Отзывы покупателей о Кабель с триггером для роутера Type-C PD на DC (5.5×2.1) 12V для питания Wi-fi роутера и другой техники на 12V 1м.

Оценка пользователей 4.79/5
  • AI аналіз відгуків
    56 відгуків:  позитивний — 86%, нейтральний — 9%, негативний — 5%
    Загалом покупці дуже задоволені кабелем Type-C PD-DC 12V з тригером для живлення роутерів від павербанка. Головними перевагами вважають стабільну роботу, відповідність заявленим характеристикам і якість виготовлення. Особливо відзначають практичність під час відключень світла та сумісність із більшістю сучасних роутерів і терміналів. Декілька покупців звернули увагу на необхідність перевіряти підтримку 12В PD на павербанку й сумісність із деякими моделями роутерів (особливо ASUS). Доставка та сервіс від продавця теж були позитивно відзначені.
    Виберіть, щоб дізнатися більше

з ним працювати!!!

Швидко зв'язалися,
    та вислали!

Дякую

Достоинства:
    Все добре
    • Продавец  Trexton

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, це дуже цінно!

• Дмитрий Т***

Всё работает без збоев.

Недостатки:
    Нет.
  • Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

З цим кабелем запрацювала IP камера відеоспостереження через 20 метровий кабель, на виході доходить 12.2В. Працює стабільно, не гріється. Якщо ваш повербанк підтримує PD, то використовуйте лише такий кабель-тригер, а не перетворювач 5-12В.

Достоинства:
    Видає справжні 12В
    • Продавец  Trexton

Дякую Вам за зворотній зв'язок, це дуже цінно!

• Дмитро

Працює, все супер. Дякую

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Покупали два таких. На один роутер tp link archer c64 кинули, второй - оптический терминал. От павербанка Hoco на 50000mah (тоже два). Все завелась и работает. Не от каждого usb-c выдаст 12в. Нужно правильный павер подобрать.

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Гарний товар, справно працює, дефектів та нарікань немає. Продавець оперативно обробляє та відправляє замовлення, спілкування з менеджером приємне

Достоинства:
    Якість, оперативність
    • Продавец  Trexton

Дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам усе підійшло, та завжди готові допомогти.

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Дали всю необхідну і швидку допомогу щодо товару.

Достоинства:
    Швидка відповідь
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Продавнць серйозний, проконсультував і прислав, що треба. Протестив. Все працює. Дякую.

Недостатки:
    Поки не має. Час покаже
  • Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Дуже хороший кабель, Інтернет є без світла, поєднання
    Батарея мобільна Baseus Star Lord Display 22.5W 30000 mAh QC3.0 PD3.0 Black (PPXJ080101)
    Маршрутизатор Mercusys MR80X WiFi6/ AX3000/ 1 Гбіт/с

Достоинства:
    Якість, вартість, працездатность
    Недостатки:
    Відсутні
  • Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Отличный качественный провод. Работает с конца ноября. Надеюсь, послужит долго. Очень помогает при отключениях света. Спасибо большое продавцу. Рекомендую

Достоинства:
    Работает. Подходит для павербанков, где доступна быстрая зарядка
  • Євген Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Заработал сразу без проблем и танцев с бубнами. Использую павербанк
    ссылкаи роутер ссылка
    Все работает стабильно

Достоинства:
    Есть
  • В.В.Е.

Гарний кабель. Ніяких нарікань. Я їм задоволений

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

одразу купив 2 шт. перед тим як купити перевірив параметри цього кабелю.
    1 для живлення роутера інший для живлення конектора.
    використовую вже майже місяць, нарікань немає.
    рекомендую

• Александр С***

Отлично, всё работает, рекомендую

Достоинства:
    Работает
  • Алексей Ш***

Норм. Працює

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поки нема
  • Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Pd Кабель дійсно працює з моїм міні упс ом , комунікуючи з ним і запитуючи його ток, зменшуючи споживання . Продавець проконсультував і допоміг розібратися , коли виникали розбіжності від очікувань роботи кабеля. Треба уважно дивитися на обмеження в інструкціях до приладів , для яких купується кабель . Тобто коли кабель видає «мало» подивіться на обмеження в існструції Вашого приладу . В мене там так і було написано по міні упсу - ток зарядки 0.69A, що відповідає тому , що споживав кабель 8w . Хоча кабель може давати і 3A і міні упс має обмеження по зарядному адаптеру до нього 3A , але й мав обмеження по току зарядки в 0.69A , про що було написано в інструкції.

