Отзывы покупателей о Мяч для фитнеса EasyFit 85 см синий

Оценка пользователей 3.55/5
  • Владимер Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Синий

М'яч через пів року лопнув,дружина впала з дитиною

• Оля Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Серый

Все було супер накачали на половину спробували чи не пробитий і так далі залишили на деякий час бо треба було їхати повернулись до качали все супер , на третій день просто сидячи з дитиною впали бо він лопнув добре що все добре , але раджу не купувати

Достоинства:
    Недостатки:
    Травмонебезпечний
    • Продавец  0spring

Дякуємо, що поділилися ситуацією. Нам дуже прикро, що стався такий випадок, і добре, що ніхто не травмувався.

Фітболи розраховані на значно більше навантаження, тому подібна ситуація є нетиповою. Причина може бути як у виробничому дефекті, так і у пошкодженні поверхні під час використання або контакті з гострим предметом/перекачуванні.

Ми б хотіли детально розібратись у вашому випадку та допомогти з вирішенням ситуації. Будь ласка, напишіть нам у повідомлення номер замовлення та, за можливості, фото місця пошкодження м’яча. Обов’язково все перевіримо та запропонуємо рішення.

• Стен Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Другий мʼяч. Перший пропалили. Все прекрасно крім одного (може хтось щось додасть): з часом приймає форму овалу. Для мене це не дуже суттєво, тому 5 зірок.

Дякуємо Вам за відгук!

• Анна Н***

Супер. Дякую Розетці

Достоинства:
    Великий

Дякуємо за ваш відгук.

• Ліза
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Чудовий м'яч! Матеріал щільний, без запаху, не ковзає. Розмір 85 см ідеальний для високого зросту.

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.

• Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Серый

Користувалась фітболом близько 5 місяців. Під час звичайного використання він раптово луснув, без видимих причин. У цей момент я колихала немовля на руках.

Це була жахлива, травматична і болюча ситуація. Я впала разом із дитиною, лише дивом немовля не отримало травм. Такі вироби мають витримувати навантаження і бути безпечними, особливо коли їх використовують батьки з дітьми.

Вважаю цей фітбол небезпечним. Категорично не рекомендую, адже йдеться не про дискомфорт, а про реальну загрозу здоров’ю та життю дитини.

Недостатки:
    Травмонебезпечно

Доброго дня!Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо про неприємну ситуацію.
      Хочемо зазначити, що фітбол був у використанні близько 5 місяців — це досить тривалий термін, і за весь цей час із м’ячем не виникало жодних проблем. Можливо, інцидент стався через неправильну експлуатацію або перевищення допустимого навантаження.
      Наші фітнес-м’ячі виготовлені з міцного та безпечного матеріалу, який витримує рекомендоване навантаження. Ми завжди радимо дотримуватися інструкцій з використання, особливо коли м’яч застосовується разом із дітьми.

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Не рекомендую купувати ці м'ячі, тонкий і формою як яйце. Жах

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Форма яйця, луснув через 3 дні, не був перекачаним. Дуже тонкий матеріал, такого неякісного м'яча я ще не зустрічала. За 12 років перепрошувала різні м'ячі.

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що фітбол не виправдав Ваших очікувань та спричинив негативні враження .
      Звертаємо увагу, що фітбол виготовлений з ПВХ-матеріалу та призначений для використання з урахуванням рекомендованого навантаження і правильного накачування. Форма виробу може тимчасово змінюватися під час першого наповнення повітрям, але після повного накачування та «відлежування» має вирівнюватися.

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Фітбол весь брудний, навіть вологими серветками не відтирається. Із пакування був лише пакет не герметично закритий.

Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже шкода, що ви отримали товар у такому стані. Рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka або оформити звернення у розділі «Мої замовлення» «Повернення товару», щоб ми могли допомогти з перевіркою та вирішенням ситуації.

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Серый

М’яч якісний, матеріал міцний, не ковзає. Ідеальний для вправ і розслаблення спини . Великий розмір — саме те, що треба. Задоволений покупкою!

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Отличный фитнес мячи, вроде бы тонкие, но в то же время прочные, есть запасные затычки.

Достоинства:
    Цена и качество
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.

• Кроковный В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Прислали мʼяч 65 розмір замість 85 дома накачав а він зовсім маленький. Тож повернув на відділення кошти повертають тільки на карту хоть я платив готівкою 15хв назад і то кошти тільки за товар пересилка і комісія яку бере розетка не повертають. Все більш розчаровуюсь в цьому магазині.

Достоинства:
    Ні яких
    Недостатки:
    Не той розмір

Доброго дня!
      Щодо накачування фітбольного м’яча — ось кілька порад, які можуть стати у пригоді:
      Не накачуйте одразу до повного розміру.
      Спочатку надуйте м’яч до приблизно 80% від вказаного діаметра (у вашому випадку близько 70 см), залиште на 12–24 години, щоб матеріал адаптувався.
      Після цього доведіть до повного розміру — 85 см.
      Зручно виміряти діаметр рулеткою або ниткою, щоб не перекачати. Надутому м’ячу має бути злегка пружно сидіти під вагою тіла, але не "сплющуватися".
      Не використовуйте м’яч поруч з гострими предметами або на нерівній поверхні.
      Це може призвести до пошкоджень, навіть якщо м’яч новий.

