- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 27.5" x 2.25
Справді дуже гарна покришка! Купив SCHWALBE 27.5x2.25 SMART SAM Perf цього року і залишився дуже задоволений. Вже придбав ще одну для переднього колеса. Відмінна якість, надійне зчеплення та довговічність — рекомендую всім!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: VeloGalaxy
Рекомендую.
- Достоинства:
- Качество,цена.
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 27.5" x 2.25
Купив цю покришку для електровелосипеда — результат перевищив очікування. Тримає дорогу чудово як по асфальту, так і по ґрунту. Катайся хоч у дощ, хоч у спеку — зчеплення стабільне, шум мінімальний. Після кількох сотень кілометрів – без проколів і без зносу.
- Достоинства:
- М’який хід, гарне зчеплення, тихо котиться, не слизька на вологому асфальті, якісний матеріал.
- Недостатки:
- Трохи важча за найлегші моделі, але це дрібниця порівняно з надійністю.
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 27.5" x 2.25
Резина топ. Обкатываем.
- Достоинства:
- Новая
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 27.5" x 2.25
Хороший накат. Малошумная резина. Повышенное максимальное давление для экстремальных дорог.
- Достоинства:
- Накат. Малошумная.
- Недостатки:
- Пока не обнаружил.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 29" x 2.25
Вирішив після активного літа перевзути байк. Знайомий наполегливо рекомендував взяти Schwalbe...ну ок, значить щось знає. Вибір зупинився на цій моделі(хоч вона і без антипрокольного шару на відміну від моїх старих Compass-і), хоча і виникали сумніви щодо її товщини( я зазвичай по аварійних ділянках катаю)
Перший виїзд і я змінив свою думку.
Дуже впевнено тримають бездоріжжя(про місту думаю і так зрозуміло),на холоді не дубіють. Виглядають круто, І на мою думку - при швидкісному проходженні забруднених (або мокрих) ділянок цей протектор менше підіймає у повітря усіляке та воду, Скільки прослужить поки сказати важко, то покаже час...але можу з впевненістю сказати що цей товар вартує своїх коштів, опис відповідає дійсності а продавець в свою чергу виконує свої обов'язки. Все приїхало вчасно, я задоволений!- Достоинства:
- Легка та впевнена гума
- Недостатки:
- Не помічено
- Денис Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 27.5" x 2.25
Она должна стоить дороже!)
- Достоинства:
- 90 процентов
- Недостатки:
- 10 процентов
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 29" x 2.25
Можу порівняти тільки зі "стоковими" від Deli Tire, які була на велосипеді при покупці. В цих накат набагато кращий як на дорозі (особливо на дорозі) так і на грунтовках. Проїхав не дуже багато, але поки що тільки позитивні враження.
- Достоинства:
- Отримую більше задоволення від поїздки.
- Недостатки:
- Хотілось би більшого захисту від якорців)