Достоинства:
    PD працює
  • Леся І***

Прислали не той кабель
    Добре, що у мене були перехідники і вони підійшли. Роутер працює. Але не за це я платила гроші.

• Продавец  Trexton

Перепрошуємо, якщо під час відправлення була допущена помилка.

Якщо Ви отримали не той кабель, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — оперативно перевіримо інформацію та без зайвих труднощів замінимо товар за потреби.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Роутер працює без перебоїв.

• Віталій Р***

Работает

Достоинства:
    Все хорошо качественный провод
  • Светлана О***

Кабель работает для роутера

• Євгеній Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Пакування дещо "дивне" (бо звичка уже до "брендових запайок" чи "коробок"), але свою функцію наразі виконує - wi-fi працює без світла, то ж ніяких претензій наразі нема.

• Александр К***

Всё работает как надо.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не выявил
  • Віталій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Працює ідеально і відразу, ніяких сбоїв не було, чого не скажеш за кабелі з підвищувачем напруги :)

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Все відповідає заявленим характеристикам, дякую

• Светлана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Кабель позволяет подключать повербанк с функцией PD к роутеру,чтобы не терять скорости интернета. Все работает

• Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Відповідає характеристикам, PD працює. Придбав для роботи роутера та терміналу, працює.

• Володимир Р***

Чудовий кабель. Все працює, обривів немає. Рекомендую даного продавця

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Була проблема зі звичайними кабелями USB. Потужний роутер весь час перезавантажувався, інтернет зʼєднання зникало. Цей кабель вирішив всі проблеми, рекомендую!

Достоинства:
    Чітка і стабільна передача напруги
  • Дмитро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Купувався, щоби заживити Wi-Fi роутер totolink від повербанка. Повербанк має вихід type-c, з якого можна взяти 12 вольт зі струмом до 1 ампер. Для роутера цього виявилося достатньо.

Достоинства:
    Працює нормально
    Недостатки:
    не виявлено
  • Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

До tp link archer AX23 підійшов, заживлював бустером Beseus.
    Це мабуть 5 кабель який я замовляю. Попередні ( інших фірм виробників) працювали але максимум вдавалось заживити роутер при відключеннях на 3 хв. Пробував різні павербанки все без результату. Цей же показав просто нереальний результат.

Достоинства:
    Рекомендую
    Недостатки:
    Дорогувата доставка новою поштою
  • Владислав К***

Все працює

• Дмитрий Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Покупался для питания модема Tp-Link TC-7610 , подключался через банку ANKER 737 - не работает, так же через обычный Baseus Bipow Pro не работает…

Достоинства:
    USB C
    Недостатки:
    Не работает.
    • Продавец  Trexton

Доброго дня!
      Повербанк ANKER 737 підтримує через Type-C PD напруги 5/9/15/20/28V, але не має підтримки саме 12V, тому кабель не може обрати потрібну напругу. Baseus Bipow Pro існує у двох версіях, одна з яких не підтримує PD, що також може впливати на роботу.
      Даний кабель підходить для роутера TP-Link TC-7610, тому проблема, ймовірно, пов’язана із зарядними пристроями, які не підтримують 12V.

Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — допоможемо перевірити сумісність та знайти причину проблеми.

• Владимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Наконец-то нашел то что нужно ! Это кабель шикарно работает с роутером , без каких либо проблем, от павербанка

• Едуард К***

Працює роутер TP-LINK Archer С64 WiFi5/ AC1200/ 1 Гбіт/с (12В/1,2А) від
    повербанка XTAR PB2SL V2 добре. Рекомендую.

Достоинства:
    Якість.
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trexton

Брав для живлення ONU G2001R. Роутер у мене 5V, тепер все працює від одного повербанку.

Достоинства:
    Все працює добре.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Оксана

Все працює. Дуже дякую