Гарна косарка, не шумна, зручна,є регулювання коліс та нахилу ручки, легка,, косить добре,все сподобалось, дякую!
Дякуємо за чудовий відгук! Раді чути, що газонокосарка виправдала ваші очікування — особливо приємно знати, що Ви оцінили її зручність, тиху роботу та якість косіння. Нехай служить довго та надійно!
Годна річ і не дорога свою справу добре робить.
Володимире, дякуємо за відгук!
Раді чути, що газонокосарка виправдала Ваші очікування і добре справляється зі своїм завданням.
Нехай служить довго та надійно!
Косаркою задоволена повністю. Потужна і легка. Сподіваюсь, що служитиме довго.
Інно, дякуємо за зворотній зв'язок! Нам приймно чути, що Ви задоволені якістю газонокосарки. Нехай товар служить довго та надійно!
Після 10-15хв.робити - задимів. Трава була маленька
Дякуємо за відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація. Зі свого боку хочемо зазначити, що техніка розрахована на нормальні навантаження при косінні невеликої трави. Якщо виникають ознаки перегріву, рекомендується робити перерву в роботі. Сподіваємось, пристрій надалі працюватиме справно та буде корисним у господарстві.
Рекомендую даний товар.
Юрію, дякуємо за Ваш відгук. Нехай товар Вам слугує!
Все добре
Валерію, дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку. Нехай товар Вам слугує!
Нормальна косарка,працює відмінно,2 сезон пішов.
Володимире, дякуємо за відгук! Раді чути, що газонокосарка Lehmann Yarrow добре себе показує вже другий сезон. Нехай і надалі тішить стабільною роботою та доглянутим газоном!
Підкажіть будь ласка як відкрутити нож який косе траву, щоб його наточити? Дякую
Дмитре, дякуємо за відгук та обрану модель Lehmann Yarrow!
Щодо зняття ножа: перед початком робіт обов’язково від’єднайте косарку від живлення для безпеки. Щоб відкрутити ніж, потрібно зафіксувати його, щоб він не обертався, та скористатися гайковим ключем (зазвичай на 17 або 19 мм, залежно від моделі). Різьба стандартна - відкручується проти годинникової стрілки. Якщо болт туго закручений, можна злегка простукати по ключу гумовим молотком або використати проникаюче мастило (наприклад, WD-40). Якщо будуть ще питання — із задоволенням допоможемо!
Відправили товар швидко, в комплектації не було однієї білої защитки на колесо, але то не критично, все інше влаштовує, косить добре, рівномірно скошує, електрики споживає дуже мало.
Тетяно, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що ви залишилися задоволені якістю косіння та економічністю нашого товару. Вибачаємося за відсутність білої захисної накладки в комплектації — обов’язково врахуємо це для покращення контролю перед відправленням. Дякуємо, що обрали нас, і бажаємо приємного користування!
Хорошая за свои деньги. С высокой и густой травой справилась на ура.
Алло, дякуємо за Ваш відгук!
Раді чути, що газонокосарка виправдала Ваші очікування та добре справляється зі своєю роботою. Нехай служить довго та надійно! Якщо виникнуть будь-які питання чи потреба в консультації — завжди раді допомогти.
Дуже легка та добре виконує свою роботу!
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що газонокосарка виправдала Ваші очікування. Бажаємо легкого і приємного користування! Завжди будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів.
Газонокосарку випробували в роботі, з косінням трави в садку справилась добре, зауважень та нарікань поки не має- легка,мобільна,тиха. Надіюсь що і далі буде працювати добре.
Таміло, дякуємо за відгук! Раді чути, що газонокосарка виправдала Ваші очікування та добре впоралась із роботою в садку. Легкість, тиха робота й приємна ціна — це саме ті якості, які ми прагнули забезпечити для Вашого комфорту. Нехай служить довго та безвідмовно!
Газонокосарка прибула до відділу РОЗЕТКИ, комплект увесь як годиться. Буду тестити. Бо зараз тільки но перевірив чи цільна конструкція і чи справний двигун. Крутиться і жужжить. Все ґаразд. Подивлюсь як буде косити. Висота покосу виставляється висотою задніх коліс. На відчуття має працювпти все саравно. До цієї косарки потрібнен довгий подовжувач сконструювати або придбати.
Вітаємо! Костянтине, дякуємо за детальний відгук! Раді чути, що газонокосарка прибула в повній комплектації та вже пройшла першу перевірку.
Бажаємо вам легкого косіння та відмінного результату! Якщо під час використання виникнуть запитання — звертайтесь, будемо раді допомогти. Дякуємо, що обрали нас!
Все в комплекті. Привезли швидко
Віталію, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що ви задоволені покупкою. Гарного користування та будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.
Не було в комплекті деяких деталей
Дякуємо за відгук! Нам шкода, що у Вас виникла така ситуація. Ви можете уточнити, яких саме деталей не вистачало? Якщо це заводська комплектація, ми з радістю допоможемо розібратися у цьому питанні. Зверніться до нас, і ми знайдемо рішення!
Андрію, дякуємо за відгук! Звертайтесь ще, з радістю виконаємо нове замовлення!