• Кроковный В***

Я знаю як його накачувати не перший мʼяч. В мене є 85 розмір купував у фітнес магазині так ваш мʼяч в половині менший. Так що не потрібно мені говорити що це моя вина наплутали то признайте свою вину та й все, а не робите покупця крайнім.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

М'яч прийшов без коробки, замотаний в плівку, на дотик оброблений чимось липким, ніби милом. Прослужив один день і луснув. Добре, що дитина не поранилася!

Розетка пропонує "повернення неушкодженого товару". Тут нема що повертати.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Прослужив один день!

Доброго дня! Якщо м’яч прослужив лише один день і луснув, цілком можливо, що він був перекачаний — накачаний вище рекомендованого тиску або діаметра, що часто стає причиною розриву.
      Накачали одразу до повного розміру.
      Нові фітболи часто рекомендується накачати на 70–80%, залишити на кілька годин (або на добу), і лише потім — довести до повного діаметра.
      Не перевірили максимально допустимий тиск.
      У характеристиках зазвичай вказано допустимий діаметр або тиск — перевищення цих значень підвищує ризик лопання.
      Використовували на нерівній або гарячій поверхні.
      Навіть при правильному накачуванні м’яч може луснути, якщо торкається чогось гострого, шорсткого або нагрітого.
      Не витримано обмеження по вазі.
      Деякі моделі витримують максимум 100–150 кг. Якщо на м’яч діяло навантаження понад цю норму (наприклад, дорослий + дитина + інерція під час руху), це також могло стати причиною розриву.

• Марія

Все сподобалось,фітбол чудовий.

Доброго дня! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок!

• Маргарита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Серый

Приехал не тот размер, это уже мой шестнадцатый мяч по счёту, и я уже на глаз могу определить габарит мяча, и в итоге вместо 85 я получила 75 может даже меньше, в целом всё в порядке, ну вот с размерчиком однако не угадали
    Поэтому придётся заказывать ещё один..
    Благодарю.

Недостатки:
    Не тот размер

Доброго дня!Дякуємо за зворотний зв’язок!
      Шкода, що виникла плутанина з розміром. Звертаємо увагу, що нові фітболи потребують двоступеневого накачування: спочатку до 80% об’єму, потім — до повного розміру (85 см) після 12–24 годин. Це дозволяє матеріалу адаптуватися і досягти заявленого діаметра.
      Рекомендуємо ще раз перевірити діаметр після повного накачування.

• Майя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Синий

Зі своїм сином займалась систематично до року.

Достоинства:
    Підходить як для дорослих так і для немовлят.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Серый

Великий і якісний фітбол, ідеальний для вагітних і фітнесу. Добре тримає форму, міцний і комфортний у використанні. Розмір 85 см підходить для більш високих користувачів. Рекомендую для занять вдома!

Доброго дня!
      Дякуємо за чесний та детальний відгук — це допомагає вдосконалювати продукцію.

• Олена М***

Мяч бомба

Дякуємо за ваш відгук!

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Серый

Перший раз прийшов пробитий, оформили повернення, замовили ще раз, то прийшов брак, зовсім не форма мʼяча, а не знаю що , схоже на яйце. Використати за призначенням не вдалося. Валяється десь

Дякую за уточнення! Шкода, що вам двічі надійшов неякісний товар. Але якщо ви хочете ще спробувати надати м’ячу шанс — ось покрокова інструкція, як правильно надути фітбол, щоб він набрав правильну форму і не виглядав як "яйце":Розпакуйте м’яч та залиште його на 1–2 години при кімнатній температурі
      Холодна гума може надуватися нерівномірно.

Перший етап надування – до ~80% об'єму (приблизно 70–72 см у діаметрі)
      Не старайтеся надути одразу повністю.
      Дайте м’ячу "розтягнутись" — залиште його на 12–24 години у такому вигляді.

Через 12–24 години – надуйте до повного розміру (85 см)
      Використовуйте рулетку або відміряйте від стіни — діаметр повинен бути саме 85 см.

• Анна .***

• Юлия З***

Все супер

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Серый

М'яч накачався не рівномірно, тобто одна сторона розтяглася більше, а протилежна- менше, і вийшло що та сторона що розтяглася менше стала важчою чим протилежна, і фітбол не можна зупинити на місці бо він намагається покотитись в ту сторону де важче. Катається по всій кімнаті поки сам не зупиниться, чи щось не зупине.
    Прочитав всі відгуки і чомусь ніхто не скаржиться на цю проблему, чи це тільки мені попався з таким брачком.
    Не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    З браком

• Інесса Ж***

Не рекомендую

Достоинства:
    Цена, размер
    Недостатки:
    Качество. То-ли пришёл лопнутый, то ли лопнул сразу. Начал спускать на второй день.

• Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Серый

Загалом м'яч класний. Але хотілося щоб був міцніший, бо вже проколовся.

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

А як його закачувати,є тільки заглушка,ніпеля щоб качати насосом немає,просто дирка,не рекомендую взагалі

Доброго дня! М'ячі для фітнесу не використовують ніпель, як, наприклад, футбольні м'ячі. У них є спеціальний отвір для накачування, який закривається заглушкою (вона входить у комплект). Для накачування можна використовувати насос із вузьким конусоподібним наконечником, але не з голкою. Отвір для накачування знаходиться на поверхні м'яча і добре видно при огляді.
      Сподіваємося, що роз'яснення допоможе змінити вашу думку щодо використання м'яча.

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Серый

Дитина пiдросла,,вирiшила купити м'яч бiльшого дiаметру. Замовила d 85 см, а по факту вийшло- 65 см. I це не пересорт, напiпка на упаковцi - 85см. Надула максимально, але м'яч легко проходить у дверний пройом 68 см. Тепер у дитини 2 м.ячi d 65 см. А в мене мiнус 500 грн.

Доброго дня, Ірино. Щиро прикро за ситуацію, що трапилася. Розбіжність в діаметрі може бути наслідком помилки під час упаковки товару. Прохання звернутися в службу підтримки Розетки та зробити обмін або повернення товару.
      Сподіваємося, що ваша проблема буде вирішена найближчим часом.

• Інесса Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Качество оставляет желать лучшего. Есть запах, но терпимо. Сам материал тонковат, просвечивается и уже спустя 2 дня без использования спускаетс.

Достоинства:
    Цена, размер
    Недостатки:
    Плохое качество материала, быстро спускает

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися враженням про товар. Ймовірною причиною здування можуть бути:
      - Втрата повітря через проколи або розриви, які можуть виникнути під час тренувань або від контакту з гострими предметами.
      - Зберігання фітболу в місцях із надто високою або низькою температурою, а також під прямим сонячним світлом може пошкодити матеріал і призвести до його здування.
      - Якщо фітбол неправильно накачаний — занадто сильно або слабо, — це може призвести до зниження тиску повітря з часом.
      - Якщо клапан фітболу не закритий належним чином або має дефекти, він може пропускати повітря, що спричиняє здування.
      Сподіваємось, що виявлення причини допоможе запобігти здування м'яча та зробить тренування приємними.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Хороший мʼяч, вже використовується, підкачувати потрібно побільше.

• Евгения Ш***

Супер,стрибаємо,все норм, дякую

• Валерія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Серый

М'яч якісний, без стороннього запаху.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Гарний м'яч,щільний матеріал,для заняття з дитиною- супер!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Виявився для мене завеликим. Потім вже знайшла інформацію, що такі великі м'ячі добре підходять тим, у кого зріст за 180 см... Віддала брату, він прес на ньому качає. Каже, що навантаження набагато сильніше, ніж просто на підлозі.

Достоинства:
    Великий, допомагає ускладнити тренування.
  • Ліка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Брала 3 розміри 55 см, 75 см і 85 см для дитини, чоловіка і сестри. Всі задоволені якістю, всі м'ячі відповідають розміру, прийшли без пошкоджень і накачуються без проблем. Мабуть найближчим часом буду замовляти ще, бо подруга вагітна і шукає собі варіант без різкого запаху. М'ячі - супер, доставка від розетки - швидка і без питань. Звертайте увагу, що м'яч без насосу. Бо для декого це проблема.

Достоинства:
    Якісні, без запаху, приємні на дотик.
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Великий м'яч. Накачую повністю (до твердого) і сиджу на ньому за ноутом під час роботи, або трохи спускаю і тренуюсь. Універсальна штука. Дуже задоволена.

Достоинства:
    Розмір, колір, якісний м'яч без недоліків
    Недостатки:
    Ні
  • Алексей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Увечері накачали, до ранку вже спустив

Недостатки:
    Спускає

Доброго дня. Перевірте, будь ласка, чи щільно вставлена заглушка у отвір для накачування. Якщо все добре, то спробуйте з'ясувати де саме пропускає повітря і зв'яжіться із службою підтримки. Дякуємо за звернення.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Чудовий мʼяч. Матеріал щільний, немає неприємного запаху.

Достоинства:
    Міцний
  • Олександр К***
    Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый

Розмір не відповідає заявленому- 55 см замість 85. Але якість матеріалу сподобалась.

Достоинства:
    Товстий, міцний матеріал.
    Недостатки:
    Реальний розмір 55 см

Доброго дня, Олександре! Під час накачування фітболів важливо дотримуватися декількох важливих правил:
      - м'яч має бути повністю гладенький, без жодного залому - це ознака того, що він дійсно докачаний;
      - накачування здійснювати у два етапи протягом 24 годин - це час, за який м'яч розтягується та буде досягнуто максимальний діаметр.
      У випадку дотримання всіх умов, але отримавши все одно м'яч малого розміру, зверніться, будь ласка, в службу підтримки Розетки.