- Арина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Белый. Объем: 400
Чашка чудова
- Недостатки:
- Немае
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук та радіємо, що ви задоволені нашою продукцією:)
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Белый. Объем: 400
Рекомендую ці чашки!
Коти супер, якість найкраща!- Достоинства:
- Ідеально
Представник постачальникаДобрий день!
Дуже дякуємо! Нам безмежно приємно, що вам подобається і дизайн, і якість
Хай чашки дарують настрій щодня!
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Белый. Объем: 400
Милая чашка, не тяжёлая, соответствует описанию
- Достоинства:
- Не тяжёлая
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням :)
- Алиса Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Белый. Объем: 400
Тепер це моя улюблена чашка як для чаємана розмір ідеальний. Не Китай, а наше українське
- Достоинства:
- Велика
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! :)
- ДмироОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Белый. Объем: 400
Замовив для себе дану чашку.
Чашка ТОП, малюнок чіткий і круто виглядає, сама чашка приємна на дотик і зручно тримати у руці.
По об'єму все як зазначено в описі.
А саме головне що дана чашка виготовлена в Україні.- Достоинства:
- Зроблено в Україні
Об'єм як зазначений
Якість - Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! :)
- Игорь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Белый. Объем: 400
Качествр ужасное, в описании указано, что "глазурь: глянец" по факту чашка без глазули. Заливка не ровная. Талелка с той же серии отличная но чашка матовая и вместе с тарелкой смотрятся как-то не очень... За эту цену можно купить брендовую чашку отличного качества!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не соответствует описанию.
- Дмитро
Согласен с описанием, мне недавно такую же подарили (только с пандой).
А тарелки у Орнер отличные, стеклокерамика.
Тарелка свою цену еще оправдывает, а чашке цена не соответствует.
- ЯнаПродавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Белый. Объем: 400
Купляла в Дніпрі, але відгук й тут залишу. Не раджу до покупки, бо відміти від чаю нереально. Вигляд такий ніби користувалась десь 2-3 роки. Але насправді чашку купили десь пару тижнім тому. Й вже через тиждень використання вона отака як на фото. Інший посуд добре миється. Ця чашка взагалі ні. Дуже сумно, бо це був подарунок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Низька якість
Представник постачальникаВітаємо, Яно!
Всі наші чашки виготовлені з кераміки – повністю ручна робота. Керамічна чашка екологічно чиста, міцна і практична, але на поверхні може залишатись наліт від чаю. Ми зі своєї сторони можемо порадити використати для очищення харчову соду, вона допоможе розм'якшити відкладення бруду і нальоту