Картка Rozetka

Оценка пользователей 4.73/5
  • Світлана Б***

Дуже смачно, дякую!

Дякуємо за відгук!
      Будемо раді вашим новим замовленням!

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA

Очень вкусно и разнообразно, понравилось.
    Были шоколадные 3 штуки (нижние на фото), в кот-ых по вкусу ощущался чернослив, кот-ый не люблю. Но что поделаешь, чуток не повезло.
    Буду заказывать ещё.)

Дякуємо за відгук!
      Будемо раді вашим наступним замовленням!

• Виктория Л***

Дуже сподобалось! Дякую

• Продавец  MAXIRA

Насолоджуйтесь та звертайтесь ще не підведемо !!

• Жанна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA

Замовляла цей рахат лукум.
    Смачний,але турецький рахат лукум не такий!
    Турецький набагато смачніший!

Достоинства:
    Не погано!
    Недостатки:
    Немає складу (інгредієнтів) на упаковці.
    Коробка гарна,але вона була в плямах від лукума(Вам треба продумати пакування.
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо за ваш відгук!
      Наш рахат-лукум імпортований безпосередньо з Туреччини — ми більше як 5 років працюємо з цим постачальником, щоб гарантувати якість завжди перевіряємо кожну партію, тестуємо . Звісно, смаки у кожного різні, хоча раніше ми не отримували скарг на смак цієї продукції. Шкода, що вам не сподобалось і маємо такий відгук .

Дякуємо також за зауваження щодо пакування — ми обов’язково врахуємо це для покращення. Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими!

• Анжеліка
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA

Замовляла турецький рахат лукум і залишилася дуже задоволена. Це божественний смак! Рекомендую.

• Продавец  MAXIRA

Дякуємо вам за такий теплий відгук! Дуже раді, що рахат-лукум вам сподобався. Нехай кожен шматочок приносить задоволення! Будемо раді вашим новим замовленням.

• Людмила Н***

Дуже смачно, дякую!

• Продавец  MAXIRA

"Дякуємо за ваш відгук ! Нам дуже приємно, що ви оцінили наш РАХАТ лукум. Завжди стежимо за свіжістю продукції, щоб ви отримували лише найкраще. Будемо раді вашим новим замовленням!"

• Володимир П***

Дуже смачно

Достоинства:
    Швидка доставка, якість, упаковка
    Недостатки:
    Нема:)
    • Продавец  MAXIRA

"Дякуємо, Володимире, за ваш відгук! Ми дуже раді, що вам все сподобалося. Завжди намагаємося робити все на найвищому рівні. Будемо раді вашим наступним замовленням!"

• Володимир І***

Сподобався лукум
    Відповідає фото

Достоинства:
    Різні смаки, в т.ч. кислий
    • Продавец  MAXIRA

Супер! Ми дуже раді, що вам сподобався лукумчик і ваші смакові рецептори задоволені
      Звертайтесь ще !

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA

Сподобався рахат-лукум, смачний, відповідає фото.

Достоинства:
    Дуже смачний
    Недостатки:
    Дорого
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо вам за відгук! Раді чути, що вам сподобався наш лукум. Ми розуміємо, що ціна може здаватися високою, і хочемо підкреслити, що ми пропонуємо оригінальний продукт, який транспортується безпосередньо з Туреччини. Це дозволяє нам зберегти автентичний смак та високу якість лукуму. Ваші відгуки дуже цінні для нас, і ми завжди працюємо над тим, щоб наші клієнти отримували найкраще!

• Комарніцька Д***

смачний лукум

Достоинства:
    смачний лукум
    • Продавец  MAXIRA

Дуже дякуємо за відгук ! Звертайтесь ще ! Не підведемо )

• Василь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA

Мікс смачний. Продавець швидко зв'язався, доставку оформили в той же день, на наступний день посилка уже чекала в відділенні НП. Рекомендую.

• Продавец  MAXIRA

Дуже дякуємо за відгук ! Звертайтесь ще !
      Не підведемо