- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Хороший пылесос, рекомендую
- Продавец TechnoCraft
Дякуємо за довіру до бренду Mächtz! Раді, що ви задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням!
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Не знаю як для будівництва ,але для дому крута річ .
- Достоинства:
- Швидка доставка ,все добре працює
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец TechnoCraft
Дякуємо за зворотний зв’язок! Багато наших клієнтів обирають будівельні пилососи для дому саме через їхню здатність працювати з великим об’ємом сміття та надійну систему фільтрації. Це дійсно крута річ, яка прослужить довгі роки. Нехай прибирання завжди буде легким!
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Хороший
- Достоинства:
- Компактный
- Продавец TechnoCraft
Добрий день. Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Гарний пилосос. Батьки задоволені. Для приватного будинку саме те що треба
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Через не дуже поширену торгову марку не відразу можна знайти додаткові мішки. А про їх сумісність ніхто ніде не пише, хоча по факту вони в продажу є.
- Продавец TechnoCraft
Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка! Додаткові мішки Ви може докупити в нашому магазині, звернувшись до нас.
- Олександр К***
Додаткові мішки можна придбати на сайті виробника!!!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Викуплено
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools
Незадоволений ! Немає фільтра для сухого прибирання !
- Достоинства:
- Незнайшов
- Недостатки:
- Немає фільтра Нера !
- Продавец PS.tools
Дякуємо за зворотний зв'язок. У MVC-1320 P комплектацією справді не передбачено HEPA-фільтр (комплектація вказана на сторінці товару), оскільки модель розрахована на грубе сміття та вологе прибирання. Для дрібного бетонного пилу в цеху краще обирати професійні серії з багатоступеневою фільтрацією. Цей пилосос оптимальний для гаража чи підвалу, де важлива потужність всмоктування, а не вловлювання мікрочастинок.
- Максим Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools
Все працює без нарікань. Доставка бистра.
Обслуговування відмінне.- Достоинства:
- Ціна якість