- AI аналіз відгуків34 відгуки: 86% позитивні, 8% нейтральні, 6% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все отримала вчасно. Дякую.
Товар відповідає опису.
Але при розтягуванні занадто тугі. Хотілось би більш еластичних.
До заказу навіть додали маленький сюрприз.
Дуже приємно. Дякую.- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!
- Милана М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Классный набор, симпатичный. Но сначала приехали все крышечки слипшиеся. Правда сейчас все хорошо, разлепила
Пока только 1 ньюанс – порвалась одна, самая маленькая крышечка, когда я ее надевала. Сразу скажу, я ее не перетянула, даже особо сил не приложила, а она порвалась :(
Но ко всем остальным крышкам претензий нету)
Еще и ножик в подарок предложили
Не знаю, был ли он указан в описании, но бонус приятный – острый, хорошо режет ;)- Достоинства:
- Прозрачные, хорошо моются, удобные в использовании
- Недостатки:
- Пришли слипшиеся, самая маленькая крышка порвалась
- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Кришки використовую для накриття тарілок замість харчової плівки, зручніше. Найменші не потрібні
- Продавец FlashShop
Дякуємо за ваш відгук! Дуже добре, що ви використовуєте кришки замість харчової плівки. Найменші кришечки також можуть стати у пригоді — наприклад, щоб накривати половинку лимона, апельсина чи інших фруктів та овочів, аби вони довше залишалися свіжими.Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та гарного настрою!
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Подяка за подарунок до замовлення!
- Достоинства:
- Хороша якість та швидке обслуговування, увага до клієнта
- Продавец FlashShop
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!
- Дар'я І***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
хороша якість, раджу до замовлення у цьому магазині
- Достоинства:
- зручно
- Продавец FlashShop
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Зручно накривати тарілки у холодильнику
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Найменші немає куди приміняти
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!
- Леся Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже зручні у використанні на різного розміру ємності. Без запаху.
- Достоинства:
- Зручні у використанні
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Примітивні кришки ,не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Я б навіть не назвала це кришками
- Продавец FlashShop
Дякуємо за ваш відгук та час. Ваша думка безумовно важлива для нас, адже вона допомагає не лише нам удосконалювати товар, а й іншим покупцям зробити обґрунтований вибір перед тим, як придбати продукт. Зрозуміло, що це не стандартні кришки, до яких ми звикли. Це багатофункціональні силіконові кришки, які надають змогу зручно закривати різноманітні ємності — від каструль до половинок фруктів, як-от кавун чи апельсин, що дозволяє зберігати продукти в холодильнику.
Багато наших клієнтів залишаються задоволені якістю товару, адже він дійсно зручний і практичний для щоденного використання. Втім, розуміємо, що у кожного покупця можуть бути свої унікальні вимоги та очікування від продукції.
Ми щиро сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть більше радості та задоволення! Щодня ми оновлюємо асортимент, тому не вагайтеся заглянути до нас знову — можливо, серед новинок ви знайдете саме те, що стане корисним для вас і вашої родини.
- Світлана Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Замовляю вже другий комплект, кришки класні
- Продавец FlashShop
Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Мені цей набір підійшов, звісно не на будь який посуд підходить. Є різні діаметри, щільно тримається по відповідному діаметру. Все сподобалось, дякую!
- Достоинства:
- Зручні у використанні
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Начиталась отзывы и купила. Неудобные при использовании. В общем пошли в мусорное ведро
- Продавец FlashShop
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що набір силіконових кришок не виправдав ваших очікувань. Цей товар користується великою популярністю серед наших клієнтів завдяки своїй універсальності, гнучкості та багаторазовому використанню.
Можливо, вам було б зручніше спробувати інші розміри з комплекту або змінити техніку надягання – кришки розтягуються і щільно прилягають, створюючи надійний вакуумний ефект. Якщо у вас виникли труднощі, ми завжди готові допомогти вам розібратися у правильному використанні.
Однак, якщо цей товар вам зовсім не підійшов, ви маєте можливість повернути його протягом 14 днів із моменту покупки. Ми цінуємо наших клієнтів і завжди прагнемо, щоб кожен залишався задоволеним не лише якістю товару, а й сервісом нашого магазину.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Супер, те що треба
- Продавец FlashShop
Добрий день, Анастасіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Едуард Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Добра річ! Но важнее - хороший продавец и приятное общение!
- Продавец FlashShop
Добрий день, Едуарде! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Корисна річ у господарстві. Якість хороша.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Наталіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
якість супер, буду замовляти ще
- Достоинства:
- низька ціна
- Продавец FlashShop
Добрий день, Юліє! Щиро вдячні за ваш теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині! Це надихає нас ставати ще кращими для вас. Ви також можете ознайомитися з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого й корисного для себе чи ваших близьких. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам добробуту, мирного неба, тепла у серці та чудового настрою!
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Класні кришки,наробив салатів,стоять в холодильнику дуже довго
- Продавец FlashShop
Добрий день, Дмитро! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дякую, все сподобалось. Коли в холодильник не влазила кастрюля із-за кришки, на поміч прийшла ваша продукція.
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец FlashShop
Добрий день, Руслан! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Корисна річ на кухні
- Достоинства:
- Супер
- Продавец FlashShop
Добрий день, Надія! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Герметичні - рекомендую.
- Достоинства:
- Кришки не вбирають запахів від продуктів
- Продавец FlashShop
Добрий день, Тетяна! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все понравилось, покупкой довольна
- Продавец FlashShop
Добрий день, Оксана! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Товар сподобався, швидко доставили
- Достоинства:
- Післяплата
- Продавец FlashShop
Добрий день, Світлано! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Кирило І***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Прикупил сразу таких пару комплектов, очень удобная вещь)
- Достоинства:
- Качество, удобство в применении
- Алла В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Удобные в применении на любую посуду, качество и цена супер
- Продавец FlashShop
Добрий день, Алла! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Vlad K***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже добре тягнуться
- Достоинства:
- Класно що різні розмірі
- Продавец FlashShop
Добрий день, Владислав! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Зручно, розтягуються на будь-який посуд: прямокутний, квадратний, овальний...Екологічно, безпечно для здоров'я дорослим і дітям, герметично накривають посуд і продукти краще зберігаються.
- Достоинства:
- Багаторазові, еластичні, термостійки
- Продавец FlashShop
Добрий день, Ольга! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дружина задоволена якість відповідає дісності
- Продавец FlashShop
Добрий день, Сергій! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Задоволена покупкою, добре тримається на ємностях.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Юлія! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Товар відповідає дійсності. Швидке виконання. Подарунок в комплекті. Дякую.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олександр! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Полина К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Крутой товар, моей маме понравился, ей как раз нужно было на праздники, можно все салатики накрыть, овощи и тд очень пригодилось. Хорошо тянутся, и на круглую и на квадратную форму, не пропускают воздух, и еда хранилась долго. Рекомендую)
- Продавец FlashShop
Добрий день, Поліна! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Відмінний товар. Швидке виконання. Ще й подарунок вложили. Дякую.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Кришки зручні використанні, не потрібно використовувати плівку або пакети.
- Достоинства:
- Кришки герметичні, підходить для любого посуду, дуже задоволена
- Продавец FlashShop
Добрий день, Тетяно! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Nastya K***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Очень понравилось качество. Брала своим родственникам, очень пригодилось. Описание прям точь в точь. Вежливые консультанты. Очень благодарна, рекомендую
- Достоинства:
- Качество, обслуживание
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Супер-потрібна річ на кухні для кожної господині, це мастхев до будь-чого
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Замінює всі кришки до кастрюль та лотків