- Юлия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший пилосос! Потужний, добре всмоктує пил і шерсть. Легкий у використанні та зручний у догляді. Покупкою повністю задоволені.
Дякуємо, що поділилися враженнями
- Евгения М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний в користуванні.
- Достоинства:
- Легкий, потужний, швидке прибирання
- Недостатки:
- Короткий шнур
- Уляна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь біля року, пилосос нормальний на свої гроші, функції заявлені виконує, нічого особливого але він відносно дешевий і я розуміла що купую. Пилососить всі поверхні, навіть бетонні і т.д.
Єдине що не врахувала довжину шнура, дуже незручно в цьому плані, подумайте добре перед покупкою. Другий раз я б його не взяла, але враховуючи якість виробника то він зі мною на багато років.- Достоинства:
Якість
Функція видування
Функція втягування води - Недостатки:
- Дуже дуже короткий шнур, треба скакати з розетки до розетки або з продовжувачем, що дуже незручно.
Шумний
- Представник бренду
Вітаю.!Приємно чути, що загалом ви задоволені роботою пилососа та відзначаєте його функціональність і надійність. Ваш коментар щодо довжини шнура є дуже цінним — передамо цю інформацію нашим колегам у відділ розробки для врахування в майбутніх моделях.
- ТетянаПродавец: Rozetka
Вибирали між бош і цим. В друзів бош і дуже відрізняється ро якості ,цей однозначно краще. Купували не тут
- Достоинства:
- Незамінний помічник
- Недостатки:
- Немає за рік користування
- Представник бренду
Дякуємо за позитивний відгук на наш продукт, нам важливо знати Вашу думку.
- Новиков А***
продавец розетки и покупали не в розетке?
- Представник бренду
Вітаю,дякуємо за звернення
- Вадим Ж***Продавец: Rozetka
Поки важко сказати.
- Недостатки:
- При першій спробі пропилососити порвався мішок. Без нього не можна використовувати. Пилу було не багато
- Представник бренду
Доброго дня.Дякуємо за ваш відгук.
- РР
"Дякуємо за ваш відгук" від представника бренду - це хороший показник на що очікувати в разі проблем з технікою Karcher.
- Представник бренду
Доброго дня!
Дякуємо за ваш коментар — нам важливо отримувати зворотній зв’язок від користувачів, навіть якщо він критичний. Це допомагає нам покращувати сервіс і продукцію.
Ми завжди намагаємося вирішити подібні ситуації максимально швидко та зручно для клієнта. Якщо виникає будь-яка технічна проблема — ми пропонуємо перевірку товару через авторизований сервісний центр або, за потреби, обмін чи компенсацію згідно з умовами гарантії.
Ми не уникаємо відповідальності, а навпаки — готові допомагати в кожному конкретному випадку.
Дякуємо за розуміння.