, Гіробол з підсвіткою, Спандер з лічильником та регульованою пружиною, і тренажер для пальців. Товар не пошкоджений, в робочому стані.
Гіробол має три кольори, які починають світитися всі разом при роботі пристрою, незалежно від зміні обертів. Живлення - "Динамо", без батарейок.- Достоинства:
- Ціна, якість, оперативність.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Владислав М***
Маю під корегувати свій коментар. Кольорів 4, зелений/червоний загораються з початку, на менших обертах, а ближче до середніх і максимальних, підключаються синій і білий.
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Все супер, швидка доставка якісний товар.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Перший досвід знайомства з цим девайсом - перевершив усі очікування. Така собі іграшка-антистрес для дорослих. Думав, що там ціла наука буде, щоб його запускати і все інше, а ні, з першого разу подужав
Якісна збірка, масивна - думаю, що довго прослужить (якщо тільки нюансів там немає з гіроскопом). Плюс пружинний еспандер, теж на рівні - зручно, красиво- Достоинства:
- Добротно зроблено, все як описано
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Дякую за щедрість
- Достоинства:
- Великий плюс за не напряжне використання
- Недостатки:
- За свої гроші, не маю права
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Все працює товаром задоволений!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Хороший и качественный тренажер!
Красиво светится в темноте- Достоинства:
- Шнурок чтобы не выпустить из руки
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Гіробол дійсно виконує свою роботу,працює з м'язами, навантаження можна контролювати самому,чоловік після поранення працює з ним,вправи добре допомагають.Взагалі ми задоволені гіроболом,це краще ніж звичайний еспандер,він вартує ціні.
- Продавец Great LUCK
Щиро дякуємо за фото-відгук!)) Приємних тренувань!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Усе чудово та швидко виконали замовлення.
- Достоинства:
- Топ за свої гроші
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Great LUCK
Дякуємо за відгук!!))
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Все добре працює, світиться та запускається без проблем, ще й у подарунок еспандер для пальців)
- Достоинства:
- Все добре працює, світиться та запускається без проблем
- Продавец Great LUCK
Дуже вдячні за фото-відгук!) Дякуємо, що обрали наш магазин! Звертайесь ще) Гарного дня!))
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Гіробол прийшов, разом із тренажером для пальців ) все чудово, все світиться. Навантаження відчутне, тож гіроболом повністю задоволений. Для тих, хто не знає, як завести: на кульці є дві стрілки. Прокрутіть пальцями в напрямку стрілок (заведіть пружину)
- Достоинства:
- Якість, навантаження, різнокольорове світло.
- Продавец Great LUCK
Щиро дякуємо за фото-відгук! Звертайтесь до нас ще))) Гарного дня!))
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Гиробол пришел, вместе с дополнительным эспандером, гиробол работает хорошо, только нет подсветки. Которая должна быть
- Достоинства:
- Дополнительный эспандер
- Недостатки:
- Нет подсветки
- Продавец Great LUCK
Добрий день) Нам дуже шкода, що саме Ваш павербол не світиться. Спробуйте більш активніше розкрутити його. Якщо ж не вийде, то наш магазин обміняє товар. Ми не виключаємо людський фактор, всі ми люди і могли відправити без світла. Дуже перепрошуємо за таку ситуацію. Звертайтесь, завжди допоможемо!)