- AI аналіз відгуків65 відгуків: 85% позитивні, 10% нейтральні, 5% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Нина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Рекомендую
- Достоинства:
- Потужний, надійний насос
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Юля О***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Працюе,добре якісний.
- Достоинства:
- Ріже добре
- Недостатки:
- Не мае
- Продавец LICVID-SHOP
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Купляла мамі, вона задоволена. Ріжевсе як заявлено в описі
- Достоинства:
- Акамуоятори
- Недостатки:
- Не має
- Продавец LICVID-SHOP
- Яна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Чудовий,працює добре,якісний
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Сектором задоволені, рекомендую!
- Емілія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Працює тихо, завойовує мою довіру))
- Любава К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Все сподобалось, працює тихо і без проблем.
- Тарас Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Ну, цей секатор то справжня штука! Спочатку думав, шо той електронний дисплей просто маячня, а виявилось, дуже зручно бачити, скільки батареї лишилось. Гілки ріже, як ножем по маслу, і не треба по півгодини мучитись. А з двома акумуляторами можна сміло працювати без перерв. Кейс теж на місці, все компактно та зручно. Тепер догляд за садом відчутно легший і більш кайфовий.
- Юлій К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Інструмент дійсно полегшує роботу
- Антоніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Купувала на подарунок подрузі. Вона задоволена, працює.
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Сектором дуже задоволена. Працює шикарно. Гілки смородини та троянд (сухі, живі) лезо зрізає швидко і якісно. Працювала більше двох годин, рука зовсім не втомилася. Батарея разрядилася на 40%. Чудовий помічник.
- Юліан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Секатор хорошо режет и не утомляет руку, аккумуляторы держат заряд нормально. Для работы в саду самое то, удобно и практично.
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
для веснянох підготовки подвір“я те що потрібно, рекомендую
- Остап Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
потужна штука)
- Лев К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Секатор мощный, батарейка держит долго, вес легкий.
- Назар К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Працює цей секатор дуже добре, потужність достатня навіть для товстих гілок. Батарея тримає заряд норм, зручно що з кейсом все компактно зберігати.
- Валерій І***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
не поганий апарат, працює добре
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
рекомендую, мені зайшов цей секатор
- Достоинства:
- потужний
- Продавец LICVID-SHOP
- Владимир Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Цей секатор реально спрощує роботу в саду, батарея тримає довго, а лезо ріже без проблем. Круто, що 2 АКБ в комплекті, тепер обрізку роблю швидко і без зайвих заминок.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Сектор не виконує роботу зазначену продавцем.
Максимальний різ 15 мм.
Батарея працює 30 хв.
Індикатор зарядки не показує коли батарея зародилась- Достоинства:
- Бистра доставка
- Недостатки:
- Сектор не виконує своїх функцій.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня.
Дякуємо за відгук і за відзначену швидку доставку.
За описом товару зазначено:
діаметр зрізу – до 30 мм;
час роботи – до 6 годин;
ємність АКБ – 2000 мА·г, 2 акумулятори в комплекті;
індикатор рівня заряду.
Ці параметри наводяться виробником як максимально можливі в оптимальних умовах: добре заряджені батареї, гострі леза, здорові не пересохлі гілки до 30 мм, робота з паузами, а не безперервне різання «на повну». Якщо секатор використовують лише на дуже твердих/сухих гілках, без попереднього повного заряду, з тупими лезами або при низькій температурі, реальний діаметр зрізу й час роботи можуть бути відчутно меншими (як у вас – близько 15 мм і ~30 хв безперервного навантаження).
Щодо індикатора: на цій моделі він показує рівень орієнтовно (сходинки заряду), а не точний відсоток, і після завершення заряду просто гасне – це особливість конструкції, а не помилка продавця.
Інші покупці відзначають, що секатор справляється із заявленими завданнями за умови правильної експлуатації. Тому ваш випадок, швидше за все, пов’язаний із конкретними умовами роботи/заряду або можливим дефектом окремого акумулятора, який ми готові вирішити в рамках гарантії чи обміну.
- АРТЕМ С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Зручний, рекомендую
- Достоинства:
- Зі своїми задачами справляється
- Недостатки:
- Хотілося б щоб трохи товщі гілки міг обрізати
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Щиро дякуємо вам за позитивний відгук та рекомендацію.
Приємно чути, що секатор добре справляється зі своїми основними задачами. Стосовно товщих гілок — модель дійсно розрахована на заявлений діаметр зрізу, щоб забезпечити стабільну роботу двигуна й довговічність лез. У межах цих параметрів інструмент показує максимальну ефективність та ресурс.
Раді, що він вам підійшов і комфортний у використанні. Якщо знадобиться допомога або консультація — ми завжди поруч.
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
рекомендую привести у відповідність вказані характеристики
- Достоинства:
- Зручний секатор. Добре виконує свої функції. Пробними різами задоволений.
- Недостатки:
- Не відповідає дійсності напруга АКБ, заявлено 48v, по факту, перевірено мультиметром - 21v, тепер закрадаються сумніви, щодо інших заявлених характеристик
- Продавец LICVID-SHOP
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що сам секатор вам сподобався та повністю впорався зі своїми задачами.
Щодо напруги: у подібних акумуляторних інструментів зазначене «48V» є маркетинговим найменуванням лінійки, а не фактичним показником вихідної напруги батареї. Реальна робоча напруга акумуляторів цього типу дійсно становить приблизно 20–21V, і це нормальна технічна характеристика для таких моделей, яка не впливає на силу різу, ресурс чи продуктивність інструмента.
Усі інші параметри — діаметр різу до 30 мм, час роботи, комплектація та функціонал — відповідають фактичним можливостям моделі.
Дякуємо, що поділилися враженнями, і приємно чути, що секатор добре виконує свої функції у справі!
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Опробувала 2 рази, поки ок, з годом буде апдейт
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Без нарікань
- Достоинства:
- Ріже добре
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Продавец LICVID-SHOP
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Класний секатор
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Нарікань нема поки
- Достоинства:
- Все прийшло як в описі
- Продавец LICVID-SHOP
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Гарний товар. Виконує свої функції
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Сікатор повністю виправдав очікування, чудова річ
- Достоинства:
- Сікатор повністю виправдав очікування, чудова річ
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Без нарікань, зручний секатор. Добре виконує свої функції.
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Крута річ. Виправдав усі очікування.
- Литвиненко И***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Все ок
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Зручний і працює без недоліків
- Наталия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Купляла секатор на подарунок.Товар повністю відповідає опису. Якість матеріалів та виконання на високому рівні.Доставка була швидка,упаковка акуратна.Загалом покупкою задоволена.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Чудовий вибір , поки все гаразд
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Чудовий секатор, зручний, потужний, дуже якісна збірка. Працювати ним одне задоволення. Рекомендую всім.
- Достоинства:
- Якісна збірка, легкий, продуктивний.
- Недостатки:
- Немає!
- Продавец LICVID-SHOP
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Доставили товар навіть раніше очікуваного. Сектор чудовий, працює відмінно.
- Достоинства:
- Компактний, легкий і користуванні, не важкий.